Прескочи до съдържание

И в София се задава сБирка на по бирка...

Препоръчани мнения

Публикувано:

СБирката премина в чудесни разговори и смях, благодаря на всички замесени. Дори и при този минорен състав, пак не остана време да обменим по някоя приказка с повечето хора, но поне се видяхме. Благодаря на @Polina, че ни събра.

• Харесвам 8
Публикувано:

Много благодаря на Поли за организацията и на Брани за етикетите. Обичм тези сбирки, много зареждащо и вдъхновяващо ми действат.

• Харесвам 6
Публикувано:

Много хубава сбирка се получи, както обикновено. Имаше изнендващи симпатични гости, имаше срещи с приятни хора, с които от години не сме се виждали, както и такива, с които по-често се виждаме и винаги е вдъхновяващо да поговориш или дори само да ги съзреш.

Мерси за хубавата компания! 

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:

А аз не очаквах, чак толкова много усмивки да видя при влизането ми! Изненадах се приятно, благодаря! 

Чудесно се получи. Ще си позволя да редактирам @Миланка, не беше минорен състава, а ценителски.  И да, може би има смисъл от зимното ми прибиране в София след всички тия греещи очи. 

Хайде, до следващата сбирка вече остават по-малко от 29 дни. 🙂

• Харесвам 11
  • Благодаря 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.