Прескочи до съдържание

Япония 20 дни през пролетта на 2025

tinker bell

Препоръчани мнения

Публикувано:

Понеже за пръв път ще купувам билети до толкова далечна дестинация, и предвид 1 или 2 прекачвания , искам да ви попитам дали е ок да ги купя през посредник, или да си действам през самите авиокомпании ?

Публикувано:
преди 11 часа, Дънди каза:

Какво имаш предвид под " французите и холандците " ?

Техните национални превозвачи/АК - Еър Франс и КЛМ. 😀 

Аз пътувах с КЛМ.

ПП. Видях, че вече са ти отговорили.

Публикувано:
преди 12 часа, Дънди каза:

Понеже за пръв път ще купувам билети до толкова далечна дестинация, и предвид 1 или 2 прекачвания , искам да ви попитам дали е ок да ги купя през посредник, или да си действам през самите авиокомпании ?

Ако имаш наистина голямо намаление на цената, може би си струва през посредник. Аз за 20-30-40 евро вече не бих взел през посредник. Още се разправям с gotogate и Lot Polish за едни 180 евро за багаж, които ми взеха отгоре.

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 2 часа, ivailo_radev каза:

Ако имаш наистина голямо намаление на цената, може би си струва през посредник. Аз за 20-30-40 евро вече не бих взел през посредник. Още се разправям с gotogate и Lot Polish за едни 180 евро за багаж, които ми взеха отгоре.

Точно това исках да чуя ... И последно - за моите дати засега най-добре през Lufthansa и Аustrian са цените, с кои е по-добре да летим ?

Редактирано от Дънди
Публикувано:
преди 3 часа, Дънди каза:

Точно това исках да чуя ... И последно - за моите дати засега най-добре през Lufthansa и Аustrian са цените, с кои е по-добре да летим ?

Взимай това, което те устройва като цена, часове, престой и т.н. Голяма разлика няма, особено ако летиш в економи. Тогава все ще е тясно и неудобно, ама след няколко часа приключва всичко. Пишеш, че гледаш само за Токио. Само в Токио ли ще стоиш? Ако ще ходиш към Киото/Осака, тогава погледни и комбинация - на отиване до едното летище, на връщане от другото. Ще ти спести време и пари, при равни други условия.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.