Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 24 минути , stanimir каза:

А дано , че аман от филипинки и украинки.Нека има разнообразие.

Чакай сега...за филипинките ....да не ги отсвирваме съвсем, все пак и за там имам билет догоина, пък и...не са за изхвърляне :lol:

преди 5 минути , luba_rizova каза:

@boogy83 веднага да каже какво точно около Казахстан има интересно и велико

Аааа, аз мога да кажа, ама едва ли ще се хареса много на повечето хора. Кобилките в пряк и преносен смисъл много ми харесват 🙂 Ама тия в прекия ги харесах по ресторантите 😛 

Ако трябва да съм честен, Астана ми хареса много като град. Грандомански много. Не съм ходил в Алмати, а там в тоя край има много природа, планини, езера. Ще видя какво може да се прави още, но определено ще поостана и там. Евтинко е, така че става перфектно за хоумофис 🙂

Наявам се тоя мултипас да няма ограничения за Коледа и Нова година, че ще ми трябва едно прибиране от Рим или там наоколо, межу празниците 🙂 

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 14 минути , boogy83 каза:

Наявам се тоя мултипас да няма ограничения за Коледа и Нова година, че ще ми трябва едно прибиране от Рим или там наоколо, межу празниците 🙂 

Това са ограниченията от към дати от/към България, уточнени в общите условия:

from 5 to 9 September 2024;

from 20 to 23 September 2024;

from 25 to 31 December 2024.

from 1 to 2 January 2025;

from 28 February to 3 March 2025;

from 18 to 21 April 2025;

on 1 May 2025;

on 6 May 2025;

from 5 to 8 September 2025;

from 19 to 22 September 2025;

from 25 to 31 December 2025.

https://multipass.wizzair.com/multipass-terms-all.pdf

• Харесвам 7
  • Смея се 3
Връзка към коментар
преди 14 минути , vl_stamboliev каза:

on 1 May 2025;

on 6 May 2025;

Яко 😁 поне при мен това са дати, на които винаги се пътува, т.е. съвсем не е вариант. Иначе има как да се избие този пас от разнообразни групи пътници, най-вече работещи и учещи в ЕС, ОК и ОАЕ.

Връзка към коментар
22 minutes ago, boogy83 said:

Евтинко е, така че става перфектно за хоумофис 🙂

За вас , IT-тата тук трябва да има отделен подфорум , че да не дразните обикновените хора.

• Харесвам 2
  • Смея се 11
Връзка към коментар
Георги Матеев
Преди 1 час, vl_stamboliev каза:

on 1 May 2025;

on 6 May 2025;

Много добре, в чест на истината очаквах доста повече ограничения. И хайде, от мен да мине - ако ми се наложи да пътувам на тези дати ще си ползвам нормалния Уиз кредит 🙂

В схемата са включени повечето големи пазари - може да се ползват полети от/до Италия, Полша, ОАЕ, Австрия, Великобритания, България, Кипър, Албания, Румъния и Унгария. Т.е. може да се ползват транзитни полети през Рим, Бергамо, Малпенса, Лутън, Абу Даби, Виена, Будапеща, Букурещ, Варшава и Ларнака. Единствено донякъде ми липсват полетите от/до Франция, Испания и Гърция, но определено не е болка за умиране.

Корекция - това са условията за Multipass, за All You Can Fly плана са тези и не виждам ограничения: https://multipass.wizzair.com/aycf-terms-all.pdf

@ДиянаВ от 2020 нямам Уиз кредитна карта, но имам останал Уиз кредит още от този период.

• Харесвам 9
  • Браво 3
Връзка към коментар
преди 10 минути , Георги Матеев каза:

Много добре, в чест на истината очаквах доста повече ограничения. И хайде, от мен да мине - ако ми се наложи да пътувам на тези дати ще си ползвам нормалния Уиз кредит 🙂

И в схемата са включени повечето големи пазари - може да се ползват полети от/до Италия, Полша, ОАЕ, Австрия, Великобритания, България, Кипър, Албания, Румъния и Унгария. Т.е. няма да има никакъв проблем да се ползват всички транзитни полети през Рим, Бергамо/Малпенса, Лутън, Абу Даби, Виена, Будапеща, Варшава и Ларнака. Единствено донякъде ми липсват полетите от/до Франция, Испания и Гърция, но определено не е болка за умиране, явно за по-пряко до Испания ще летим през Италия, например. Тъкмо повече лаунджове по път 🙂

Не се ли беше отказал от Уиз кредитната карта? Имам една приятелка, която я прекрати, но членството й продължи. Обаче с трупането на кредити ми е чудно как би могло да стане без кредитната карта.

Връзка към коментар
Преди 1 час, vl_stamboliev каза:

on 1 May 2025;

on 6 May 2025;

Това са условия за мултипас. Ето и за  Wizz All You Can Fly – Terms and Conditions https://multipass.wizzair.com/aycf-terms-all.pdf и тук не е споменато за blackout периоди. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Не съм сигурен, че тези ограничения важат за този продукт, а за WIZZ MultiPass. Wizz All You Can Fly е различен продукт и можете да намерите правила и условия тук. Единственото ограничение на Wizz All You Can Fly са:

- Можете да резервирате полет само 72 часа преди излитане като те не гарантират свободни места, ако сте набелязали билета преди това

- Не можете да резервирате повече от 3 полета в рамките на 24 часа

- При изпускане на 3 полета, могат да ви спрат абонамента и дори да ви наложат "глоба" 

От правилата най-важна изглежда точка 4.3. В правата за ползване не се гарантира, че Flat Fee ще остане 10 евро:

"The Voucher Fee is set out on the Website. The amount of Voucher Fee and the Flat Fee (as published on the Website) may change from time to time and will be published on the Website."

Ако по време на празници увеличат Flat Fee от 10 на 20 евро, летенето става още по-неизгодно.

• Харесвам 5
Връзка към коментар
Георги Матеев

10-те хиляди All You Can Fly плана се разпродадоха и свалиха опцията от продажба, отне само 8 часа след пускането на мейла. Честито на закупилите.

Та толкова за това дали има интерес или не към подобна оферта. А аз вече кроя 1001 планчета за есента и зимата 🙂 @boogy83 чакам датата!

• Харесвам 11
  • Смея се 2
Връзка към коментар
преди 8 минути , Георги Матеев каза:

10-те хиляди All You Can Fly плана се разпродадоха и свалиха опцията от продажба, отне само 8 часа след пускането на мейла. Честито на закупилите.

Та толкова за това дали има интерес или не към подобна оферта. А аз вече кроя 1001 планчета за есента и зимата 🙂

Абсолютно нормално, не зная дори защо трябваше да се хабят толкова хора да убеждават, колко неизгодно е. 

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Много last minute полети на успелите да закупят 🙏

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Едни бързи 5 млн. само в рамките на няколко часа 🙂Предполагам ще пуснат и нов пакет/и 

Едва ли е много сложно да са си направили сметка колко седалки продават в последните 72 часа в цялата си мрежа , какви постъпления носят , колко седалки им остават празни и т.н. 

• Харесвам 14
Връзка към коментар
преди 3 минути , stanimir каза:

Бързи 5 млн. приходи 🙂Предполагам ще пуснат нов пакет.

Едва ли е много сложно да са си направили сметка колко седалки продават в последните 72 часа в цялата си мрежа , какви постъпления носят , колко седалки им остават празни и т.н. 

Те са си направили сметката, важното и ние да си направим нашата и всички да са доволни 🙂

• Харесвам 10
Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 7 минути , boogy83 каза:

Те са си направили сметката, важното и ние да си направим нашата и всички да са доволни 🙂

А ти само избягваш да кажеш датата... Между другото, ако търсиш кум - познавам един човек с All You Can Fly 😉

• Харесвам 1
  • Смея се 13
Връзка към коментар

Малко на пирамида ми напомня. Първите включили се в боя за места печелят, последните - губят. Уиз удариха кьоравото. По-добре 10 евро, отколкото празна седалка. Значи незаетите им места за период Х със сигурност са доста по-малко от 10 000. Ще си повишат търсенето. Определено печеливш ход за тях.

Връзка към коментар

При 91% запълняемост със сигурност им остават много повече от 10 000 свободни седалки на годишна база. Тия 10 000 човека ще се разхвърлят сред  хиляди и хиляди полети в годината , не виждам никаква пирамида тук.

Всъщност 9% празни седалки с оглед  флотилията на Wizz са няколко милиона празни места годишно.0.001% да са тръгнали за сватба , Wizz могат да си изкарат и лиценз за сватбен агент - допълнителни приходи ! На повечето полети гарантирано има и топ DJ на борда.

• Харесвам 6
  • Смея се 4
Връзка към коментар

Даже не успяха да вземат от никой 600 евро 😂😂

Авиокомпанията предлага уникална предварителна оферта  за членството „All You Can Fly” на ексклузивна цена от 499 евро. Предварителната продажба ще започне в 10:00 ч. централноевропейско време на 13 август 2024 г.  и ще продължи до 23:59 часа на 15 август. След предварителната продажба всички клиенти ще могат да закупят членството на редовна цена от 599 евро и да резервират полети в рамките на „WIZZ All You Can Fly” от 25 септември 2024 г.

Ами добре е за един ден лапнаха 5млн. евро 😂😂

преди 2 часа, stanimir каза:

Едни бързи 5 млн. само в рамките на няколко часа 🙂Предполагам ще пуснат и нов пакет/и 

Със сигурност ще пуснат още след, като видяха първите пробни бройки за колко бързо се разпродадоха, а и те са го написали For the time being, Wizz Air plans to provide an overall 10,000 All You Can Fly memberships.

Връзка към коментар
преди 8 часа, stanimir каза:

При 91% запълняемост със сигурност им остават много повече от 10 000 свободни седалки на годишна база. Тия 10 000 човека ще се разхвърлят сред  хиляди и хиляди полети в годината , не виждам никаква пирамида тук.

Всъщност 9% празни седалки с оглед  флотилията на Wizz са няколко милиона празни места годишно.0.001% да са тръгнали за сватба , Wizz могат да си изкарат и лиценз за сватбен агент - допълнителни приходи ! На повечето полети гарантирано има и топ DJ на борда.

Интересен е периодът от следващите 3 дни. За него ми е мисълта, не за годишната база - дали за този период имат над 10 000 непродадени места. 

Не буквално пирамида, разбира се. По-скоро, че не винаги ще има места за всички членове, от което пък Уиз печелят.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 8 часа, Георги Матеев каза:

А ти само избягваш да кажеш датата... Между другото, ако търсиш кум - познавам един човек с All You Can Fly 😉

Давай октомври да отидем на оглед първо. После по-натам ще идем да й искаме ръката, пък докато дойде за сватба, може да свърши членството 😄 

преди 4 минути , Zaro каза:

Интересен е периодът от следващите 3 дни. За него ми е мисълта, не за годишната база - дами за този период имат над 10 000 непродадени места. 

Не буквално пирамида, разбира се. По-скоро, че не винаги ще има места за всички членове, от което пък Уиз печелят.

Както стана ясно, членството е неудобно за много хора и от тия 10000 най-вероятно повечето са хора, които са видяли цената и са си направили сметка, че за два полета по Коледа или лятото като са отпуск, ще си избият парите. Реално щеше да е така, ако полетите по това време не бяха пълни винаги, те затова и цените тогава са високи. 

Моето очакване е, че празните самолети дето си летят октомври, ноември, февруари и март, ще си продължат така и няма да е голяма драма да си хванем местенца за тогава. Кофти би било, ако тия 10000 души са с показателите за летене на Георги Матеев, тогава вече играта щеше да стане тежка 🙂 

• Харесвам 7
Връзка към коментар
14 minutes ago, Zaro said:

Интересен е периодът от следващите 3 дни. За него ми е мисълта, не за годишната база - дами за този период имат над 10 000 непродадени места. 

Е няма всичките 10 000 човека да летят точно в определени следващи 3 дни. Разпределени между 365 дни в годината със сигурност има милиони празни седалки. И както казва Боги принципът е като в All You Can Eat ...ако всички плюскат до пръсване сметката не излиза , но явно моделът работи и е успешен.

Връзка към коментар
преди 3 часа, Zaro каза:

Интересен е периодът от следващите 3 дни. За него ми е мисълта, не за годишната база - дали за този период имат над 10 000 непродадени места. 

споделям логиката ти, даже теоритично всеки с такъв абонамент има право на покупка на 3 полета в рамките на 24 часа, което би направило предполагаеми максимум 30000 такива покупки във всеки един ден (никой не знае кой кога ще реши да купува), това за първия лот от 10000 промо-купувачи, а сигурно ще се купят и още, той @ven62 го изчисли вчера - за да ти се върже някаква сносна цена на билет от около 26 евро на полет, трябва да летиш 30 пъти годишно

според данните на Wizz за превозени пътници и load factor за последните 3 месеца средно 92%, излиза, че имат по около 15800 непродадени седалки дневно

Връзка към коментар
Георги Матеев
преди 4 часа, Zaro каза:

не винаги ще има места за всички членове, от което пък Уиз печелят.

преди 2 часа, jorocontrola каза:

Eat all which is left, но определено си е добра оферта де 🙂

Наистина не знам защо се внушава, че за този план остават едва ли не огризките. Места определено има предостатъчно. В чест на истината през годините съм виждал изключително малко наистина разпродадени полети, осообено пък 3 дни по-рано - случвало се е само на няколко супер пикови дати в годината. Дори в момента си направих експеримент и потърсих 5-6 популярни маршрута за следващите 3 дни - всички до един бяха налични за резервация, въпреки че е топ сезон. Разбира се, не твърдя, че няма да има и засечки понякога, но това ще е по-скоро изключение и ще е разумно на фона на цялото спестяване.

Та лично аз не виждам никакъв проблем с ласт минит резервациите.

Иначе за себе си направих сметката, че в най-минималния случай за тези 12 месеца ще имам поне 100 отсечки с Уиз, което в моя случай прави средна цена от 15 евро на отсечка. Което ще рече, например, София-Абу Даби-Малдиви и обратно за 60 евро. Нямам какво повече да желая.

@Alexander вчера мислех точно същото за тези точки. Очевидно авиокомпанията си запазва някакво право на контрол, което е напълно нормално, и с този план надали ще можем да купуваме 400-еврови билети за по €10. Но също така мисля, че в 90% от случаите схемата ще работи в наша полза.

• Харесвам 8
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.