neuromancer Публикувано: 20 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 20 октомври, 2021 Ако има лекари или студенти по медицина, които ползват UpToDate, в американските сайтове за купони сега се намира по над 60% отстъпка (до края на октомври). Работи. 2 1 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 24 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 24 октомври, 2021 Darina, имаш подарък! Поръчай днес и вземи -15% отстъпка! Подари си вкусен край на седмицата! Използвай промо код SUNDAY15, за да получиш своя подарък. Промо кодът е валиден само днес, неделя (24.10.2021), за онлайн поръчка от ресторанти Happy Bar & Grill. 2 Връзка към коментар
Mamas Публикувано: 12 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 12 ноември, 2021 Здравейте, Подарявам карта Т-CASUAL за транспорта в Барселона с останали 7 пътувания. Купувана е на 05.11. , но не помня колко време важи. Билетът-карта може да се ползва от повече хора, но не едновременно, както бях подведена първоначално. Кой да чете на автомата, след като в интернет пише, че може🤪, както бяха билетите Т-10. Този не може да се ползва едновременно от повече от едно лице. 1 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 17 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 17 ноември, 2021 Имам промо код с 5% отстъпка за книги от store.bg валиден до 01.12.2021. Някой иска ли да се възползва? Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 18 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 18 ноември, 2021 Подарявам ваучер за Spirit - 162 долара. Пишете ЛС, ако на някого ще свърши работа. Условия за ползване на ваучера: Dear Spirit Guest, Spirit is committed to providing Safe Travels and peace of mind. As part of that commitment, we are extending the time in which you can use your previously-issued reservation credit. You can now use your reservation credit to book with us by December 31, 2021, for any flight available in the system. Your reservation credit is automatically being extended, so nothing is needed on your part . . . except to book your next trip! Your reservation credit: is available to book by December 31, 2021 for any flight available in the system. can be used for multiple bookings until the full value is used. can be applied toward airfare, bags, seats, vacation packages, taxes, and fees. can be redeemed by any Guest linked to this reservation. can be redeemed via Spirit.com. At this time, our Spirit App does not support reservation credit bookings. 1 1 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 28 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 28 ноември, 2021 Имам ваучер за 15% отстъпка за Happy доставка (https://dostavka.happy.bg/) - важи само за днес 28.11. - ако на някого му потрябва. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 Подарявам 2 билета за EXPO DUBAI 2020. Не са поименни и важат за еднократен вход по време на целия период на експото. Получих ги бонус към билети на FlyDubai, но няма да ги ползвам - може обаче на някого да са полезни. @Ivko? 3 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 преди 4 минути , Георги Матеев каза: Подарявам 2 билета за EXPO DUBAI 2020. Не са поименни и важат за еднократен вход по време на целия период на експото. Получих ги бонус към билети на FlyDubai, но няма да ги ползвам - може обаче на някой да са му полезни. @Ivko? Имам желание, ако не са дадени вече. Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 преди 17 минути , Георги Матеев каза: Подарявам 2 билета за EXPO DUBAI 2020. Не са поименни и важат за еднократен вход по време на целия период на експото. Получих ги бонус към билети на FlyDubai, но няма да ги ползвам - може обаче на някого да са полезни. @Ivko? Благодаря ти много! 1 Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 Еее изпуснах 🙄 @Kamen само да не ги ползваш 😁 2 Връзка към коментар
Kamen Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 преди 37 минути , Ivko каза: Еее изпуснах 🙄 @Kamen само да не ги ползваш 😁 Надявам се, че ще ги ползвам. 26.02 - 05.03 трябва да съм там. Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 В момента, Kamen каза: Надявам се, че ще ги ползвам. 26.02 - 05.03 трябва да съм там. Ооо аз преди теб ще съм за НГ 😄😄 1 Връзка към коментар
randi Публикувано: 30 ноември, 2021 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2021 Здравейте, вчера се прибрах от Мароко и имам сим карта с над 3 ГБ нет на Orange. Би следвало да е валидна до 20 май 22 - ра. Ако някой има нужда съм насреща. 3 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 Подарявам кръгъл камък за печене на пица-нов. 2 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 преди 21 минути , Alexander каза: Подарявам кръгъл камък за печене на пица-нов. може ли да го пробваме? Ако си го разопаковал и тествал вече имах предвид 🙂 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 преди 4 минути , Lindt каза: може ли да го пробваме? Ако си го разопаковал и тествал вече имах предвид 🙂 Имам 4 броя вече-три за подаряване, два дойдоха с новата придовивка/пицарника , но аз сложих друг по-специален .. Та затова имам един неизползван и още 2 пробвани, даже единия от пробваните според мен е по-добър-на Джейм Оливър, ако искаш мога да ти дам него. 2 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 преди 41 минути , Alexander каза: Имам 4 броя вече-три за подаряване, два дойдоха с новата придовивка/пицарника , но аз сложих друг по-специален .. Та затова имам един неизползван и още 2 пробвани, даже единия от пробваните според мен е по-добър-на Джейм Оливър, ако искаш мога да ти дам него. Ти похвалил ли си се с "пицарника" някъде, защото май съм пропуснала това? Благодаря, който ми избереш, него ще искам, предполагам заемат едно и също място 🙂 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 преди 31 минути , Lindt каза: Ти похвалил ли си се с "пицарника" някъде, защото май съм пропуснала това? Благодаря, който ми избереш, него ще искам, предполагам заемат едно и също място 🙂 Рязбира се, че се похвалих в темата за готвене. избирай кой, ти си първа. Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 преди 3 минути , Alexander каза: Рязбира се, че се похвалих в темата за готвене. избирай кой, ти си първа. Е, щом трябва - взимам този на Джейми Оливър Може ли да ми го донесеш на Коледната сбирка? 2 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 Запазаени са на Джейм Оливър за @Lindt, един от пицарника за @The Doctor, остава още един от пицарника-дойде с два и позлван няколко пъти. 2 1 1 Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 Подарявам две сим карти с Интернет за Египет. 2 Връзка към коментар
marycap Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 преди 30 минути , Alexander каза: Запазаени са на Джейм Оливър за @Lindt, един от пицарника за @The Doctor, остава още един от пицарника-дойде с два и позлван няколко пъти. Кандидатирам се за последния!😊 2 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 преди 31 минути , Juliaaa каза: Подарявам две сим карти с Интернет за Египет. оу, аз ги искам 🙂 2 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 На 30.11.2021 г. в 17:51, randi каза: Здравейте, вчера се прибрах от Мароко и имам сим карта с над 3 ГБ нет на Orange. Би следвало да е валидна до 20 май 22 - ра. Ако някой има нужда съм насреща. Ако още не си я подарил - бих я взел. Мисля, че ще ми свърши работа до 2-3 месеца. Благодаря 🙂 2 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 преди 2 часа, Juliaaa каза: Подарявам две сим карти с Интернет за Египет. Кандидатствам за другата. До кога е валидна обаче? 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега