Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 1 минута , antea каза:

и според мен не е от наплив, това си е доста нишова оферта, и ще върши работа само на неограничено свободни  хора, пътуващи винаги соло, на които не им е особено важно колко ще плащат за нощувки и дали ще се върнат в определен ден, предвид това, че ще са лимитирани до търсене на билети само за следващите три дни, иначе просто не си представям обичайната двойка пътуващи да набият предварително 1000 евро на Уиз + по 20 евро отделно за полетите за някакви имагинерни спонтанности :smile:

Не е така, офертата е супер примамлива и ще върши работа на страшно много хора, не всички пътуващи са туристи. 

За мен големият проблем е колко такива  пакета , ще се продадат (нас ни интересува в България), защото има някой дестинации и дати, които са изключително интересни и ще трябва точно на минутата , в която се влезе в третия ден да се запазва.  

Връзка към коментар

Трите дни са неудобни. Излиза, че ако искате да останете някъде повече от две нощувки, няма да можете да си купите обратния билет, а ще трябва да чакате, за да влезете в прозореца от три дни преди обратния полет. И не се знае изобщо дали ще има места за него. Това не само е неудобно, ами си е чист авантюризъм, за да може Уиз Еър да си запълнят празните места...

Връзка към коментар
преди 11 минути , angel tomov каза:

ако искате да останете някъде повече от две нощувки, няма да можете да си купите обратния билет

Вероятно голяма част от таргет аудиторията е по-авантюристично настроена и няма и да си помисли да купува обратни билети, а ще си твори маршрути от отделни отсечки в последния момент.
Поне на мен би ми било интересно така да правя. 

• Харесвам 13
Връзка към коментар
В момента, Argentique каза:

Вероятно голяма част от таргет аудиторията е по-авантюристично настроена и няма и да си помисли да купува обратни билети, а ще си твори маршрути от отделни отсечки в последния момент.
Поне на мен би ми било интересно. 

По-голямата част от пътниците не са туристи, не го забраяйте. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 6 минути , angel tomov каза:

Трите дни са неудобни. Излиза, че ако искате да останете някъде повече от две нощувки, няма да можете да си купите обратния билет, а ще трябва да чакате, за да влезете в прозореца от три дни преди обратния полет. И не се знае изобщо дали ще има места за него. Това не само е неудобно, ами си е чист авантюризъм, за да може Уиз Еър да си запълнят празните места...

Чак авантюризъм не бих го нарекъл, но в такъв случай трябва да имаш вариант Б. Уиз ер летят до доста места и ако няма свободни места в директния полет, не е чак толкова сложно да намериш вариант с прекачване. Ако искаш 100% сигурност сметката пак може да се върже, ако 2/3 дневните пътувания са повече от дългите. Просто при дългите пътувания си купувай нормален билет за връщане.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 38 минути , Георги каза:

Дали може да се ползват уиз точки за сумата или част от нея?

И аз това се опитвам да разбера от 3 часа, но не стигам до екрана с плащане, сървърът тотално е изпушил от трафик. Но съм 99% сигурен, че точки няма да може да се ползват и може би това е една от причините да са направили отделен подсайт за тези абонаменти.

преди 20 минути , Argentique каза:

Поне на мен би ми било интересно така да правя. 

Абсолютно. На последните ми пътувания обикновено тръгвах БЕЗ да имам обратен билет и си удължавах по няколко пъти престоите и купувах билети за връщане в последния момент. Луксът да разполагаш изцяло с времето си и да не се налага да планираш всичко предварително отваря много нови възможности. Тази оферта не просто е като за мен, направо пише името ми на нея, и познавам доста хора в подобна ситуация.

• Харесвам 13
  • Браво 1
  • Смея се 8
Връзка към коментар
преди 7 минути , Tesh каза:

По-голямата част от пътниците не са туристи, не го забраяйте. 

така де, ама тук разглеждаме нещата повече от гледна точка на туристи, а не на гастарбайтери

ясно е, че ще си продадат бройките, коментираме си дали е оферта за пътуващи не по работа

Връзка към коментар
преди 10 минути , Георги Матеев каза:

Ти се шегуваш, но на последните ми пътувания обикновено тръгвах БЕЗ да имам билет за наобратно и си удължавах по няколко пъти престоите и купувах билети за връщане в последния момент. Тази оферта просто не само е за мен, направо пише името ми на нея.

Въобще не се шегувах. Даже си мисля, че уиз вътрешно са ти анализирали действията и са измислили офертата. :biggrin:Освен това с една-две компенсации, а такива все ще има, ще я избиеш.

Ако имах повече свободно време, пари (за нощувки най-вече) и увереност, че няма да ми омръзне чааак толкова честият hop-on/off (а то ще ме тегли да е чест при такъв картбланш в ръчичките:biggrin:), можеше и аз да се замисля.

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 4 минути , Argentique каза:

Въобще не се шегувах. Даже си мисля, че уиз вътрешно са ти анализирали действията и са измислили офертата. :biggrin:Освен това с една-две компенсации, а такива все ще има, ще я избиеш.

Така като го каза... Уиз вчера ми преведоха едни 400 евро 🙂 Та с удоволствие сега ще се опитам да им ги върна 🙂

• Харесвам 4
  • Смея се 9
Връзка към коментар

Трябва да се провери с малкият шрифт, дали тези полети подлежат на компенсации при закъснение или отмяна(макар, че няма причина да не подлежат). Ако важи европейската директива, то с 2 закъснели полета в Европа и си избил абонамента :) Имал си късмет, че са ти върнали бързо тези прави от компенсацията. На мен за първи път ми се случи да ми закъснее въобще полет и то с над 3 часа, но ми отказаха компенсацията още на 2-рият ден след като им пуснах иск. Аз и затова ги избягвам и не съм летял в последните 10 години с тях. Освен това трябва задължително да си закупя и място на аварийните изходи, че иначе не мога да седна при тези тесни седалки. В повечето случаи цената на мястото е по-скъпо от самият билет.

Връзка към коментар
преди 57 минути , ven62 каза:

Аз съм в една друга ниша и доста се замислям.

Тази оферта ми дава възможност да пътуваме с жена ми до децата в Холандия през уикенд т.е. ако пътувам 15 пъти в годината то ще ми струва 800 евро, което е по 26 евро на единичен билет в една посока. 

Вижда ми се доста изгодно, без дори да калкулирам други няколко възможности за екскурзии - вероятно 2-3 в годината.

Хмм

Не знам как 800евро го сметна. До колкото разбирам, тази план включва полети само за този на който е плана.Не можеш да вземаш билет и за жена ти, трябва и тя да има този план.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 24 минути , Георги Матеев каза:

Луксът да разполагаш изцяло с времето си и да не се налага да планираш всичко предварително отваря много нови възможности.

Говори ми, говори ми....ако се добера до тоя пас, ще се оженя в Казахстан и ще ходя на пазар там всеки месец по 2 пъти 😄 

А и Туркистан е в листата 😉 

• Харесвам 2
  • Браво 2
  • Смея се 9
Връзка към коментар

Само да споделя за тези които се борят с регистрацията и не успяват да отворят сайта да опитат с ВПН различен от България. Сайта се отваря и зарежда и други планове дори:

image.png.51948aec9ce16dfc418eb71fb215f1e2.png

Пробвах произволно с Ирландско ИП.

Едит: Стигнах до плащане.

image.png.3ab5031746860a0e6d74cf87f8b2357a.png

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Матеев

Моля поздравете гордият собственик на All You Can Fly абонамент. Успях! 🙂 Очертават се едни много интересни 12 месеца.

@Captain45 не беше до VPN, това изпробвах първо - просто сървърът беше брутално претоварен. Преди 10-ина минути се поотпуши за първи път. Интересно е, че плащането е към Wizz Multipass CVO Barcelona ESP - явно са сетъпнали съвсем нов пос (а вероятно и офис) специално за тези планове. Също така закъснели с над 3 часа полети (независимо как са купени) при всички случаи попадат под правилата на евро регламента.

Разбира се, плащането е само кеш - точки не минават. Накрая преди финалното потвърждение се съгласявате с тези доста ясно написани точки, та няма как да има заблудени:

* Приемам повтарящи се годишни плащания с тази кредитна карта. Периодично ще ми бъдат издавани фактури, докато абонаментът не бъде отменен.

* Приемам ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

* С настоящото изрично признавам и приемам, че с регистрацията в WIZZ All You Can Fly мога да резервирам еднопосочни или двупосочни полети, които са налични чрез уебсайта на WIZZ MultiPass в рамките на 12-месечния период на допустимост, ако резервацията е направена в рамките на 3 календарни дни (72 часа) преди заминаването. Също така изрично признавам и приемам, че мога да резервирам максимум 3 полета за същия 1-дневен (24-часов) период.

* С настоящото признавам, че ако резервирам еднопосочен или двупосочен полет в рамките на първите 14 дни след регистрацията в WIZZ All You Can Fly, губя правото си на отказ от условията на WIZZ All You Can Fly, след като Wizz Air е изпълнила напълно своите задължения относно моята резервация.

• Харесвам 17
  • Браво 21
Връзка към коментар

И аз си взех, а и до колкото разбрах, ако до 14 дена не си направил резервация, може да ти върнат парите. 

Имам въпрос, в момента могат ли с точки да се закупуват места или да се добавя багаж към вече съществуващи резервации ? 

• Харесвам 1
  • Браво 6
Връзка към коментар
В момента, boogy83 каза:

с каква карта плащате? на мен ми отхвърля 3 различни карти

Започни на ново регистрацията. И аз бях така и след като стартирах отначало мина веднага. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 36 минути , IPBurov каза:

Започни на ново регистрацията. И аз бях така и след като стартирах отначало мина веднага. 

Голям зор...

май успях....поне имам потвърждение на мейла вече 🙂 

• Харесвам 1
  • Браво 10
Връзка към коментар

Да, така е. Резервациите ще почнат от септември т.е най-рано 3 дни преди това ще станат активни полетата най-вероятно. Иначе парите след няколко минути ми ги дръпнаха. 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 23 минути , Argentique каза:

Сега чакаме сватбата в Казахстан. :wink: :girl_haha:

@boogy83 веднага да каже какво точно около Казахстан има интересно и велико, че да стягам багажа. На малката щерка "най-добрата приятелка " е от Алмати и всеки ден се тръшка да я водим на гости. Та да спра да се дърпам. 

На купилите, честито и със здраве да ползвате паса! 

• Харесвам 5
  • Браво 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.