Дънди Публикувано: 29 март, 2025 Публикувано: 29 март, 2025 Здравейте! Моля за помощ! След около 24 часа имам първи от два свързващи полета с Air china. Получих съобщения , че вече мога да се чекирам, но като влезна през линка, който ми пращат, не виждам какво и как да направя , за да се чекирам... Да не би да трябва да се чекирам на летището и оттам да ми издадат бордната карта? И мога ли още сега да отида да се чекирам, а пък да си пусна багажа утре преди полета ?
Дани Магелани Публикувано: 29 март, 2025 Публикувано: 29 март, 2025 преди 24 минути , Дънди каза: Здравейте! Моля за помощ! След около 24 часа имам първи от два свързващи полета с Air china. Получих съобщения , че вече мога да се чекирам, но като влезна през линка, който ми пращат, не виждам какво и как да направя , за да се чекирам... Да не би да трябва да се чекирам на летището и оттам да ми издадат бордната карта? И мога ли още сега да отида да се чекирам, а пък да си пусна багажа утре преди полета ? Нормалната АК , за разлика от нискотарифните, предполага чекиране на летище, безплатно. На повечето летища чекирането започва не по-рано от 3-4 часа преди полета. 1
Дънди Публикувано: 29 март, 2025 Публикувано: 29 март, 2025 преди 1 минута , Дани Магелани каза: Нормалната АК , за разлика от нискотарифните, предполага чекиране на летище, безплатно. На повечето летища чекирането започва не по-рано от 3-4 часа преди полета. Благодаря ти! Да, не съм летяла с нормална АК явно, и тези чести съобщения от тяхна страна, как вече може да се чекирам, че и за втория полет също, и да не оставям за последния момент, леко ме притесниха да не пропусна нещо 😀 Значи утре 4 часа преди полета ще съм там, че пише, че последно уж чекират до 120 минути преди полета, и после не гарантират дали ще премине както трябва всичко....
neuromancer Публикувано: 29 март, 2025 Публикувано: 29 март, 2025 Не знам какъв линк пращат, но като влезеш на сайта на Air China в менюто има online check in и трябва да работи... Не че не можеш на летището де. 1
stanimir Публикувано: 29 март, 2025 Публикувано: 29 март, 2025 По-важното е да влезеш в сайта и да си избереш места , китайците все още дават възможност. 1
Дънди Публикувано: 29 март, 2025 Публикувано: 29 март, 2025 преди 5 часа, stanimir каза: По-важното е да влезеш в сайта и да си избереш места , китайците все още дават възможност. Това отдавна го направих. Те си пишат обаче, че все пак окончателно дали ще потвърдят същите места, ще стане ясно при чекирането.
Дънди Публикувано: 30 март, 2025 Публикувано: 30 март, 2025 преди 23 часа, neuromancer каза: Не знам какъв линк пращат, но като влезеш на сайта на Air China в менюто има online check in и трябва да работи... Не че не можеш на летището де. Намерих го, то не че е трудно...ама сайта е много бъгав, изхвърля непрекъснато, цяла мъка беше докато го направя. Накрая пак не издаде бордни карти, а ни ги дадоха на гишето на летището. Много благодаря за отговорите ви, които ме успокоиха. 1
Дани Магелани Публикувано: 30 март, 2025 Публикувано: 30 март, 2025 преди 4 минути , Дънди каза: Намерих го, то не че е трудно...ама сайта е много бъгав, изхвърля непрекъснато, цяла мъка беше докато го направя. Накрая пак не издаде бордни карти, а ни ги дадоха на гишето на летището. Много благодаря за отговорите ви, които ме успокоиха. Важно е, че резултатът е добър! Имаш ли съмнение за овърбукинг или всичко идва от труднодостъпния сайт?
deyan Публикувано: 20 май, 2025 Публикувано: 20 май, 2025 Купували ли сте билети за Air China през посредници и ако да – всичко наред ли е било? Имате ли идея защо мултисити билетите са изключително скъпи на сайта на компанията (на практика колкото два двупосочни билета), а през посредниците, към които например SkyScanner насочва, са почти два пъти по-евтини?
Blagovesta78 Публикувано: 20 май, 2025 Автор Публикувано: 20 май, 2025 преди 7 часа, deyan каза: Купували ли сте билети за Air China през посредници и ако да – всичко наред ли е било? Имате ли идея защо мултисити билетите са изключително скъпи на сайта на компанията (на практика колкото два двупосочни билета), а през посредниците, към които например SkyScanner насочва, са почти два пъти по-евтини? Аз съм купувала чрез посредник,абсолютно всичко беше ок.Нямам идея защо е така с цените,но е факт! 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега