stanimir Публикувано: 8 август Публикувано: 8 август Някой има ли идея, що за малоумие е да сервират полузамразено хлебче и масълце при кетъринг ? Ако замериш куче може направо да го убиеш с тоя камък. Пести се ел. енергия , време за претопляне , труд или какво ? Освен за Търкиш и компании от Залива не се сещам друга АК да го затопля. Явно може, стига да има желание .Как изобщо се маже замръзнало масло върху замръзнало хлебче с пластмасов или картонен нож ?!! Тия хора мислят ли изобщо...от години ме измъчва тоя въпрос. Единствен вариант е да се затопли леко върху алуминиевия пакет на основното ястие. 7
Argentique Публикувано: 8 август Публикувано: 8 август Имала съм предчувствие значи, че не го бъде това хлебче, щото никога не съм го пробвала. 😀 Но са ме питали непознати хора дали ще го ям, за да им го дам. 🤣 1 1
chandni Публикувано: 8 август Публикувано: 8 август преди 2 часа, stanimir каза: от години ме измъчва тоя въпрос. Когато видях заглавието на темата, останах леко шокирана - какво аджеба ще му обсъждаме на хлебчето в самолета 😅 А то какво било ... 😄 5
Lyubina Публикувано: 8 август Публикувано: 8 август А, и в България Ер сандвичите са топли. Но не предлагат масло, нито ножчета. 🙂 За сметка на това, аз по други авиокомпании отдавна не съм виждала да предлагат нещо различно от един бонбон/бисквитка. 2
neuromancer Публикувано: 8 август Публикувано: 8 август сега като казахте... дълги години с Ер Франс и други са давали хлебче и си беше ако не топло, то поне нормално даже ми беше направило впечатление, че веднъж като ни смениха самолета заради проблем храната в новия самолет си беше почти замразена а после явно съм обръгнал и въобще нямам спомен последните години хлебче има ли, няма ли, замразено ли е...
Bella A Публикувано: 9 август Публикувано: 9 август В турските и катарските хлебчетата са топли, почти врели ги сервират, маслото лесно де размазва. в португалските сандвичите са със зехтин, сирене, босилек и домат.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега