Прескочи до съдържание

Авиокомпании за вътрешни полети в Бразилия и цени на билети

gallii

Препоръчани мнения

Здравейте!

Имам самолетни билети София - Сао Паоло и обратно за края на февруари до началото на март месец 2025 година. Когато обаче започнах да търся вътрешни полети, се изненадах. Търсачките, които ползвам, дават много висока цена, почти на половината на междуконтиненталния полет. Има и такива с ниска цена, но много скъп чекиран багаж.  Все си мисля, че има нискотарифни авиокомпании, които оперират в Южна Америка, подобно на Еър Азия например за Азия, но не ги намирам. Кажете вие какви търсачки ползвате за Южна Америка и по-специално за Бразилия  и какви билети и на какви цени сте купували. Може аз  да не съм се ориентирала  и цените на вътрешните полети да са си нормални - около и повече от 200 евро Сао Паоло - Игуасу и горе-долу толкова Игуасу- Рио де Женейро.

Благодаря предварително!

Пропуснах да кажа, че тази цена е за еднопосочен билет.

Връзка към коментар

Мнеее...

SAO - IGU

Screenshot_20240903-085259.png

Гледай без посредници, директно

Това е Гугъл флайтс.

Няма нискотарифни, те са общо 3 компании. Азул са най-скъпи.

Връзка към коментар
2 hours ago, gallii said:

Здравейте!

Имам самолетни билети София - Сао Паоло и обратно за края на февруари до началото на март месец 2025 година. Когато обаче започнах да търся вътрешни полети, се изненадах. Търсачките, които ползвам, дават много висока цена, почти на половината на междуконтиненталния полет. Има и такива с ниска цена, но много скъп чекиран багаж.  Все си мисля, че има нискотарифни авиокомпании, които оперират в Южна Америка, подобно на Еър Азия например за Азия, но не ги намирам. Кажете вие какви търсачки ползвате за Южна Америка и по-специално за Бразилия  и какви билети и на какви цени сте купували. Може аз  да не съм се ориентирала  и цените на вътрешните полети да са си нормални - около и повече от 200 евро Сао Паоло - Игуасу и горе-долу толкова Игуасу- Рио де Женейро.

Благодаря предварително!

Пропуснах да кажа, че тази цена е за еднопосочен билет.

Аз си взех Игуасу-Рио за 154евро и Рио-Сао Паоло 54евро с Латам с чекиран багаж за март месец.Можеше и да има и по-евтини но тази година пътувах с тях в Перу и Еквадор и съм доволен.Края на февруари е май карнавала и може цените да са други.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.