Мрън Публикувано: 18 май, 2014 Сподели Публикувано: 18 май, 2014 Супер е мелодията, жалко че още няма текст да си я тананикам 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 18 май, 2014 Сподели Публикувано: 18 май, 2014 Текстът трябва да е съобразен с мелодията, да пасне и да се запее. Давайте, който му е мерак да се пробва. Връзка към коментар
Banditka Публикувано: 25 май, 2014 Сподели Публикувано: 25 май, 2014 Присъединявам се към положителните отзиви за мелодията Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 25 май, 2014 Сподели Публикувано: 25 май, 2014 Страхотно свежа мелодия. Текстописците бая зор ще видят,да напаснат тематичен текст! 2 Връзка към коментар
Gripping Публикувано: 29 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2014 Темата е малко старичка, но снощи, докато слушах прекрасната мелодия (поздрави за автора!) ми хрумна този текст: Раницата е на рамо. Тръгвам пак, ти знай!Нека път да има само, ще пътувам до безкрай!Магеланец аз съм, жител на света!Магеланец аз съм, откривател по душа. Припев:Непознати брегове... Пред мен се ширят те.Непознати светове приемат ме в(ъв) своето сърце./ х2 Пътя ме очаква, почва от моята врата.Пее в мен сърцето, окрилено е от радостта.Магеланец аз съм, жител на света!Магеланец аз съм, откривател по душа. Припев х2 Докъде ще стигна, сам дори не знам."Искам да открия", и ме води този плам.Магеланец аз съм, жител на света!Магеланец аз съм, откривател по душа. Припев х2 Пълната липса на музикални способности си казва думата и не мога да я изпея така, както звучи в главата ми, но се надявам някой магеланец с тази дарба да се включи и да каже дали текста пасва. Ще се радвам и на редакции, повече глави мислят по-добре от една. PS: Не бъдете твърде критични. 7 Връзка към коментар
cck Публикувано: 29 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 29 ноември, 2014 На мен ми харесва, благодаря за стиховете Gripping. Може би дойде момента за аранжимент и съответно Елена, че тя единствена се престрашава да пее. Поне на нея й се получава, де Връзка към коментар
Gripping Публикувано: 30 ноември, 2014 Сподели Публикувано: 30 ноември, 2014 Много се радвам, че са ти харесали. Остава и Елена да се престраши да ни попее. :-) Връзка към коментар
Polina Публикувано: 3 декември, 2014 Сподели Публикувано: 3 декември, 2014 По-важно е Елена да види темата Пък дали ще го изпее е друг въпрос! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега