epetkov Публикувано: Събота в 17:23 Публикувано: Събота в 17:23 преди 22 часа, Patrick K каза: 5ч. с автобус Има един нюанс. Петте часа на автобуса не са гарантирани изобщо. Често са повече от пет, заради трафик и проверки на границата. 1
jul Публикувано: вчера в 10:52 Публикувано: вчера в 10:52 Иииии....... пак се отлага! https://realadvance.bg/s-katamaran-do-istanbul/ 3 5 3
Antigona Публикувано: вчера в 11:41 Публикувано: вчера в 11:41 On 6/13/2025 at 9:25 PM, Patrick K said: 5ч. 200лв., в двете посоки с ферибот или 5ч. с автобус 80лв в двете посоки? Ще разчитат на ентусиастите, които ще им е интересно да плават по вода. Поне да беше по-бързо от автобус, ама не е. С автобус от Бургас до Истанбул само 5 часа ли е през лятото?
Венелин Публикувано: вчера в 12:08 Публикувано: вчера в 12:08 Аз съм минавал пътя за малко над 4 часа с кола с бързо минаване на границата и безотговорно каране по магистралата преди много години, когато явно нямаше камери. Има си причина по разписание дневните автобуси да са 6:30 часа 1
epetkov Публикувано: вчера в 14:33 Публикувано: вчера в 14:33 преди 3 часа, jul каза: Иииии....... пак се отлага! Шенген чакахме 13 години. Ще дочакаме и ферибота! 1 3
Kosta Grudov Публикувано: вчера в 15:13 Публикувано: вчера в 15:13 Потвърждавам за автобусите, че може да има огромно чакане на митница, прясна информация от тази неделя, когато по разписание автобуса трябваше да бъде в 19:30ч в Бургас, пристигна в 22ч, като е карал като луд от границата до Бургас, защото после е продължавал към Варна. Около 2ч и 30мин е отнело минаването на митницата. На отиване автобуса е бил почти празен, но предполагам това не е някаква закономерност, а просто случайност. 2
adreno Публикувано: преди 15 часа Публикувано: преди 15 часа преди 13 часа, jul каза: Иииии....... пак се отлага! https://realadvance.bg/s-katamaran-do-istanbul/ Официално от IDO: Няма да реализираме морската връзка между Бургас и Истанбул - Bgtourism.bg - Най-важното от туризма! На мен ми звучи като "обещаха ни едни пари, ама не ги дадоха" 1
epetkov Публикувано: преди 10 часа Публикувано: преди 10 часа преди 14 часа, Kosta Grudov каза: но предполагам това не е някаква закономерност По-скоро е закономерност. В този период на годината идват гастербайтерите от Азия за сезонна работа по черноморието. (90% кацат в Истанбул). Проверяват им стриктно шенгенските визи. 1
Kosta Grudov Публикувано: преди 8 часа Публикувано: преди 8 часа преди 1 час, epetkov каза: По-скоро е закономерност. В този период на годината идват гастербайтерите от Азия за сезонна работа по черноморието. (90% кацат в Истанбул). Проверяват им стриктно шенгенските визи. Посока България - да, имах предвид в посока Истанбул, че е бил празен автобуса и не съм сигурен дали това е случайно или не, може да няма толкова наплив лятото за пътуване до Истанбул.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега