kakadu Публикувано: 17 април Сподели Публикувано: 17 април Благодарение на Kalina0109, площта на апартамента ми намаля с 0.5 кв.м. заради стабилното захранване с нови хартиени богатства. Тоя път път потърпевшо бе детето, сметнах, че не са и необходими толкова тетрадки, помагала и моливи, пък и полусезона е към края и завладях територия за моите трофеи. И понеже почна пролетното почистване вече набира сила, да ви кажа да не си и помисляте да мятате в кофата хартиените карти, а да драснете едно лично. 4 Връзка към коментар
emil4e Публикувано: 1 май Сподели Публикувано: 1 май (редактирано) Здравейте, По грешка купихме два пъти билети за Parco naturo Viva и Safari park. Билетите са с отворена дата до 31.10.2024. Важат за две семейства с деца под 13 години. Единият билет е за семейство с едно дете, а другият за семейство с две деца. Единият е с цена 59 евро, а другият 70 евро. Парка съответно няма политика за връщане на билети и билетите се оказаха излишни. Мога да ги предложа на някой съответно на цена по ниска от колкото съм ги купил, за да не изгорят и да не са отишли едни пари на вятъра. Ако някой има интерес да пише. Редактирано 7 май от chandni Лични контакти Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 6 юли Сподели Публикувано: 6 юли Имам код за 10% отстъпка от полети на GOL, за полети от 01.08 до 30.09.24 Давам на ЛС. Връзка към коментар
4о4ката Публикувано: 16 юли Сподели Публикувано: 16 юли Здравейте,ще ходим до виена,но навсякъде пътеводителите за виена са изчерпани.ще се радвам ако някой ми продаде своя или даде назаем. Връзка към коментар
D_Dimitrov Публикувано: 14 август Сподели Публикувано: 14 август Здравейте имам два седящи билета за концерта на Ed Sheeran в Букурещ на 24.08.2024, които няма да можем да използваме, ако някой проявява интерес може да пише на лично. Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 23 август Сподели Публикувано: 23 август Spark са ми пратили код за 8 лв. отстъпка, валиден до 28.08. Вероятно е персонален, но ако някой иска да го пробва, му го пращам за тест. 2 Връзка към коментар
Еминко Публикувано: 13 септември Сподели Публикувано: 13 септември (редактирано) Подарявам 2 SIM карти на Водафон Оман с по 5ГБ интернет. Действащи. Купувани са на 06.09.24г. Редактирано 17 септември от chandni 3 1 Връзка към коментар
r_nikolov1 Публикувано: 4 октомври Сподели Публикувано: 4 октомври Неотварян Apple Watch SE 2 GPS 44mm Midnight Aluminium Case с Midnight Sport Band - M/L В гаранция до 05.08.2025 към "Технополис" Model A2723 Сериен номер: KC7CVH4L57 470 лева Който има интерес - може да ми пише на лично съобщение. 1 Връзка към коментар
maia_sg Публикувано: 6 октомври Сподели Публикувано: 6 октомври Подарявам карта за градския транспорт в Барселона. Валидна 30 дни от 23/09/2024г. Лично предаване за Варна, иначе не би имало смисъл 🙂 1 Връзка към коментар
Kosta Grudov Публикувано: 9 октомври Сподели Публикувано: 9 октомври Здравейте! Подарявам 4 магнита от New York - семейство от Джърси ни ги донесе, но бяха доста, каквото успяхме да раздадем, успяхме, но тези няма какво да ги правим. 🙂 За да си представите големината им - доларът е с реални размери на банкнота 😄 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега