Anna Kalinovska Публикувано: 17 септември, 2023 Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 преди 2 минути , kakadu каза: Таа тема я бях забравил нещо, ама ще ми е от полза. Колекционирам карти, е такива, хартиени и БЕЗПЛАТНИ! От тези дето ги дават по инфоцентровете или по хотелите. Имам над 500 карти, да не са и повече, половин гардероб са. Търся карти на места, където съм бил, но не съм успял да си намеря по различни причини- Одеса, Ленинград, Дортмунд, Монако, Триест, Любляна, Познан, Тирана, Поградец, Сан Ремо, Кишинев. А ако някой мисли да си разчиства чекмеджетата от такива неща, нека първо ми драсне, преди да идат в кофата. От София съм, така че може лично предаване. Иначе за горните, липсващи ми градове, аз поемам доставката. И пак да кажа, търся само БЕЗПЛАТНИ карти, който си е взел! От Ибея и аз мога си купя за 2-3Е. Да е на лични, викам. Обещавам да донеса от Тирана, в четвъртък тръгвам. 3 Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 17 септември, 2023 Сподели Публикувано: 17 септември, 2023 Да добавя, че си имам карти от Куба, Перу, Индонезия, Венецуела, Монголия и още много други по-сложни за посещение места . Не съм бил там, но приятели ми носят. Така, че не изхвърляйте всичко ненужно. Но примерно нямам нищо от Австралия, USA. За Африка имам Алжир, Египет, Мароко... . Драскайте ми, ако имате нещо за кофата. Връзка към коментар
Брани Публикувано: 20 септември, 2023 Сподели Публикувано: 20 септември, 2023 Продавам си Дайнърса. Изгодно. Може бартер за запазен Кърв. 12 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 20 септември, 2023 Сподели Публикувано: 20 септември, 2023 В момента, Брани каза: Продавам си Дайнърса. Изгодно. Може бартер за запазен Кърв. Помисли пак, прецакваш се. След 14.11. и Кърв скапва условията. 😄 Извинявай, ако имаше предвид сделка с кръв. 1 7 Връзка към коментар
ven62 Публикувано: 20 септември, 2023 Сподели Публикувано: 20 септември, 2023 преди 1 час, iMari каза: Помисли пак, прецакваш се. След 14.11. и Кърв скапва условията. 😄 Извинявай, ако имаше предвид сделка с кръв. Няма предвид кръв - той е с оптични влакна. 4 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 преди 21 часа, Брани каза: Продавам си Дайнърса. Изгодно. Може бартер за запазен Кърв. Продадена. 4 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 преди 51 минути , Брани каза: Продадена. Парите по същата сметка ли са постъпили? Връзка към коментар
Тони Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 Имам сим карта за Армения с неограничен интернет и разговори, валидна до 12 октомври. Ако на някой му върши работа мога да му я дам в София в неделя или понеделник. Връзка към коментар
Pepi Popova Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 Подарярам автобусен билет Торино - Бергамо на 14 Октомври. Без да искам си купих Октомври вместо Ноември 🙄 1 Връзка към коментар
Ognyan Публикувано: 21 септември, 2023 Сподели Публикувано: 21 септември, 2023 преди 1 час, Pepi Popova каза: Подарярам автобусен билет Торино - Бергамо на 14 Октомври. Без да искам си купих Октомври вместо Ноември 🙄 Няма ли вариант да ви го сменят? 2 Връзка към коментар
Pepi Popova Публикувано: 22 септември, 2023 Сподели Публикувано: 22 септември, 2023 преди 16 часа, Ognyan каза: Няма ли вариант да ви го сменят? За съжаление не, беше някякава промоционална цена и няма такава опция... буквално го видях точно след като платих, но шанс... така става като гледаш телевизия и запазваш билети едновременно... 1 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 25 септември, 2023 Сподели Публикувано: 25 септември, 2023 На 20.09.2023 г. в 12:00, Брани каза: Продавам си Дайнърса. Изгодно. Може бартер за запазен Кърв. За моята древна пластика имаше наддаване онзи ден в Тирана --------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 2 Връзка към коментар
Anna Kalinovska Публикувано: 25 септември, 2023 Сподели Публикувано: 25 септември, 2023 На 17.09.2023 г. в 16:46, kakadu каза: Да добавя, че си имам карти от Куба, Перу, Индонезия, Венецуела, Монголия и още много други по-сложни за посещение места . Не съм бил там, но приятели ми носят. Така, че не изхвърляйте всичко ненужно. Но примерно нямам нищо от Австралия, USA. За Африка имам Алжир, Египет, Мароко... . Драскайте ми, ако имате нещо за кофата. Има тук една карта на Саранда от желания калибър - За предаване в София. Нелесно хоби/мисия в дигиталната ера, когато вече никой не печата подобна екзотика.. 1 Връзка към коментар
pepsii Публикувано: 4 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2023 Подарявам билет за Гардаленд , валиден до 05.11.23 . Ако някой може да го ползва да пише на ЛС. 1 Връзка към коментар
kakadu Публикувано: 4 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2023 Благодарение на две мили дами @jungfraujoch и @Anna Kalinovska позапълних колекцията. За Европа ми останаха да намеря нещо от Исландия, Лихтенщайн, Босна и Норвегия. И някои от републиките на бившия СССР. Ако някой тепърва ще пътува за някъде на по-екзотично място и ако не му е проблем, ще се радвам да си обогатя бройката. Имам доста от Ю. Америка, без Аржентина, Чили и Бразилия. Нямам и от САЩ, Канада и Мексико. За Африка да не говорим, имам едва десетина, толкова и от Азия. Тая дигитална ера много удари по моя бизнес. 🙂Пак да кажа, че ако на някой му се пречкат хартиените безплатни карти и се чуди в кой шкаф да ги премести, ще го освободя от този проблем час по-скоро. 6 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 4 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 4 октомври, 2023 На 25.09.2023 г. в 14:34, Anna Kalinovska каза: вече никой не печата подобна екзотика.. Аз пък във всеки град се намъквам в туристическия център и винаги си взимам карта.Все още има,дадох съвсем пресни на @kakadu. 2 1 Връзка към коментар
pepsii Публикувано: 5 октомври, 2023 Сподели Публикувано: 5 октомври, 2023 преди 12 часа, pepsii каза: Подарявам билет за Гардаленд , валиден до 05.11.23 . Ако някой може да го ползва да пише на ЛС. Подарен! 3 3 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 30 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2023 Не знам дали тук има фенове на "Hunger Games" 🙂 Сдобих се и подарявам тениска и фенска значка от филма. Тениската е размер XL: 2 Връзка към коментар
liliya Публикувано: 30 ноември, 2023 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2023 Привет! Поръчах от temu грешен размер 2 бр. протектори за ipad 12,9 инча. Ако на някой ще му свършат работа, да пише на лични. Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 14 декември, 2023 Сподели Публикувано: 14 декември, 2023 Искам да ви поканя на коледния фото базар за авторска фотография в който ще участвам и аз. Ако още ме сте купили коледен подарък за някого или пък искате да допълните, авторската фотография може да бъде оригинален подарък. Ето и линк към събитието и мястото. Ще се радвам да се отбиете. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0Cc1HVNSoTFPGyQSaW6TGpBBwDH4VK57tr34rMe2RbH3U7H8dsDBGGezWhRiSY6i1l&id=100002443507763 https://facebook.com/events/s/фотоbuzzар-базар-за-авторска-ф/1011982609910547/ 10 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 19 декември, 2023 Сподели Публикувано: 19 декември, 2023 В момента, MayaS каза: Някой има ли интерес към тази книга бързо да пише, че утре ще ходя до еконт и да я пратя. Подарък е. 3 1 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 19 декември, 2023 Сподели Публикувано: 19 декември, 2023 преди 32 минути , MayaS каза: Подарена е вече. 3 1 2 Връзка към коментар
Essy Публикувано: 19 декември, 2023 Сподели Публикувано: 19 декември, 2023 Ако някой има планове да посети Торонто, Ванкувър или Сиатъл, подарявам пластики за градски транспорт: Presto (зa Онтарио-2бр. ), Compass (за Ванкувър-2бр.) и Orca (за Washington - 1бр.). Не помня дали има останали някакви суми в тях, но могат да спестят поне купуването на пластика. 6 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 30 декември, 2023 Сподели Публикувано: 30 декември, 2023 Ваучер за https://makeup.bg/ Поръчвала съм от тях и са коректни. Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 2 януари Сподели Публикувано: 2 януари Промокод за The Fork важи до 03.01.2024 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега