Русева-Ата Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 МОЛБА! Може ли някой да ми услужи със снимки от интериора на Саграда Фамилия? Изгубих флашката си със страхотна фотосесия от вътрешността на тази катердала и сега не мога да публикувам едно свое писание за нея. Ще бъда благодарна и ще посоча автора на снимките. 1 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 преди 58 минути , Ханоки каза: МОЛБА! Може ли някой да ми услужи със снимки от интериора на Саграда Фамилия? Изгубих флашката си със страхотна фотосесия от вътрешността на тази катердала и сега не мога да публикувам едно свое писание за нея. Ще бъда благодарна и ще посоча автора на снимките. Можеш да използваш и "стоковите снимки" докато пишеш коментар - те са споделени и безплатни изображения: Зарежда ми изображения от интериора при търсене на Sagrada, но не и Sagrada Familia. Погледни все пак дали ще ти свършат работа. Успех! 1 Връзка към коментар
randi Публикувано: 3 декември, 2021 Сподели Публикувано: 3 декември, 2021 преди 2 часа, Георги Матеев каза: Ако още не си я подарил - бих я взел. Мисля, че ще ми свърши работа до 2-3 месеца. Благодаря 🙂 Не съм. Айде дано. 1 Връзка към коментар
Русева-Ата Публикувано: 4 декември, 2021 Сподели Публикувано: 4 декември, 2021 преди 12 часа, Lindt каза: Можеш да използваш и "стоковите снимки" докато пишеш коментар - те са споделени и безплатни изображения: Зарежда ми изображения от интериора при търсене на Sagrada, но не и Sagrada Familia. Погледни все пак дали ще ти свършат работа. Успех! Благодаря, Lindt, аз също попаднах на тази снимка, но тя е повече атрактивна и показва много малко от гениалните акценти и детайли на Гауди вътре. Освен това не съм сигурна, че няма да наруша авторското право, ако я използвам без заплащане. Разглеждала съм и други сайтове, не намирам нищо от интериора. Разчитам,че тук ще се намерят магеланци, които могат да ми предоставят поне 4-5 такива свои снимки. Моите бяха над 15, но... Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 4 декември, 2021 Сподели Публикувано: 4 декември, 2021 https://unsplash.com/s/photos/sagrada-família Този сайт предлага снимки, които могат да се ползват безплатно, на пръв поглед има и качествени. 3 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 4 декември, 2021 Сподели Публикувано: 4 декември, 2021 преди 7 часа, Ханоки каза: Благодаря, Lindt, аз също попаднах на тази снимка, но тя е повече атрактивна и показва много малко от гениалните акценти и детайли на Гауди вътре. Освен това не съм сигурна, че няма да наруша авторското право, ако я използвам без заплащане. Разглеждала съм и други сайтове, не намирам нищо от интериора. Разчитам,че тук ще се намерят магеланци, които могат да ми предоставят поне 4-5 такива свои снимки. Моите бяха над 15, но... Добре е все пак да пишете кой е автора на снимката, дори и да са със свободно ползване. Връзка към коментар
Juliaaa Публикувано: 4 декември, 2021 Сподели Публикувано: 4 декември, 2021 преди 21 часа, Яничка каза: Кандидатствам за другата. До кога е валидна обаче? Предадени са на mu_ry. Връзка към коментар
Русева-Ата Публикувано: 5 декември, 2021 Сподели Публикувано: 5 декември, 2021 На 4.12.2021 г. в 16:21, neuromancer каза: Добре е все пак да пишете кой е автора на снимката, дори и да са със свободно ползване. Естествено. По тази тема аз съм много навътре. Но за щастие снимките ми се намериха и вече се виждат в пътеписа ми тук. Такива снимки от никого не можех да получа. 1 Връзка към коментар
Lirea Публикувано: 9 декември, 2021 Сподели Публикувано: 9 декември, 2021 Ако някой иска да се възползва - промокод за пазаруване в Intersport, валиден до 31.01.2022 г. Y3E94TUG Може да се използва еднократно във физически магазин или в онлайн магазина. Дава 15% отстъпка във физическите магазини за всички НЕнамалени продукти. В онлайн магазина дава допълнителни 10% за всички вече намалени дрехи и обувки. Не важи за продукти, обозначени с First price. 2 1 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 18 декември, 2021 Сподели Публикувано: 18 декември, 2021 Имам талон за 15.00 лв отстъпка при покупка над 100.00 лв в магазините на https://douglas.bg/ - не важи за комбиниране с други намаления и е активен до 31.12.2021г. 3 Връзка към коментар
Krum4ov Публикувано: 30 декември, 2021 Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 Подарявам сим карта с много гигабайти за Йордания, която важи до 24 януари. Ако някой има нужда, да ми пише. 2 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 3 януари, 2022 Сподели Публикувано: 3 януари, 2022 Подарявам любезно дадените сим карти за Египет от @Juliaaa. В едната има останали само минути разговори, а в другата около 4-5 ГБ. Тази без може да се зареди от всеки екскурзовод с обаждане на някакъв номер или всеки, който се оправя с арабски 🙂 4 1 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 12 януари, 2022 Сподели Публикувано: 12 януари, 2022 Имам билет за презентацията за Судан в "Клуб на пътешественика" на 19.01, който няма да мога да ползвам: https://travellersclub.bg/event/sudan-and-yemen/ 2 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 20 януари, 2022 Сподели Публикувано: 20 януари, 2022 Някой ако иска,мога да му подаря бланка с 4 стикера за количките от промоцията на Шел! Най-новата колекция състезателни колички Ferrari | Shell в България България Промоцията е продължена до 6-ти февруари(по думите на служител)! Дотогава мога да събера стикери за още 1-2 колички.. Връзка към коментар
Madonna Публикувано: 21 януари, 2022 Сподели Публикувано: 21 януари, 2022 преди 14 часа, crazyhorse каза: Някой ако иска,мога да му подаря бланка с 4 стикера за количките от промоцията на Шел! Най-новата колекция състезателни колички Ferrari | Shell в България България Промоцията е продължена до 6-ти февруари(по думите на служител)! Дотогава мога да събера стикери за още 1-2 колички.. Аз бих, ако някой друг не пожелае...с 3 момчета у дома количките винаги не стигат 🙂 2 Връзка към коментар
ESK Публикувано: 21 януари, 2022 Сподели Публикувано: 21 януари, 2022 На 3.12.2021 г. в 19:35, Ханоки каза: МОЛБА! Може ли някой да ми услужи със снимки от интериора на Саграда Фамилия? Изгубих флашката си със страхотна фотосесия от вътрешността на тази катердала и сега не мога да публикувам едно свое писание за нея. Ще бъда благодарна и ще посоча автора на снимките. Намери ли си снимки? Ако искаш мога да изпратя каквото имам, ако си харесаш нещо да го ползваш (не са най-добрите снимки, но може и да ти свършат работа). Снимките са от 2015 год.. Връзка към коментар
gini Публикувано: 21 януари, 2022 Сподели Публикувано: 21 януари, 2022 На 3.12.2021 г. в 19:35, Ханоки каза: МОЛБА! Може ли някой да ми услужи със снимки от интериора на Саграда Фамилия? Изгубих флашката си със страхотна фотосесия от вътрешността на тази катердала и сега не мога да публикувам едно свое писание за нея. Ще бъда благодарна и ще посоча автора на снимките. сайт с безплатни снимки Има и с витражите. 1 Връзка към коментар
Русева-Ата Публикувано: 22 януари, 2022 Сподели Публикувано: 22 януари, 2022 преди 20 часа, ESK каза: Намери ли си снимки? Ако искаш мога да изпратя каквото имам, ако си харесаш нещо да го ползваш (не са най-добрите снимки, но може и да ти свършат работа). Снимките са от 2015 год.. Да, намерих своите снимки на някоя от флашките. Благодаря обаче за готовността да ми услужиш. 1 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: 22 януари, 2022 Сподели Публикувано: 22 януари, 2022 На 21.01.2022 г. в 11:16, Nivear каза: Аз бих, ако някой друг не пожелае...с 3 момчета у дома количките винаги не стигат 🙂 Писал съм на лично! 2 Връзка към коментар
Русева-Ата Публикувано: 22 януари, 2022 Сподели Публикувано: 22 януари, 2022 На 21.01.2022 г. в 13:06, ESK каза: Намери ли си снимки? Ако искаш мога да изпратя каквото имам, ако си харесаш нещо да го ползваш (не са най-добрите снимки, но може и да ти свършат работа). Снимките са от 2015 год.. Благодаря, но си намерих моите снимки и те са в публикацията ми за Гауди тук. 1 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 24 януари, 2022 Сподели Публикувано: 24 януари, 2022 На 12.11.2021 г. в 10:16, Mamas каза: Здравейте, Подарявам карта Т-CASUAL за транспорта в Барселона с останали 7 пътувания. Купувана е на 05.11. , но не помня колко време важи. Билетът-карта може да се ползва от повече хора, но не едновременно, както бях подведена първоначално. Кой да чете на автомата, след като в интернет пише, че може🤪, както бяха билетите Т-10. Този не може да се ползва едновременно от повече от едно лице. Получих картата от @Mamas, но след две промени на полети се отказах от пътуване. Картата е валидна до края на февруари и удобно се съчетава с карта T-familiar. Изпращам за моя сметка или може лично предаване за София. Ще се радвам да бъде ползвана, защото това е желанието на @Mamas. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 24 януари, 2022 Сподели Публикувано: 24 януари, 2022 преди 1 минута , The Doctor каза: Получих картата от @Mamas, но след две промени на полети се отказах от пътуване. Картата е валидна до края на февруари и удобно се съчетава с карта T-familiar. Изпращам за моя сметка или може лично предаване за София. Ще се радвам да бъде ползвана, защото това е желанието на @Mamas. @The Doctor, съжалявам, че нямам пътуване до Барселона. Само заради опцията и привилегията "лично предаване от теб" бих я взела 🙂 Надявам се да е полезна на друг магеланец. 2 Връзка към коментар
antony2001 Публикувано: 24 януари, 2022 Сподели Публикувано: 24 януари, 2022 преди 12 часа, The Doctor каза: Получих картата от @Mamas, но след две промени на полети се отказах от пътуване. Картата е валидна до края на февруари и удобно се съчетава с карта T-familiar. Изпращам за моя сметка или може лично предаване за София. Ще се радвам да бъде ползвана, защото това е желанието на @Mamas. Здравейте @The Doctor, Ако все още е налична картата, ще бъда в Барселона от 24 до 27 февпуари. В София съм, благодаря 2 Връзка към коментар
Doctor Who Публикувано: 25 януари, 2022 Сподели Публикувано: 25 януари, 2022 На 24.01.2022 г. в 11:03, The Doctor каза: Получих картата от @Mamas, но след две промени на полети се отказах от пътуване. Картата е валидна до края на февруари и удобно се съчетава с карта T-familiar. Изпращам за моя сметка или може лично предаване за София. Ще се радвам да бъде ползвана, защото това е желанието на @Mamas. Картата има нов собственик - @antony2001! 🙂 4 1 Връзка към коментар
antony2001 Публикувано: 25 януари, 2022 Сподели Публикувано: 25 януари, 2022 преди 2 часа, The Doctor каза: Картата има нов собственик - @antony2001! 🙂 Благодаря на @The Doctor и на @Mamas за картата. Ще се постарая да я използвам на max, след като снощи купих след инфарктно надлъгване с уиз билет за 4.99 евро BCN-SOF. 3 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега