Ил Дъо Франс Публикувано: 23 юли Публикувано: 23 юли Може да е крайно за някои тук.Това е любимото ми нещо да отида на опасни места.Вие ходили ли сте? Много мога да разказвам за Франция например в Париж има опасни гета като Клиши където нарочно няма транспорт към него и оставен на произвола на съдбата,или 18-ти арондисман фрашкан със црни,араби и наркомани на крек или например на страничните улички на Руа Барбес където яко се бият агресивни северноафриканци или да попадна в опасна ситуация в Марсилия където престъпници се стрелят през ден с Полисе Натионале или да ме мамят търговци продаващи ментета на брега и други благинки.Винаги има някакъв адреналин да си сред опасни откачалки.Например са ми налитали бесни мигранти с нож в 2 сутринта и да отвърна на ударите с крак в Сен Дени.Свикнах с полицейските сирени през 15 минути и като се връщам в София ,това е нещото което ми липсва или гадната пиукаща аларма в метровлакчетата в парижкото метро когато затварят вратите. Не си купувайте минералната вода за 1 евро,те обикновено са или фалшиви или смесени с сладка с минерална.Може дори да видите как са странно затворени капачките и си казваш -Абе как са затворени капачките толкова нескопосано? И с времето изградих техника с която слава богу никога не съм бил обиран в Париж било то в метрото или по малките улички в покрайнините със специфична чантичка.Понеже имам много прияттели които още на третия ден са обирани от джебчии и захвърлени в метрото портфейлите които по късно ги намират празни.А и също съм си изградил система с която не съм обиран в малки съмнителни хотелчета с блокиране на дръжките на вратата отвътре....много имам за разказване.Разкажете и вие за преживяванията в Европа и как сте се чувствали в опасни ситуации. 1
Lyubina Публикувано: 23 юли Публикувано: 23 юли Аз предпочитам да ръся адреналин по други (по-приятни) начини и поводи 🙂 Но съм любопитна да чуя / прочета за приключения. 2
ivailo_radev Публикувано: 23 юли Публикувано: 23 юли преди 21 минути , Ил Дъо Франс каза: Може да е крайно за някои тук.Това е любимото ми нещо да отида на опасни места.Вие ходили ли сте? Много мога да разказвам за Франция например в Париж има опасни гета като Клиши където нарочно няма транспорт към него и оставен на произвола на съдбата,или 18-ти арондисман фрашкан със црни,араби и наркомани на крек или например на страничните улички на Руа Барбес където яко се бият агресивни северноафриканци или да попадна в опасна ситуация в Марсилия където престъпници се стрелят през ден с Полисе Натионале или да ме мамят търговци продаващи ментета на брега и други благинки.Винаги има някакъв адреналин да си сред опасни откачалки.Например са ми налитали бесни мигранти с нож в 2 сутринта и да отвърна на ударите с крак в Сен Дени.Свикнах с полицейските сирени през 15 минути и като се връщам в София ,това е нещото което ми липсва или гадната пиукаща аларма в метровлакчетата в парижкото метро когато затварят вратите. Не си купувайте минералната вода за 1 евро,те обикновено са или фалшиви или смесени с сладка с минерална.Може дори да видите как са странно затворени капачките и си казваш -Абе как са затворени капачките толкова нескопосано? И с времето изградих техника с която слава богу никога не съм бил обиран в Париж било то в метрото или по малките улички в покрайнините със специфична чантичка.Понеже имам много прияттели които още на третия ден са обирани от джебчии и захвърлени в метрото портфейлите които по късно ги намират празни.А и също съм си изградил система с която не съм обиран в малки съмнителни хотелчета с блокиране на дръжките на вратата отвътре....много имам за разказване.Разкажете и вие за преживяванията в Европа и как сте се чувствали в опасни ситуации. Имам чувството, че почвате да си регистрирате профили, за да повдигнете дискусия на определена тема, която ви е интересна. Да не си Tony Toyava от темата с почитателите на организираните екскурзии? Ако темата не е пързалка и си фен на посещения на опасни места, има далеч по-интересни от 18-ти арондисман, колкото и страшно да ти се е сторило там. Може да намериш такива в Каракас примерно, в Ел Салвадор, дори и в Колумбия все още се намират. Може да изгориш корана в Афганистан, публично по възможност, тръпка ще има. Можеш и в Мексико да отидеш, варианти много. Това, че на някой му взели портмонето, не е нещо толкова страшно. 10 1
jorocontrola Публикувано: 23 юли Публикувано: 23 юли преди 31 минути , Ил Дъо Франс каза: в Париж има опасни гета като Клиши където нарочно няма транспорт Къде е това място?
Ил Дъо Франс Публикувано: 23 юли Автор Публикувано: 23 юли преди 7 минути , jorocontrola каза: Къде е това място? Clichy-sous-Bois на север.Бял не ходи там особено вечер. Има и гадни места като Порт да Клианкурт,Абервилие,Монтрьой.. Има даже видео тук
jorocontrola Публикувано: 23 юли Публикувано: 23 юли преди 3 минути , Ил Дъо Франс каза: Clichy-sous-Bois на север.Бял не ходи там особено вечер. Има и гадни места като Порт да Клианкурт,Абервилие,Монтрьой.. Има даже видео тук Малко доста предобря нещата. Ти циганско гето в БГ виждал ли си? Ще ти се стори цвете всичко във видеото. На Александърплац в центъра на Берлин наркомани не се ли търкалят от сутринта? Каква е целта на темата де. Питам и отговор не чакам ... 1
Ил Дъо Франс Публикувано: 23 юли Автор Публикувано: 23 юли преди 1 минута , jorocontrola каза: Малко доста предобря нещата. Ти циганско гето в БГ виждал ли си? Ще ти се стори цвете всичко във видеото. На Александърплац в центъра на Берлин наркомани не се ли търкалят от сутринта? Каква е целта на темата де. Питам и отговор не чакам ... Защо,да не се притесни че и там е зле като тук? Не, не е рая както си мислят хората.Вие знаете ли както става по парижкото метро? Продават всякакви неща освен крек,спят наркомани и клошари,а пък на порт клианкурт в самото метро след входа негрите продават портокали и подправки.Дори нашето метро е чисто в сравнение с тях
jorocontrola Публикувано: 23 юли Публикувано: 23 юли преди 9 минути , Ил Дъо Франс каза: Защо,да не се притесни че и там е зле като тук? Това не знам от къде ти хрумна. Не знам какво си мислят другите. Но моля те не мисли и от мое име 😉 Иначе е пределно ясно, че има много места, където е много зле.
Ил Дъо Франс Публикувано: 23 юли Автор Публикувано: 23 юли преди 16 минути , jorocontrola каза: Това не знам от къде ти хрумна. Не знам какво си мислят другите. Но моля те не мисли и от мое име 😉 Иначе е пределно ясно, че има много места, където е много зле. Ами има такива дето лъжат дори родителите си че там е супер и че са едва ли не мениджъри....и накрая като се върнат и кажат че са излъгали тях и себе си е много тежко усещането
jorocontrola Публикувано: 23 юли Публикувано: 23 юли преди 22 минути , Ил Дъо Франс каза: Ами има такива дето лъжат дори родителите си че там е супер и че са едва ли не мениджъри....и накрая като се върнат и кажат че са излъгали тях и себе си е много тежко усещането Кенефите са кенефи и тук, и там и все някой трябва да ги чисти и като цяло това не зависи дали си на изток или запад ... Иначе в Париж съм ходил специално на Paris Flea Market да видя как е. Ами като всеки битак в БГ пред 90те, само че доста по-голям 😉 Баш в гетата не съм се бутал и не мисля, че има и какво да се търси там де. Най-престъпно ми се видя в Атина в широкият център, а последната спирка на метрото в Пирея е като Женският пазар пак през 90те. Цигари без бандерол и всякакви боклуци и ментета ...
jungfraujoch Публикувано: 23 юли Публикувано: 23 юли Честно казано си мисля,че модераторите са много търпеливи и толерантни с прекалено ненужните теми и коментари във форума. Струва ми се,че търсачи на агресивно поведение и расизъм,нямат място тук. Хубав ден на всички! 7
Георги Публикувано: 23 юли Публикувано: 23 юли Дискусията сама по себе си е интересна, но не и по този начин, по който е започната. Някой ако иска може да опита пак. 3
Препоръчани мнения