Прескочи до съдържание

И в София се задава сБирка на по бирка...

Препоръчани мнения

Добре си живеех аз на морето последните 5-6 месеца, не знам защо ми трябваше да се връщам в тая София, на тоя студ... 

Тихо си присядам с мезенце и чаша вино тия вечери, да сгрявам кокалите и душата и се присетих, че сигурно са ви долипсвали тия срещи... И ей, така за разкош, за да си сгреем заедно кокалите и душите ви предлагам сбирка... 🙂

Дата - 14.11.2024!

Час - 18:00ч

Място - О!Шипка на ул. Будапеща!!

Е, напълно е възможно и да не са ви липсвали тия сбирки, и да нямате грам желание да се видим, но все пак, ако решите, вече знаете часа и мястото където ще си пия пийването и ще се радвам да ви видя и да ми разкажете как са преминали последните ваши месеци, пътувания, сбирки, и каквото искате или не искате да ми кажете... 

Краен срок за записване 13.11.2024, 16ч.

Хайде, вие сте! 

Наздраве 

Спск: 

1. Брани!

2. домосед

3. desislavna 

4. Bella A

5. Monika_Koko

6. venceremos

7. Дани магелани ?

8. Вируса

9. MayaS

10. IvoS

11. Елчо

12. bay_kolio

13. bardon27+1

14. mary_shery

15. Lindt ?

16. Gentleman basta?

17. Ивайла

18. denis_a

19. Vanille

20. Роми

21. Миланка

22. peterpup

23. Яничка 

24. stotan

25. zory 

26. stotan driver

27. deyan

28. giafil

29. Lirea

30. machete bear

31. makler

32. Polina. 

• Харесвам 7
  • Благодаря 4
Връзка към коментар
  • Георги отбеляза като важно и featured this тема
преди 7 часа, master_of_germs каза:

"Никога не съм ги разбирал тези четвъртъци"... И понеже не ги разбирам, ще се запиша за сБирка, па белким разбера 😄

Четвъртък е прекрасен ден за среща, защото в петък всеки хваща самолета нанякъде... А аз си спазвам правилото в главата ми да има поне 6-7 дни преди среща, така че магеланци да прoчетат и да решат иска ли им се, не им ли се иска... Четвъртък е прекрасен ден! ❤️ Дори е по-хубав от сряда... И не разбирам как пък на теб не ти промениха тая програма и тая година, а все в четвъртък си зает? 😉 Жалба до деканата ще пускам... Искам вируса свободен в четвъртък. 😉

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
На 7.11.2024 г. в 21:32, Polina каза:

Добре си живеех аз на морето последните 5-6 месеца, не знам защо ми трябваше да се връщам в тая София, на тоя студ... 

Тихо си присядам с мезенце и чаша вино тия вечери, да сгрявам кокалите и душата и се присетих, че сигурно са ви долипсвали тия срещи... И ей, така за разкош, за да си сгреем заедно кокалите и душите ви предлагам сбирка... 🙂

Дата - 14.11.2024!

Час - 18:00ч

Място - О!Шипка на ул. Будапеща!!

Е, напълно е възможно и да не са ви липсвали тия сбирки, и да нямате грам желание да се видим, но все пак, ако решите, вече знаете часа и мястото където ще си пия пийването и ще се радвам да ви видя и да ми разкажете как са преминали последните ваши месеци, пътувания, сбирки, и каквото искате или не искате да ми кажете... 

Краен срок за записване 13.11.2024, 16ч.

Хайде, вие сте! 

Наздраве 

Спск: 

1. Брани!

2. домосед

3. desislavna 

4. Bella A

5. Monika_Koko

6. venceremos

7. Дани магелани ?

8. Вируса

9. MayaS

10. IvoS

11. Елчо

12. bay_kolio

13. bardon27+1

14. mary_shery

15. Lindt ?

16. Gentleman basta?

17. Ивайла

18. denis_a

19. Vanille

20. 

Споко на морето се тръшкаме от студ тия дни 😄 не съжалявай 😛

• Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.