MayaS Публикувано: 13 май, 2019 Сподели Публикувано: 13 май, 2019 Подарявам 2 ирански SIM карти, по спомен валидна до септември 2019. Има останали 7-8ГБ, и поне 1.30ч телефония. 2 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 13 май, 2019 Сподели Публикувано: 13 май, 2019 В момента, MayaS каза: Подарявам 2 ирански SIM карти, по спомен валидна до септември 2019. Има останали 7-8ГБ, и поне 1.30ч телефония. До септември или и септември? 1 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 13 май, 2019 Сподели Публикувано: 13 май, 2019 Just now, Mary said: До септември или и септември? Не съм сигурна, ще се опитам да разбера по SMS-ите. 1 Връзка към коментар
MayaS Публикувано: 13 май, 2019 Сподели Публикувано: 13 май, 2019 4 minutes ago, MayaS said: Не съм сигурна, ще се опитам да разбера по SMS-ите. Запазени засега за Mary and Rainy до уточняване на подробностите. 2 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: 13 май, 2019 Сподели Публикувано: 13 май, 2019 На 10.05.2019 г. в 7:36, Яничка каза: Подарява се индонезийска сим карта за интернет. Реално данните са изразходвани, но може да се зарежда, т.е. се спестява купуването на нова, което ми казаха, че е по-сложно за хора, които не са местни. Картата се оказа с валидност 30.06 и за съжаление няма да свърши работа на Alexander. Ако някой друг пътува преди крайния и срок, нека каже. 1 Връзка към коментар
xtrip Публикувано: 15 май, 2019 Сподели Публикувано: 15 май, 2019 С условието, че не знам дали са персонални ваучери подарявам 2 такива кешбек по 50 евро. Валидни за резервации направени от 750 евро до 31.10.2019.Има допълнителни условия и хора с добър немски могат да се възползват. Кода на двата ваучера е еднакъв. Дано свършат работа на някой. 2 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 17 май, 2019 Сподели Публикувано: 17 май, 2019 На 1.05.2019 г. в 0:09, Alexander каза: Подарявам сим карта за Украйна. Има 19Гб и някакви разговори. Не знам до кога важи, купуване е преди 3 дни. Картата на Alexander беше много полезна.Трябва да са останали още поне 17ГБ,както и разговорите.Ако някой иска да се възползва да пише.🙂 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 май, 2019 Сподели Публикувано: 20 май, 2019 Подарявам две покани (във вид на лентички за ръка) за последния епизод на "Игра на Тронове", който ще е в зала 1 на НДК тази вечер. От ей това промо са: Както каза Брани, сдобиването с тези покани е епична история и извървях повече драми от колкото много от основните герои в последния сезон...но в крайна сметка преценихме да се събудим тази сутрин в 4 да гледаме финала, вместо да рискуваме цял ден спойлери и да ходим в НДК. До 15 часа съм в мол Сердика, кой превари, той завари. 4 1 3 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 30 май, 2019 Сподели Публикувано: 30 май, 2019 На 10.04.2019 г. в 19:57, mu_ry каза: Имам сим карта на Inwi Мароко, която подарявам на който му трябва, само си купува ваучер и си я ползва. Цената ѝ е 50 дирхама, не е много, но на мен не ми е нужна, а и по-добре някой да си спести тези пари за по-важни разходи 🙂 в София съм, мога да пусна и по куриер 🙂 Извинявай, че те поствам. Благодаря ти! 🙂😉 Само да кажа, че картата ми свърши чудесна работа и ако някой я иска, ще му я пратя. 4 Връзка към коментар
mu_ry Публикувано: 30 май, 2019 Сподели Публикувано: 30 май, 2019 преди 4 часа, Иван Попов каза: Извинявай, че те поствам. Благодаря ти! 🙂😉 Само да кажа, че картата ми свърши чудесна работа и ако някой я иска, ще му я пратя. супер, много се радвам 🙂 1 Връзка към коментар
EliNik Публикувано: 13 юни, 2019 Сподели Публикувано: 13 юни, 2019 Подарявам две много сладки вълнисти папагалчета (с къщичка и играчки), ако някой желае да го радват и да се грижи за тях, да ми пише 😀. 4 1 Връзка към коментар
Guinness Публикувано: 13 юни, 2019 Сподели Публикувано: 13 юни, 2019 ПОДАРЯВАМ един брой Plovdiv City Card. С тази карта може да посетите безплатно 10 от най-добрите музеи и галерии в града, включително: 1. Античен театър 2. Балабанова къща 3. Галерия "Златю Бояджиев"4. Малка базилика Освен това може да ползвате и отстъпки в различни заведения като: 1. Ресторант Глухарчето 2. Мексикански ресторант Sombrero 2 3. Multi Culti 4. ROCK’n’BAR БезистенЪ Повече информация ще намерите на сайта: https://plovdivcitycard.com/bg/ Картата е с валидност 24 часа от момента, в който се активира и трябва да се използва преди 17 юни. Който има желание да я използва нека ми пише на лично съобщение. Най-бързият печели. 5 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 17 юни, 2019 Сподели Публикувано: 17 юни, 2019 Подаряват се 3 карти Manaca, които могат да се използват в градския транспорт в Япония след като се заредят. Повече информация: https://www.kotsu.city.nagoya.jp/en/sp/MANACA/TRP0001352.htm https://www.meitetsu.co.jp/eng/ticket-info/manaca.html @samuraika сигурно може да обясни повече за тях, аз съм само пощальон 🙂 2 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 17 юни, 2019 Сподели Публикувано: 17 юни, 2019 Това са електронни портфейли. Слагаш пари в тях и после харчиш. Много са удобни за всякакъв вид транспорт, защото само докосваш екранчето на влизане и излизане и то си дърпа колкото му трябва. Освен това може да се плаща по автомати за напитки, 7/11 и прочее "удобни" магазини. Зареждат се по гарите - има си машинки. Колкото заредите - толкова и ще похарчите, не са вълшебни. Но на някои места има малки отстъпки за този вид разплащания. Удобни са, но самите пластики стръват 500 йени (около 5$) и на излизане от Япония може да ги върнете и си вземете парите. В смисъл - да, биха свършили работа на всеки идващ до Япония, но ако логистиката по получаването на картите е прекалено сложна, не си струва. Тези специално са от района на Нагоя и може би могат да се върнат само в Нагоя. Могат да се ползват на цялата територия на страната, но пластийите могат да се върнат само в Нагоя. Дано са полезни на някой! 7 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 23 юни, 2019 Сподели Публикувано: 23 юни, 2019 Подарявам три купончета за коктейли, ако някой случайно пътува с Tallink по трасето Стокхолм-Талин, валидни са до 31.08.2019 3 Връзка към коментар
FlyTraveler Публикувано: 13 юли, 2019 Сподели Публикувано: 13 юли, 2019 Продавам телеобектив със зум AF-S Nikkor 70-300 mm. f/4.5-5.6 G (вдясно на снимката, в "разтегнато" положение). Обектива е с вградена стабилизация. Причината за продажбата е, че си купих последната версия на Никон 70-200 мм. с бленда 2.8 (вляво на снимката). Едно 85% от снимките ми на диви животни, които съм публикувал тук са правени с този обектив, който според мен е най-доброто като съотношение качество/ цена. В идеално състояние е, без никакви забележки и си търси нов собственик срещу 450 лв. (по-малко от половината цена, която съм платил преди 6 години). На DSLR Никон апарати с кропнат сензор (всички без сериите 600+ 700+ 800+ и едноцифрените модели) ще приближава даже още повече, там става от 105 до 450 мм. фокална дължина. Обектива си има предна/ задна капачки и сенник, както и оригинален калъф на Никон. Продавам и един твърд (без зум) обектив на Никон - 24 мм. с макс. бленда 2.8. Обектива е стар (от края на 90-те), но автофокуса му и смяната на бленда работят със съвременните DSLR апарати и е в идеално състояние. Нямам представа по колко вървят в момента подобни, но ще погледна и ще направя отстъпка от средната продажна цена. Направете ми предложение. Продавам и висок клас филмов огледално-рефлексен фотоапарат Nikon F90 X с power grip (дръжка - приставка със спусък за вертикални снимки) в идеално състояние, без забележки. Към апарата давам като бонус и три професионални диапозитивни филма Fuji Velvia (нямам представа дали са годни, държал съм ги в хладилник 14 години). 🙂🙂 За този апарат съм отворен за предложения. 1 Връзка към коментар
