Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 2 часа, lisa каза:

Здравейте, някой има ли също проблем с купуване на билет с wizz all you can fly? Когато намеря един и искам да го купя ми изписва грешка с картата и не приема никоя карта.

Аз имах проблем, когато купувах самия пас, но след това не съм имал проблем с купуването на билетите. Плащам с Curve (Мастеркард), ако е от значение.

Връзка към коментар
На 17.10.2024 г. в 11:21, lisa каза:

Здравейте, някой има ли също проблем с купуване на билет с wizz all you can fly? Когато намеря един и искам да го купя ми изписва грешка с картата и не приема никоя карта.

Имам същия проблем, от 4 часа не мога да направя плащане. след всяко неуспешно плащане, полетът изчезва и се появява след 40-50 минути. после пак неуспешно плащане и така си мина следобеда днес. 

С Револют ли си?

Връзка към коментар
преди 1 час, Данаил Алеков каза:

Имам същия проблем, от 4 часа не мога да направя плащане. след всяко неуспешно плащане, полетът изчезва и се появява след 40-50 минути. после пак неуспешно плащане и така си мина следобеда днес. 

С Револют ли си?

С револют,през GPay не съм имал никакви проблеми вече 12 полета.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Оказа се, че грешката била в тяхнта система и много хора имат този проблем. На няколко пъти изпуснах полет заради този проблем, а прекарах два дена в цъкане и следене за полети. Така и не ми се получи. Опитах с няколко различни карти, включително и Револют.

Връзка към коментар

Букнати полети  могат ли да се канселират? И това отразява ли се на статуса по някакъв начин? На теория ми излиза опция да отменя полета, но не знам какво ще стане ако потвърдя. Не искам да ми връщат 10€, просто излезна по-удобен полет …

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Данаил Алеков каза:

Букнати полети  могат ли да се канселират?

По спомен... не съм на 100% сигурен

Едно от условията им беше, че при 3 неизполвани полета отменяха All You Can Fly pass

Връзка към коментар
преди 7 минути , Tim каза:

По спомен... не съм на 100% сигурен

Едно от условията им беше, че при 3 неизполвани полета отменяха All You Can Fly pass

3 бяха в началото, след това ги намалиха на 2. 

Всъщност това е въпроса, дали канселиран полет ден или два по-рано се брои към тия два неизползвани.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Канселирах го, засега всичко изглежда ок. Докато го отменях, излезна съобщение че ще получа 10-те евро като уиз кредит, но всъщност се губят. Това е напълно ок.

Полетът не излиза в моите резервации в Уиз профила, но брояча в Мултипас профила го е отчел като резервация. Не би трябвало да се води "no show", но реално няма и как да разбера преди втория no show и прекратяването на членството. Изречението "Трябва да резервирате само полети, на които възнамерявате да се качите" в общите условия е доста двусмислено, при наличие на повече отменени полети...

Връзка към коментар

Здравейте,

след преценка на всички + и - решихме, че този вид пас няма да бъде максимално подходящ за нас. С моето членство нямах никокви проблеми - следва инструкциите по ОУ и им писах за канселиране на членството. Но с профила на съпругата ми срещам трудности - тя има нормален профил в Wizz и резервации за предстоящи пътувания. Съответно въобще не излиза възможността за канселиране на членството от менюто а изписва, че поради предстовяща резервация това не е възможно. За пълнота - резервацията е направена преди членството в All you can fly. Опитах да се свържа по телефона на указаните в другата тема телефони. Българският номер е неактивен, а другия (0900 ...) не позволява да бъде избран от мобилен номер. Чат комуникацията също не доведе до успех. Ще съм благодарен, ако някой сподели идеи.

image.png.0564cdd36fe54634ca36a4e0a60d136e.png  

• Харесвам 1
Връзка към коментар
На 18.10.2024 г. в 18:14, Данаил Алеков каза:

С Револют ли си?

И на мене ми се появи същият проблем вече.

Връзка към коментар
На 14.08.2024 г. в 17:47, Doctor Who каза:

Преди време бях писал, че са премахнали 3 те опции за промяна на полетш в следствие на промяна в раисанието, та да налея малко масло в мнението ти - имат измамни ПРАКТИКИ.

ВСИЧИ промени от България ги няма, за външни полети промените существуват, даже за промяна 5 минути! 

Дай пример за кои полети при 5 минути промяна в разписанието ти излизат опциите, поне да ги изграем?

Milan Malpenza - Jeddah има промяна с 30м и нямам опции за промяна.

Връзка към коментар
преди 15 минути , Capitan Morgan каза:

Дай пример за кои полети при 5 минути промяна в разписанието ти излизат опциите, поне да ги изграем?

Milan Malpenza - Jeddah има промяна с 30м и нямам опции за промяна.

Фюмичино -  Севия в двете посоки, Фюмичино -  Малага също. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

@Георги Матеев и останалите ползващи активно паса, може ли да пуснете някаква статистика колко полета имате до сега? Колко често сте имали проблем, че по желана линия не е имало билети за вас, но в свободна продажба е имало? Като цяло доволни ли сте от покупката на паса?

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 3 часа, lio каза:

От някъде инфо кога пак ще пуснат да се купува този продукт?

Според мен още събират статистика колко нови пасове може да пуснат без да има сериозен проблем.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 20 минути , Topfly каза:

Според мен още събират статистика колко нови пасове може да пуснат без да има сериозен проблем.

Само спекулация от моя страна, но си мисля, че няма да е преди Коледно-новогодишния пик този сезон. Това ще бъде реално първият тест да видят статистиката в натоварен период. Така, че евентуално през януари-февруари 2025 г. биха пуснали още бройки на пазара.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 часа, Topfly каза:

@Георги Матеев и останалите ползващи активно паса, може ли да пуснете някаква статистика колко полета имате до сега? Колко често сте имали проблем, че по желана линия не е имало билети за вас, но в свободна продажба е имало? Като цяло доволни ли сте от покупката на паса?

До момента имам 8 полета с паса.

5 пъти имах проблеми с липса на наличност и променях планове в движение. Някои полети даже се наложи да си ги купя с кредит защото други не ми вършеха работа.

Избих стойността на паса, но въпреки това засега съм със смесени чувства. Има още доста време, септември догодина ще реша окончателно дали ще го продължа или не.

• Харесвам 12
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 6 часа, Милен каза:

Аз пък съм доволен

IMG_20241106_160958.jpg

Еми който е нямал планирани пътувания, действа сега. Аз ще се любувам януари, ако всичко продължи така. За сега един Казахстан съм направил, което ми избива една трета от вложените пари 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 19 часа, boogy83 каза:

Еми който е нямал планирани пътувания, действа сега. Аз ще се любувам януари, ако всичко продължи така. За сега един Казахстан съм направил, което ми избива една трета от вложените пари 🙂

Аз бях "предрусал" от пътувания и бях решил да почивам. Обаче после изскочи паса и си викам,айде почна се.. Обаче паса има една много коварна страна,-дава ти пълна свобода да не планираш за напред,дати и дестинации, от там почваш да се изкушаваш да проверяваш за ласт минит оферти от настоящата локация, така че се оказа че в неделя ще летя от Тенерифе до Каракас , не можах да устоя на поредното изкушение. Лошото е че не си нося никакъв кеш,не знам как ще се оправям без кеш във Венецуела 😁

• Харесвам 5
  • Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, Милен каза:

Аз бях "предрусал" от пътувания и бях решил да почивам. Обаче после изскочи паса и си викам,айде почна се.. Обаче паса има една много коварна страна,-дава ти пълна свобода да не планираш за напред,дати и дестинации, от там почваш да се изкушаваш да проверяваш за ласт минит оферти от настоящата локация, така че се оказа че в неделя ще летя от Тенерифе до Каракас , не можах да устоя на поредното изкушение. Лошото е че не си нося никакъв кеш,не знам как ще се оправям без кеш във Венецуела 😁

Ако  я закъсаш във Венецуела , пусни се надолу в континента, аз тъкмо пристигнах в Парагвай и следващия месец съм из южна Южна Америка 😀 А после ще видим тоя пас къде ще ме отведе, ама подозирам ще е близкия изток и средна Азия.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
преди 19 часа, boogy83 каза:

Ако  я закъсаш във Венецуела , пусни се надолу в континента, аз тъкмо пристигнах в Парагвай и следващия месец съм из южна Южна Америка 😀 А после ще видим тоя пас къде ще ме отведе, ама подозирам ще е близкия изток и средна Азия.

Силно се надявам да не го закъсам ,но ще го имам в предвид. Пиши януари като тръгнеш с паса.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Те хубаво ще увеличат бройката на пасовете, но да помислят и за местата, които пускат за резервация с тях. От София наличните свободни места са супер малко и основно до няколко дестинации.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.