Прескочи до съдържание

Коледната магеланска сБирка или сБирката на магеланци по Коледа, епизод 11.

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, Граф Вронски каза:

Аз тотално обърках датите и дни, когато четох и ... мислех грешно. Отписвам себе си и отписвам и @izida.

И вие ли на коледен базар, и вие ли? 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Публикувано:

Такааааа, значи миналата година след служебния купон се наложи да вървя при италианците 😄  Тази година ще отида при магеланците 🙂 

Поне ще опитам. Като знам какво се случва на служебните купони вероятно няма да успея и да мина през нас 😄 С две думи - записвам се, макар, че няма да съм в най-добрата си форма 🙂 

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, Eva eva каза:

записвам се, макар, че няма да съм в най-добрата си форма 🙂 

Хич да не ти пука! :biggrin:Миналата година слязох от самолета, с такси за набързо се придвижих до центъра и отидох на сбирка.
Предната нощ за първи и дано за последен път изкарах пет часа в хостел до летището в Мадрид на прибиране от Тенерифе, че в хотелите цените бяха нехуманни. Тъкмо разбрах, че с повече хора в личното ми пространство вече не мога да спя (поне само жени бяха). Но нищо, щях да дремна в самолета. Той пък закъсня с няколко часа заради сняг в София. Защо ли станах по тъмно? :biggrin: Но и дремването в самолета се осуети. През целия път – турбуленция, а една госпожа наблизо така и не спря да повтаря всуе името Божие. На висок глас! :biggrin:Тъкмо ѝ затвориха устата :biggrin: и се обади капитанът, за да се извини, че до края все ще е така, че и по-зле. И не излъга! :biggrin: Онази вече си даде на душичката. :biggrin:
В София – студ и сняг, аз без сериозни дрехи за зима, а първото такси буквално ме сиктирдоса, че не бил той наред. Тъкмо вече взе да ми се реве и дойде един възпитан господин, взе ми багажчето и ме откара, където си бях наела да спя, като проведохме приятен разговор и ми взе два лева по-малко по брояч, защото „нямало нужда“. :biggrin:Собственикът (не го познавам) ме посрещна радушно, облечен като Дядо Коледа. :biggrin: Лампички, топла къща, общуване със спокойни хора - какво още му трябва да човек? Сложих си еленските рога и отидох на сбирка, където никой въобще не посмя да ми каже, че не съм във форма. 😜 Или не са знаели каква ми е формата. 
П. С. Като вървиш с рога по улиците, всички ти се радват. :biggrin: Съответно тяхната радост се предава на теб. 😍

• Харесвам 9
  • Браво 5
Публикувано:

Какво значение има формата щом си на магеланска сбирка? Еле пък и коледна? 

@Eva eva ще се радвам да се запознаем най-сетне, стига само вкусни снимки съм гледала. Поздравления за решението! 

@Argentique, а аз още помня онова бренди, което ме излекува същата вечер. Надявам се, да съм здрава на тази сбирка, за да не се налага да се лекувам пак, че надали ще има толкова меко и вкусно питие.

За турона дума няма да обелвам. 🙂 Вълшебен. 

Направо нямам търпение вече... 27 дни. 😉

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Напомням само, че остава седмица до края на записването за коледното тържество! Ако още се колебаете и не сте се решили къде да сте... Не остана много време. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
37 minutes ago, Polina said:

Напомням само, че остава седмица до края на записването за коледното тържество! Ако още се колебаете и не сте се решили къде да сте... Не остана много време. 🙂

Аз съм под въпрос.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.