zory Публикувано: 30 юли, 2019 Сподели Публикувано: 30 юли, 2019 Подарявам индонезийска сим карта. Заредена беше с 10 GB, защото не знам колко бяха останали и е ползвана умерено десет дни. Ако ходи скоро някой, ще му свърши добра работа. 3 Връзка към коментар
aneliya Публикувано: 30 юли, 2019 Сподели Публикувано: 30 юли, 2019 На 30.05.2019 г. в 12:08, Иван Попов каза: Извинявай, че те поствам. Благодаря ти! 🙂😉 Само да кажа, че картата ми свърши чудесна работа и ако някой я иска, ще му я пратя. В случай , че картат за Мароко е още в теб и е свободна , бих се възползвала. 🙂 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 30 юли, 2019 Сподели Публикувано: 30 юли, 2019 преди 1 час, aneliya каза: В случай , че картат за Мароко е още в теб и е свободна , бих се възползвала. 🙂 Добре! Няма проблем, тя е все още в мен. 🙂 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 31 юли, 2019 Сподели Публикувано: 31 юли, 2019 Подарявам индонезийска sim карта, валидна до 31 октомври. Имаше 4гб, ползвана умерено, има поне 2гб според мен. 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 август, 2019 Сподели Публикувано: 3 август, 2019 Подарявам нова дрешка за тенис, Адидас, купили сме я от Италия, но не стана на никоя дама от семейството. Цвят корал, по- скоро- циклама, с малко розАво на деколтето. Който си я хареса, да ми прати адреса на ЛС. 10 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 3 август, 2019 Сподели Публикувано: 3 август, 2019 преди 6 часа, AlexandraKo каза: Подарявам нова дрешка за тенис, Адидас, купили сме я от Италия, но не стана на никоя дама от семейството. Цвят корал, по- скоро- циклама, с малко розАво на деколтето. Който си я хареса, да ми прати адреса на ЛС. Вече е изпратена. Чакаме снимка :)))))) 8 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 17 август, 2019 Сподели Публикувано: 17 август, 2019 https://www.sportdepot.bg/ бонус от Спорт Депо - 15% намаление ваучер за 15% намаление, който може да използвате еднократно. Код на ваучера: ZE4H85RMNY Използвайте този код при Вашата поръчка, за да получите бонуса! Ваучерът може да бъде използван само при: - онлайн поръчки; - минимална стойност на поръчката 50,00 лева - продукти, които не участват в промоции. Срок за използване на ваучера - до 2019-11-15 23:59:59 година. 4 Връзка към коментар
bakotiu Публикувано: 21 август, 2019 Сподели Публикувано: 21 август, 2019 Здравейте! Имам налични три кода за отстъпка за FLIXBUS - 10% (с валидност до 03.09.19г.), 20% (купих го от ebay, но не бях съобразил, че не ми върши работа, с валидност за пътуване до 30.09.19г.) и ваучер за 18 лв (прекарах се че платих за запазени места и след няколко часа ми дойде мейл, че не се предлагат и ми пратиха ваучера)! Първият го подарявам, а за другите два, както се разберем! При интерес на лични! 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 22 август, 2019 Сподели Публикувано: 22 август, 2019 Един приятел продава 2 билета за Джон Клийз на 4-ти септември. Не съм го питал, но най-вероятно са на корична цена. Пишете, ако има заинтересовани 🙂 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега