Прескочи до съдържание

Бърз ферибот Бургас - Истанбул

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 22 часа, Patrick K каза:

5ч. с автобус

Има един нюанс. Петте часа на автобуса не са гарантирани изобщо. Често са повече от пет, заради трафик и проверки на границата. 

• Харесвам 1
Публикувано:
On 6/13/2025 at 9:25 PM, Patrick K said:

5ч. 200лв., в двете посоки с ферибот или 5ч. с автобус 80лв в двете посоки? Ще разчитат на ентусиастите, които ще им е интересно да плават по вода. Поне да беше по-бързо от автобус, ама не е.

С автобус от Бургас до Истанбул само 5 часа ли е през лятото?

Публикувано:

Аз съм минавал пътя за малко над 4 часа с кола с бързо минаване на границата и безотговорно каране по магистралата преди много години, когато явно нямаше камери.
Има си причина по разписание дневните автобуси да са 6:30 часа

• Харесвам 1
Публикувано:

Потвърждавам за автобусите, че може да има огромно чакане на митница, прясна информация от тази неделя, когато по разписание автобуса трябваше да бъде в 19:30ч в Бургас, пристигна в 22ч, като е карал като луд от границата до Бургас, защото после е продължавал към Варна. Около 2ч и 30мин е отнело минаването на митницата. 

На отиване автобуса е бил почти празен, но предполагам това не е някаква закономерност, а просто случайност.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 13 часа, jul каза:

Иииии....... пак се отлага!

https://realadvance.bg/s-katamaran-do-istanbul/

Официално от IDO: Няма да реализираме морската връзка между Бургас и Истанбул - Bgtourism.bg - Най-важното от туризма!

На мен ми звучи като  "обещаха ни едни пари, ама не ги дадоха"

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 часа, Kosta Grudov каза:

но предполагам това не е някаква закономерност

По-скоро е закономерност. В този период  на годината идват гастербайтерите от Азия за сезонна работа по черноморието. (90% кацат в Истанбул). Проверяват им стриктно шенгенските визи.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, epetkov каза:

По-скоро е закономерност. В този период  на годината идват гастербайтерите от Азия за сезонна работа по черноморието. (90% кацат в Истанбул). Проверяват им стриктно шенгенските визи.

Посока България - да, имах предвид в посока Истанбул, че е бил празен автобуса и не съм сигурен дали това е случайно или не, може да няма толкова наплив лятото за пътуване до Истанбул. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.