Прескочи до съдържание

Коста Брава-Лорет де Мар

dproykina

Препоръчани мнения

Здравейте,

ще пътувам с агенция ,но не съм записала нито една екскурзия,реших,че ще си организирам такива сама.

Имам нужда от малко помощ относно транспорта и близки дестинации,които си заслужава да бъдат посетени.

Ще бъда благодарна,ако някой реши да сподели!

Връзка към коментар
преди 18 часа, dproykina каза:

Здравейте,

ще пътувам с агенция ,но не съм записала нито една екскурзия,реших,че ще си организирам такива сама.

Имам нужда от малко помощ относно транспорта и близки дестинации,които си заслужава да бъдат посетени.

Ще бъда благодарна,ако някой реши да сподели!

И аз бях на почивка с агенция и записах само манастира Монсерат. По главната и покрай плажа има агенции, с които също можете да отидете на екскурзия. До Барселона има автобуси, като може да вземете отиване и връщане- към 24 евро беше края на юни Moventis , пътят е около час и спира на автогара Норд в близост до Триумфалната арка. В близост има метро станция. В метрото има машини за билети, в ютуб може да видите доста клипчета. Имаше от групата хора дето взеха карта Hola-Barcelona - така можеш да се качваш и слизащ, колкото си искаш. Може и с карта за метрото. Човек трябва да прецени какво иска да види и тогава да прецени коя карта е за него. За влизането в Саграда и за парк Гюел предварително билети само он-лайн. Ние ходихме до Барселона с автобус до Бланес и оттам с влака, който върви по крайбрежието. Много е хубаво, но е за час и 45минути -спира на Плаза Каталуня и на Сантс. В посока е 10 евро (юни 2024) и са на половин час. Имаше ходили и до Жирона, Тосса де Мар. В кой хотел сте? В Мария де мар има на рецепцията българка, която е много готина. 

Редактирано от chandni
Програма на българска тур агенция
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 16 часа, dproykina каза:

Много Благодаря!

Хотелът е Мария дел Мар

Автогарата е на по-малко от пет минути от него. Аз директно от там си взех разписания на автобусите. Хотелът е добре, храненето също. До него като се излезе на площада все има програма - имаше фолклорен фестивал.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.