Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте! Моля за помощ! След около 24 часа имам първи от два свързващи полета с Air china. Получих съобщения , че вече мога да се чекирам, но като влезна през линка, който ми пращат, не виждам какво и как да направя , за да се чекирам... Да не би да трябва да се чекирам на летището и оттам да ми издадат бордната карта? И мога ли още сега да отида да се чекирам, а пък да си пусна багажа утре преди полета ? 

Дани Магелани
Публикувано:
преди 24 минути , Дънди каза:

Здравейте! Моля за помощ! След около 24 часа имам първи от два свързващи полета с Air china. Получих съобщения , че вече мога да се чекирам, но като влезна през линка, който ми пращат, не виждам какво и как да направя , за да се чекирам... Да не би да трябва да се чекирам на летището и оттам да ми издадат бордната карта? И мога ли още сега да отида да се чекирам, а пък да си пусна багажа утре преди полета ? 

Нормалната АК , за разлика от нискотарифните, предполага чекиране на летище, безплатно. На повечето летища чекирането започва не по-рано от 3-4 часа преди полета.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 минута , Дани Магелани каза:

Нормалната АК , за разлика от нискотарифните, предполага чекиране на летище, безплатно. На повечето летища чекирането започва не по-рано от 3-4 часа преди полета.

Благодаря ти!

Да, не съм летяла с нормална АК явно, и тези чести съобщения от тяхна страна, как вече може да се чекирам, че и за втория полет също, и да не оставям за последния момент,  леко ме притесниха да не пропусна нещо 😀 Значи утре 4 часа преди полета ще съм там, че пише, че последно уж чекират до 120 минути преди полета, и после не гарантират дали ще премине както трябва всичко....

Публикувано:

Не знам какъв линк пращат, но като влезеш на сайта на Air China в менюто има online check in и трябва да работи...

Не че не можеш на летището де.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, stanimir каза:

По-важното е да влезеш в сайта и да си избереш места , китайците все още дават възможност.

Това отдавна го направих. Те си пишат обаче, че все пак окончателно дали ще потвърдят същите места, ще стане ясно при чекирането.

Публикувано:
преди 23 часа, neuromancer каза:

Не знам какъв линк пращат, но като влезеш на сайта на Air China в менюто има online check in и трябва да работи...

Не че не можеш на летището де.

Намерих го, то не че е трудно...ама сайта е много бъгав, изхвърля непрекъснато, цяла мъка беше докато го направя. Накрая пак не издаде бордни карти, а ни ги дадоха на гишето на летището.  Много благодаря за отговорите ви, които ме успокоиха. 

• Харесвам 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 4 минути , Дънди каза:

Намерих го, то не че е трудно...ама сайта е много бъгав, изхвърля непрекъснато, цяла мъка беше докато го направя. Накрая пак не издаде бордни карти, а ни ги дадоха на гишето на летището.  Много благодаря за отговорите ви, които ме успокоиха. 

Важно е, че резултатът е добър!

Имаш ли съмнение за овърбукинг или всичко идва от труднодостъпния сайт?

• 1 месец по-късно ...
Публикувано:

Купували ли сте билети за Air China през посредници и ако да – всичко наред ли е било?

Имате ли идея защо мултисити билетите са изключително скъпи на сайта на компанията (на практика колкото два двупосочни билета), а през посредниците, към които например SkyScanner насочва, са почти два пъти по-евтини?

Публикувано:
преди 7 часа, deyan каза:

Купували ли сте билети за Air China през посредници и ако да – всичко наред ли е било?

Имате ли идея защо мултисити билетите са изключително скъпи на сайта на компанията (на практика колкото два двупосочни билета), а през посредниците, към които например SkyScanner насочва, са почти два пъти по-евтини?

Аз съм купувала чрез посредник,абсолютно всичко беше ок.Нямам идея защо е така с цените,но е факт!

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.