Прескочи до съдържание

Без календари за 2025 година

Препоръчани мнения

Едва ли е изненада за някой, но да го обявя и официално, че пропускаме календарите за идната година.

Няма нищо драматично в причините, обикновено за да се случат календарите стискам зъби и очи някъде от началото на септември и ги отпускам в началото на януари, когато и последния календар заминава към получателя си. Тази година обаче тези месеци ме хващат в период, в който нямам психическата и физическата устойчивост да го направя. Не е от мързел, просто нямам възможност да го свърша.

Живот и здраве, календарите ще се завърнат с двойна сила през 2026. Пазете си снимките!

• Харесвам 10
  • Шок 1
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Ще преживеем  без календари, @Георги, важното е хората да сме в добра кондиция (и психическа и физическа). 

Всеки има тежки периоди, било лични, било служебни. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

От както има календари само веднъж нямах - за 2020. После да не кажете, че не съм предупредил.😈

Иначе сериозно: Приемам закупуването на календари като вид подкрепа за форума и поощрение за магеланците да правят все по-хубави снимки от все по-интересни места. В тази връзка, @Георги, може да обмислиш възможността да делегираш организацията за тазгодишните календари на някой. Предполагам, че няма да липсват доброволци във форума, а и не е казано само един човек да се нагърби да го направи. 

При всички положения, скорошно възстановяване на психическата и физическата устойчивост!

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 11 минути , Ardent каза:

От както има календари само веднъж нямах - за 2020. После да не кажете, че не съм предупредил.😈

Иначе сериозно: Приемам закупуването на календари като вид подкрепа за форума и поощрение за магеланците да правят все по-хубави снимки от все по-интересни места. В тази връзка, @Георги, може да обмислиш възможността да делегираш организацията за тазгодишните календари на някой. Предполагам, че няма да липсват доброволци във форума, а и не е казано само един човек да се нагърби да го направи. 

При всички положения, скорошно възстановяване на психическата и физическата устойчивост!

Подкрепата, ако говориш за финансова такава от календарите е съвсем символична, възможно е миналата година дори да беше малко на минус. С делегирането може и да се случат нещата, но ако имахме достатъчно време и бях предвидил, че няма да мога да се справя. Сега, дали ще обяснявам на някой как се движат нещата или ще ги правя аз е горе-долу едно и също откъм усилия.

Но за догодина, ако пак ситуацията е подобна, ще предам щафетата от много по-рано.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 49 минути , Георги каза:

дали ще обяснявам на някой как се движат нещата или ще ги правя аз е горе-долу едно и също откъм усилия.

Да обясняваш, усилията са почти двойно повече, не си го причинявай.
Харесвам календарите, дори когато критикувам (основателно) нещо по снимките :) Имам ги всичките. 
НО нека радостта от тях не е за твоя сметка. И благодаря за усилията ти през изминалите години!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.