epetkov Публикувано: 17 февруари Публикувано: 17 февруари преди 13 минути , ivailo_radev каза: Искахме да летим директно от Дюселдорф до Бургас и вариантите бяха Eurowings директно за близо 400 евро за двупосочен или с австрийците за половината пари, но с прекачване във Виена И Electra ще имат директни. Перез сайта на сънекспрес може да се купува:
ivailo_radev Публикувано: 23 май Автор Публикувано: 23 май Да добавя опит от вчера - в края на февруари си запазихме едни билети за Коледа и Нова година и естествено взехме някакви тъпи дни (вторник), понеже уикендите бяха доста по-скъпо. Е вчера Луфти ми смени полетите с по 20 минути, погледнах, че ми предлагат и други алтернативи за същите дни и реших да си пробвам късмета. Обадих им се по телефона и питах дали в тази ситуация могат да ми сменят направо и датите 😄 и нямаше проблем. Дадоха ми от скъпото - т.е. уикендите 🙂 6 4
randi Публикувано: 23 май Публикувано: 23 май Тия дни оправяха зимното от София. Мюнхен беше всеки ден, сега вече не е. И допълнително са местили часовете от/за Франкфурт малко, както казваш. Не знам дали са махнали някоя ротация... 2 1
randi Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май Да се поправя, че сега видях какви глупости съм писал..... За Мюнхен в някои дни махнаха сутрешния излитащ от София около 6:00. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега