kakadu Публикувано: 17 април, 2024 Публикувано: 17 април, 2024 Благодарение на Kalina0109, площта на апартамента ми намаля с 0.5 кв.м. заради стабилното захранване с нови хартиени богатства. Тоя път път потърпевшо бе детето, сметнах, че не са и необходими толкова тетрадки, помагала и моливи, пък и полусезона е към края и завладях територия за моите трофеи. И понеже почна пролетното почистване вече набира сила, да ви кажа да не си и помисляте да мятате в кофата хартиените карти, а да драснете едно лично. 4
emil4e Публикувано: 1 май, 2024 Публикувано: 1 май, 2024 (редактирано) Здравейте, По грешка купихме два пъти билети за Parco naturo Viva и Safari park. Билетите са с отворена дата до 31.10.2024. Важат за две семейства с деца под 13 години. Единият билет е за семейство с едно дете, а другият за семейство с две деца. Единият е с цена 59 евро, а другият 70 евро. Парка съответно няма политика за връщане на билети и билетите се оказаха излишни. Мога да ги предложа на някой съответно на цена по ниска от колкото съм ги купил, за да не изгорят и да не са отишли едни пари на вятъра. Ако някой има интерес да пише. Редактирано 7 май, 2024 от chandni Лични контакти
neuromancer Публикувано: 6 юли, 2024 Публикувано: 6 юли, 2024 Имам код за 10% отстъпка от полети на GOL, за полети от 01.08 до 30.09.24 Давам на ЛС.
4о4ката Публикувано: 16 юли, 2024 Публикувано: 16 юли, 2024 Здравейте,ще ходим до виена,но навсякъде пътеводителите за виена са изчерпани.ще се радвам ако някой ми продаде своя или даде назаем.
D_Dimitrov Публикувано: 14 август, 2024 Публикувано: 14 август, 2024 Здравейте имам два седящи билета за концерта на Ed Sheeran в Букурещ на 24.08.2024, които няма да можем да използваме, ако някой проявява интерес може да пише на лично.
Яничка Публикувано: 23 август, 2024 Публикувано: 23 август, 2024 Spark са ми пратили код за 8 лв. отстъпка, валиден до 28.08. Вероятно е персонален, но ако някой иска да го пробва, му го пращам за тест. 2
Еминко Публикувано: 13 септември, 2024 Публикувано: 13 септември, 2024 (редактирано) Подарявам 2 SIM карти на Водафон Оман с по 5ГБ интернет. Действащи. Купувани са на 06.09.24г. Редактирано 17 септември, 2024 от chandni 3 1
r_nikolov1 Публикувано: 4 октомври, 2024 Публикувано: 4 октомври, 2024 Неотварян Apple Watch SE 2 GPS 44mm Midnight Aluminium Case с Midnight Sport Band - M/L В гаранция до 05.08.2025 към "Технополис" Model A2723 Сериен номер: KC7CVH4L57 470 лева Който има интерес - може да ми пише на лично съобщение. 1
maia_sg Публикувано: 6 октомври, 2024 Публикувано: 6 октомври, 2024 Подарявам карта за градския транспорт в Барселона. Валидна 30 дни от 23/09/2024г. Лично предаване за Варна, иначе не би имало смисъл 🙂 1
Kosta Grudov Публикувано: 9 октомври, 2024 Публикувано: 9 октомври, 2024 Здравейте! Подарявам 4 магнита от New York - семейство от Джърси ни ги донесе, но бяха доста, каквото успяхме да раздадем, успяхме, но тези няма какво да ги правим. 🙂 За да си представите големината им - доларът е с реални размери на банкнота 😄 4
Bozhidar1978 Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари Продавам надуваем дюшек за двама BESTWAY DESIGN LOUNGE Дюшекът е изработен от много устойчив материал. Предлага удобство за отлична почивка около басейни. Дюшека разполага с място за напитка /плажна топка/, благодарение на което тя ще ти бъде по ръка. Системата от камери с цветни отвори предлага отлична устойчивост. Към дюшека ще получите безплатно и помпа Интекс за бързо надуване на дюшека. Дюшека предлага забавления във водата, на плажа и на морето. Може да се ползва и за детски партита. Размери в надуто състояние: 204 х 155 см. Дюшека е в перфектно състояние. Надуван е само два пъти. Няма никакви дефекти и повреди. Изпращам с куриер по ваш избор с опция преглед и тест. При интерес очаквам да пишете на лично съобщение. 1
MayaS Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари Подарявам малко книги. Избирайте си и ми пишете като коментар на поста за да се знае кое е запазено. Ще предам лично или по куриер. 7 4
kakadu Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари Тая тема тъкмо я загубя и пак се появи, за ваше съжаление. 😉 Колекцята хартиени, безплатни карти е вече половин гардероб, да усетите мащаба. Махнах си бормашините, флекса и циркуляра. Та, всеки, който мисли да изхвърля хартиените карти, да ги мята към мен! За София - лично, за останалото поемам всички разходи! 5 2
Eva eva Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари преди 23 минути , MayaS каза: Подарявам малко книги. Избирайте си и ми пишете като коментар на поста за да се знае кое е запазено. Ще предам лично или по куриер. Еха, много хубаво 🙂 Може ли за мен Френската кухня? 🙂 1
MayaS Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари преди 13 минути , Eva eva каза: Еха, много хубаво 🙂 Може ли за мен Френската кухня? 🙂 Може. Запазвам ти я. 2 1
crazyhorse Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари Може ли за мен Кратка военна история на България? Ако може и втора-Кремълската диета! 3
mary_shery Публикувано: 28 януари Публикувано: 28 януари След курса по Дейл Карнеги, на който бях днес, ще ми е интересна и неговата книга. Ако може за мен 🙂 3
MayaS Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари преди 10 часа, crazyhorse каза: Може ли за мен Кратка военна история на България? Ако може и втора-Кремълската диета! Готово. преди 8 часа, mary_shery каза: След курса по Дейл Карнеги, на който бях днес, ще ми е интересна и неговата книга. Ако може за мен 🙂 Нямаш проблем. 2
Monika_Koko Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари @MayaS, аз бих искала Готварската книга на Мечо пух. Ако е свободна. 1
MayaS Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари преди 5 часа, Monika_Koko каза: @MayaS, аз бих искала Готварската книга на Мечо пух. Ако е свободна. Запазвам ти я. 1 1
master_of_germs Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари @MayaS, тоя <Mагелан> би ли ми го запазила да разнообразя, че напоследък чета само магеланЦИ. 😄 @kakadu, имам книжна карта на Гран Канария, запазвам ти я, но първо ще питам дали им е нужна на групичката, която тръгва натам другата седмица. 🙂 2 1
MayaS Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари преди 35 минути , Дани Магелани каза: Изкуството на френската кухня, моля! Френската са две книги и @Eva eva да каже коя от двете е имала предвид и след нея си ти. Преди 1 час, master_of_germs каза: @MayaS, тоя <Mагелан> би ли ми го запазила да разнообразя, че напоследък чета само магеланЦИ. 😄 Имаш я - много е добра да знаЙш. 2
Eva eva Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари Моля за мен само Френската кухня, за @Дани Магелани да бъде Изкуството на френската кухня 🙂 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега