Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, Assya каза:

Те хубаво ще увеличат бройката на пасовете, но да помислят и за местата, които пускат за резервация с тях. От София наличните свободни места са супер малко и основно до няколко дестинации.

Това се очакваше, за съжаление. AYCF е нов продукт и бъдете сигурни, че четат отзивите за него, за да направят някои фини настройки. Затова може да се оплачете на CS и ако няма промяна в близко бъдеще, ще се наложи гласуване с портфейла догодина, т.е. като пропуснете офертата им.

• 4 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 11.11.2024 г. в 12:08, Assya каза:

Те хубаво ще увеличат бройката на пасовете, но да помислят и за местата, които пускат за резервация с тях. От София наличните свободни места са супер малко и основно до няколко дестинации.

Не ми е ясно как функционира този пас,защо наличните места от София са малко?Мислех,че можеш да избираш всякакви полети неограничено,когато и докъдето си поискаш,стига да съществува дестинацията? 
Значи местата,които могат да се резервират с този пас са един вид ограничени?

Мислех го дали няма да се окаже удачен вариант за студентка в Нидерландия като се знае колко са скъпи билетите по Коледа и Великден. 

Публикувано:

Точно по Коледа и Великден даже не е ясно дали ще има места 3 дена преди полета, какво остава дали ще пуснат за паса... Може сега по Коледа някой да провери

• Харесвам 3
Публикувано:
3 hours ago, aloha8 said:

Не ми е ясно как функционира този пас,защо наличните места от София са малко?Мислех,че можеш да избираш всякакви полети неограничено,когато и докъдето си поискаш,стига да съществува дестинацията? 
Значи местата,които могат да се резервират с този пас са един вид ограничени?

Мислех го дали няма да се окаже удачен вариант за студентка в Нидерландия като се знае колко са скъпи билетите по Коледа и Великден. 

Резервациите се правят в отделен сайт, не в основния сайт на Уиз. И съответно наличностите са различни. За повечето полети в сайта за резервация с паса излиза съобщение, че няма свободни места, макар че в основния сайт полетите са налични и понякога цените са доста ниски (тоест има доста свободни места).

Проверявам Лондон почти всеки ден откакто пуснаха паса, защото пътувам често до там. При три полета на ден за повече от два месеца само 3 пъти съм виждала свободни места с паса за посоката София - Лондон. Лондон - София пускаха билети, но от началото на декември обърнаха посоките - сега пускат София - Лондон, но няма Лондон - София. 

Ако се търсят билети за определена дестинация и в определени периоди, според мен пасът не е подходящ.

Примерно от Айндховен (предполагам той е удобното летище за момичето) в неделя на сайта на Уиз има полет и има места, но ако искате да купите билети с паса се вижда това:

image.png

• Харесвам 4
Публикувано:

Най вероятно алокират определен брой места, които да са възможни с този пас. Иначе има опасност някои полети да са пълни с подобни пасажери. Както големите компании имат билети обозначени с различни букви. Те за собствените си служители имат подобни ограничения, нещо от рода на максимум 5% от билетите, които да се запазят от техни хора.

Публикувано:

Assya, благодаря за подробните разяснения,сега вече разбирам-няма да е много подходящ този пас за нея.Както разполага с точно конкретни дати заради ваканциите,ще се случи да няма място за определен  ден и какво правим-пак да купуваме от сайта им както винаги,при наличие на вече закупен пас.Значи за момента сме абсолютен пас от този пас 😉😀 Ако след време го подобрят-може и да има смисъл. 

Публикувано:
преди 46 минути , aloha8 каза:

Ако след време го подобрят-може и да има смисъл. 

При положение, че пускат в продажба още пасове, не знам как ще го подобрят 🙂 

Публикувано:
преди 13 минути , boogy83 каза:

При положение, че пускат в продажба още пасове, не знам как ще го подобрят 🙂 

Зависи от алгоритъма! Могат да кажат например, че свободно изобщо няма да продават билети за 10 или 20 евро и всички билети ще почват например от 30 евро, а за притежателите на пасове ще има по голям контингент от билети за 10 евро.

• 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте, чудя се дали да си купя All You can fly pass вместо двупосочен билет SOF-AUH:) Как мислите ще има ли свободни места на полетите? 26.12/27.12-04.01/05.01

Публикувано:

Ако е за конкретни дати няма да ти свърши работа този пас. По-добре си пусни тото 😉 Малко вероятно е да има свободни билети на тези дати, или ако има може да е само в едната посока. Но все пак това е вероятност, та дори и с малък процент може и да имаш късмет, но по-скоро не. Самата идея е да се купуват евентуални свободни билети за различни дестинации, а не за конкретен полет и дата. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Идеята (и изпълнението) е, когато нямаш конкретни дати и дестинации и просто взимаш каквото има. Иначе за конкретни дати дори да има места по принцип, може да не дават да се резервира с паса.

Публикувано:

Е , ако някой от тези с пас прочете темата още утре може да провери има ли свободни места за полетите на 26 и 27.12 , а за връщането е невъзможно да се прогнозира.

• Харесвам 1
Публикувано:

За 26-ти (София - Абу Даби) не са пуснали свободни места за резервация с паса. За 27-ми би трябвало да покажат наличните полети след няколко часа, но се съмнявам да има за Абу Даби.

• Харесвам 2
Публикувано:

Благодаря на всички за коментарите! Идеята на Pass-a ми е ясна , въпроса е че билета така или иначе е около 600€ и затова го обмислях, но ми е доста несигурно и ще пропусна.

Публикувано:
преди 1 час, maatin каза:

Благодаря на всички за коментарите! Идеята на Pass-a ми е ясна , въпроса е че билета така или иначе е около 600€ и затова го обмислях, но ми е доста несигурно и ще пропусна.

600 евро за билет на Уизеър? Боже, мой! Миналата година исках да отида на един Мастърс и с Уизеър излизаше 1.5 пъти по-скъпо, отколкото с Луфтханза. И тогава не беше коледно-новогодишната цифромания.

Виж и FlyDubai, като нищо може да дават по-добри цени до DXB.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.