Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Здравейте, 

Попаднах на добри оферти на Индиго от Истанбул до Мумбай. Някой летял ли е по този маршрут и какви са ви отзивите за тази компания? С какви самолети летят и какво е разстоянието между седалките? Спазват ли си разписанието или имат и закъснения?

Връзка към коментар

Аз летят с тях миналата година от Истанбул до Делхи. Билета беше купен от Търкиш, но само тази отсечка беше с тях. Разлика в комфорта в самолета нямаше с този на Търсиш в обратния полет, но иначе си е нискотарифка. Всички, които бяха с билети от Търсиш имаха храна и напитки, но алкохола беше само вино и бира. Тези, които бяха с билети на IndiGo си плащаха за всичко.

  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз летях с тях от Катар до Хайдерабат преди няколко месеца. Сходна схема - билета купен от Катар, втората отсечка изпълнена от ИндиГо. При нас имаше закъснение, но беше малко около 30 мин. Като комфорт самолета бих казала е далеч от комфорта на Катар. За местата не мога да кажа, тъй като беше служебно пътуване и агенция уреждаше всичко. Храна имахме - индийска естествено. Сандвич, крекери или ядки и сокче. 
 

IMG_6296.jpeg

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

IndiGo имат промо от днес до 30 септември, пътуване 01.01.25 - 31.03.25. Напазарувах здраво полети из Индия, без това не се смъкваха цените им изобщо през сайтовете, напротив - повишаваха ги.

  • Харесвам 3
  • Браво 2
Връзка към коментар
На 6.09.2024 г. в 12:22, Captain45 каза:

С какви самолети летят

От 15.11 полетите от Истанбул до Делхи и Мумбай вече няма да се изпълняват със 777 (които бяха наели от Търкиш на мокър лизинг), а с А321neo.

Връзка към коментар
На 7.09.2024 г. в 12:10, Captain45 каза:

А как е с избора на места? Можеш ли по-рано да си избереш място например до аварийните изходи и дали се заплаща като при нискотарифните компании?

Да, плаща се. Цените са около 10-12 лева на полет. Летяхме с тях от Истанбул до Сингапур /през Мумбай/ - общо за двама човека 50-ина лева, отиване и връщане. От Мумбай до Сингапур нямаше смисъл от запазени места - я имаше 30 човека в самолета, я не. Всички полети им бяха навреме. 

Според мен на тези цени стават. 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.