chandni Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември преди 4 часа, DaBo каза: Хайлайтът на миналата Коледа беше Turrón! Аз така и не съм го опитвала този турон. А толкова изчетох за него 😀 Може би трябва да подходя по-сериозно и да поправя грешката си. 2 1 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември преди 8 минути , chandni каза: Аз така и не съм го опитвала този турон. А толкова изчетох за него 😀 Може би трябва да подходя по-сериозно и да поправя грешката си. Не е лош, въпрос на вкус. Толкова много турон имаше миналата година в темата, че приятелите от БГ, с които празнувахме НГ в нашия вилает, ходиха до Лидъл да ми купят и донесат. 🤪 Сега с тези чийзкейкове не знам какво ще правя?! 😉 Май ще викам неволята, хаха. 3 3 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември Тази година виртулно се вихри нов тренд- "дубайски шоколад"- кадаиф и крем от шам фъстък, заляти с шоколад. Наскоро се жертвах да пробвам ръчноправен в Истанбул и комерсиален (в опаковка) в безмитния магазин на турско-българската граница 😉. По повод на елхите, има една фирма с триетажен магазин за изкуствени растения срещу Пирогов - имат елхи, които @Lindt може да види и пипне на живо ако се колебае. Цените не мога да коментирам, защото нямам база за сравнение, не съм се вълнувала от изкуствени елхи. Виждам при всеки вид, че има описани още допълнителни размери: https://flora-com.com/produkt-kategoriya/коледна-украса/коледни-елхи/ 7 1 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември Много е хубаво,че вече има коледно настроение във форума и въобще. Аз лично много харесвам истински елхи.Вкъщи винаги сме имали огромна,украсена с играчки от времето на моите родители и всяка година купувахме по една нова играчка.Понеже винаги сме празнували нова година някъде навън,много се натъжихме,когато веднъж заварихме елхата паднала и голяма част от играчките счупени.От тогава слагаме изкуствени елхи,с времето най-различни.От няколко години - една малка 1 метър,много семпла и красива. В двора имаме две големи борчета,на които слагаме лампички. Целогодишно имаме светлинки и лампичките са сезонни в градината. Ами, много е уютно. Всяка година имам удоволствието да украсявам голямата жива елха на приятелката ми от детските години.Заедно правим коледен сладкиш,пием кафе в коледни чашки и пеем докато окачваме играчките.Много ни е готино. Така че,драги магеланци си купувайте красиви неща,които хващат окото ви и се наслаждавайте на този така хубав период от годината. 16 Връзка към коментар
DaBo Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември @Lindt - ето тази реклама ми излезе току-що https://www.elhite.bg/ 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември преди 3 часа, Sju каза: Тази година виртулно се вихри нов тренд- "дубайски шоколад"- кадаиф и крем от шам фъстък, заляти с шоколад. Наскоро се жертвах да пробвам ръчноправен в Истанбул и комерсиален (в опаковка) в безмитния магазин на турско-българската граница И аз чета в едно друго форумно пространство за този прехвален шоколад. Честно казано, докато бяхме в Дубай, изобщо не ми дойде наум да го търся и пробвам. Гледам, че онлайн си го поръчват от някъде. Може би защото предпочитам сладко тесто пред шоколад, не се чувствам разочарована от поредния си кулинарен пропуск. 😀 2 1 Връзка към коментар
Роца Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември И аз видях, че този дубайски шоколад е на мода в кулинарните групи, където участвам. Имам чувството, че само аз не съм го пробвала или правила и съм извън тренда 😂. Но пък само като чета съставките, качвам поне кило 😂. 6 Връзка към коментар
Дани Магелани Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември преди 1 час, DaBo каза: @Lindt - ето тази реклама ми излезе току-що https://www.elhite.bg/ С Марти сте големи дразнители! Дадох 155 лв. за 180см. елха с лампички. Чакам да я доставят. 1 1 Връзка към коментар
Sju Публикувано: 8 ноември Сподели Публикувано: 8 ноември преди 2 часа, chandni каза: Може би защото предпочитам сладко тесто пред шоколад, не се чувствам разочарована от поредния си кулинарен пропуск. Ох, какво да кажа, та аз дори не ям захар и глутен и съм се избавила от наркотичната зависимост към сладко, не го търся и искам 😁 Обаче много харесвам вкуса на шам фъстък. Вкусът е на млечен шоколад с шам фъстъков течен център, имаше и канела и нещо хрупкаво (кадаифа), което не дава вкус. Не изпускате нищо необикновено. И да, ужасно сладко е, дори само една хапка. 1 1 Връзка към коментар
r_nikolov1 Публикувано: 15 ноември Сподели Публикувано: 15 ноември За търсещите коледна елха: Поръчах ето тази: https://www.emag.bg/izkustvena-elha-kring-salzburg-s-shisharki-i-cherveni-borovinki-snezhen-vid-180-sm-zelen-5949129044265/pd/DZ9QVYYBM/?utm_campaign=share product&utm_source=mobile app&utm_medium=ios Дано и на живо изглежда толкова красива. 😅 5 Връзка към коментар
Яничка Публикувано: Вторник в 15:57 Сподели Публикувано: Вторник в 15:57 Аз залагам на различна от традиционната коледна елха вкъщи. Имам прясна доставка от днес. Дамата, която ги изработва, прави ръчно всяка една: А с тази коледна топка ще персонализирам.... входната ни врата: 19 3 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: Вторник в 17:09 Сподели Публикувано: Вторник в 17:09 Преди 1 час, Яничка каза: Аз залагам на различна от традиционната коледна елха вкъщи. Много ми допадат модернистичните коледни елхи. 1 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: Вторник в 20:29 Сподели Публикувано: Вторник в 20:29 От неделя у нас е коледно. Е, не съм сложила още лампичките по прозорците и външната украса, но се подготвям психически за сладкоправене 😉 6 6 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега