Прескочи до съдържание

Коледната магеланска сБирка или сБирката на магеланци по Коледа, епизод 11.

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 11 минути , era123 каза:

Това ако заведението го допусне, може би трябва да се поръча от сега с имейл, или ще ядем за коледа. 🙂

Освен това половината хора ще стоят прави и ще пречат на сервитьора, който ще избеснее да ги заобикаля на първите 30 минути.

Да му мислят тези, които ще пият бира и ще пробват да си я поръчват, приятелски бих ги посъветвала да си вземат бутилка/ кана вино :wink3:

• Харесвам 4
Публикувано:

В последния момент ме тръшна някакво вирусче и с огромно съжаление ще отпадна от сбирката. Искаше ми се да се видя с някой познати лица и да се запозная с много други ,но ще е в някоя от следващите сбирки. На всички желая приятно изкарване и много положителни емоции!

• Харесвам 1
Публикувано:
49 minutes ago, Lindt said:

Освен това половината хора ще стоят прави и ще пречат на сервитьора, който ще избеснее да ги заобикаля на първите 30 минути.

Да му мислят тези, които ще пият бира и ще пробват да си я поръчват, приятелски бих ги посъветвала да си вземат бутилка/ кана вино :wink3:

На бг сервитьорите хората винаги им пречат, а ако трябва и да ги обслужват им пречат най-много. 

Кисела работа. 

• Смея се 1
Публикувано:
преди 3 часа, Anna Kalinovska каза:

Поли, разбирам, че така съм го написала, че е възможно да си пропуснала текста ми.

Та ако не е фатално късно, кажи моля да знам дали да предприема градска разходка в късния следобед на днешния ден 😉

Не съм пропуснала нищо. Темата е активна от началото на ноември, имаше краен срок за записване, местата са потвърдени на десети декември.

Върнат магеланец от среща няма, все на нечие коляно място ще се намери.

Всеки сам си преЦеня. 

@era123, помниш миналата година как беше, тази ще е същото. Само не знам къде ще сме настанени - долу или в къщата. Ама където и да сме все ще ни е добре. 🙂

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:

Със съжаление съобщавам, че освобождавам две места за някои правостоящи магеланци.

Магеланката ми пак не е разбрала, че за днес ставало въпрос и……мда.

Приятно на всички!

• Шок 1
Публикувано:

За огромно наше съжаление с @Aziaотпадаме. Грипа почука и при нас.

Публикувано:

Аз празнувах до 7 сутринта с колегите, но идвам, макар и с малко закъснение 🙂 Опитвам се да кажа, че няма да съм в най-добрата си форма 🙂 

Бързо оздравяване на всички болни!

• Харесвам 5
Публикувано:

Хубаво да си изкарате, Магеланци. Аз много страдам, че не можем да дойдем, да пия кана червено винце, да си взема късметче, да пробвам пъргавите  сладки на сръчни магеланки. Бъдете здрави и леки пътища.

• Харесвам 1
Публикувано:

И това ако не е трофей!!! 😜🤪

При това собствено изпълнение, което е равносилно на автограф, нали @Георги Матеев 😉 Бившата приятелка на DJ Attopsis, с която бързо-бързо споделих съкровището, вече завижда благородно.., не разбрах точно нему ли или пък на мен..

Оттук нататък ще се снимам с всеки магеланец, комуто остават 15 непосетени държави 😁 📸  Promis..

В очакване съм на скорошно уведомление и заявки за фотосесия, дерзайте, стискам ви палци за винаги щастливи завръщания.

4b985962-5795-434c-9294-e00fdd56d139.jpg

• Харесвам 17
Публикувано: (редактирано)

Обожавам магеланската Детска градина 🥰

(Вече съм готова за внуци)

С Марио се познаваме от залесяване на Магеланската гора, преди 2 г. трябва да беше. Тогава с татко му @Capitan Morganме  отърваха от немалка диня, с която нямаше как да се справя сама, и добре, че не трябваше да си я нося обратно.. Оцених услугата!

Пораснал е и сръчно реди и балансира фигурки от лего върху трудни повърхности :bb:

(още не му е доскучало)

С Яна и сестричката й се запознахме днес, както и с щастливите баба и дядо: @bay_kolio и съпругата му @Елчо.

(От опит знам, че пушенето способства социалните контакти.  Съзрях четиримата, докато циркулирах към избраното място за димене и се върнах за фотосесията.) 

b4952368-c01b-4757-bab3-ba9f4ae6b441.jpg

Първи стъпки за осъществяване на контакт

Малките красавици черпеха със собственоръчно, майсторски украсени коледни сладки 😋

ccb24a17-810b-487f-919d-6a84ca209523.jpg

Деца, Мартина @Lindt, @Елчо, с много вкусни сладки ни почерпихте! На място не можах, но ги окачествявам сега, докато поствам, с взискателността на любител и ценител и скоро ще обера и трошиците 😉😎 

Очаквам рецепти 🙏

До нови срещи, Приятели!

2ea30e3e-c447-474b-a176-aa493084914e.jpg

Редактирано от Mary
  • Харесвам 8
Публикувано:

Еееее, колко завиждам! Но поне имам магеланско извинение- тъмни датски бири и коледно       (политкоретно премахната дума :)))) настроение! Наздраве и от нас !20241214_232250.jpg.6660318fe2ea3fca0f189aed0723e292.jpg

• Харесвам 18
Публикувано:

Много весела и забавна сБирка.

Благодаря на всички,с които имах удоволствието да общувам и научих много нови неща от света на пътешествията.И не само.20241215_004629.jpg.f39807158efe1a43ee465fb412ba20a0.jpg

Специални благодарности на @Георги Матеев за това,че си поговорихме.И за магнитчето-късметче.

Гренландия не е в плановете ми, но щом го е казал той,нищо чудно и да се случи!

• Харесвам 14
  • Благодаря 1
Публикувано:

@Anna Kalinovska, доколкото разбирам показаните от вас деца по снимките не са вашите, така ли е?

Ако родителите или бабите искат да показват децата/внуците си в публичен форум, където всеки може да чете и вижда, това е ОК, но не е приемливо да се показват чужди деца.

Премахвам поста Ви, ако желаете да остане само текста и снимката с бисквитките, кажете.

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 3 часа, Mary каза:

@Anna Kalinovska, доколкото разбирам показаните от вас деца по снимките не са вашите, така ли е?

Ако родителите или бабите искат да показват децата/внуците си в публичен форум, където всеки може да чете и вижда, това е ОК, но не е приемливо да се показват чужди деца.

Премахвам поста Ви, ако желаете да остане само текста и снимката с бисквитките, кажете.

Придружителите на децата @Capitan Morgan и @bay_kolio  бяха там и се снимаха с удоволствие заедно с децата.

И тримата знаеха, че ще публикувам снимките от Срещата в сайта и нямаха нищо против.  Ако това наистина е така, но няма как да съм се заблудила, ще се радвам постът да се възстанови, както си беше.

Ако ли пък не, да, нека останат само текстът и снимката с бисквитките.

Публикувано:

Хайде да потвърдят в темата @Capitan Morgan и @bay_kolio, че нямат против детето и внуците им да бъдат публикувани тук, моля.

Тук не е затворено общество и снимките да са видими само за определени хора, затова и трябва да се подхожда внимателно с публикациите на чуждите деца.

• Харесвам 6
Публикувано:

Обяд станало вече, а аз още си допивам кафенцето, което така ми се услажда тая сутрин... 🙂

Винаги покрай тая магеланска коледна среща има едно вълнение, една еуфория, която струи отвсякъде. Толкова много усмивки, закачки, мили лица и изненади, че самата аз се изненадвам как е възможно  всяка година да е все така. 🙂

Сега да си дойдем на думата... @Lindt , нямаше не опитана коледна сладка на нашата маса и всички до една бяха фан-тас-тич-ни. Думи нямам! Бравоз! Жижо, се е уредил! Само този айрян ми бъркаше в очите тая вечер, но се надявам скоро да се поправи 🙂

Втората сладост за сетивата беше сладкиша на @kopche, който не отстъпваше по ни-щич-ко на коледните сладки! Дори напротив, вече искат да го включват в менюто на заведението 🙂

Не си мислете, че сБирката премина без турон и че тия турони, само в размяната на подаръци си ги разменят... и ние опитахме...шоколадов с цели бадеми. Прекрасен. Тихомълком от задния джоб си го извади @Captain45 , за капак @Георги Матеев извади една торбичка, в която всеки си намери неговия си късмет. Едно със сигурност е ясно... магеланецът носи в себе си ценителска душа... избира старателно и с радост дестинации и не прощава на нищо приготвено и споделено с любоф. Продължавайте така да ни подслаждате устите и да ни топлите душите, продължавайте, продължавайте... 

Благодаря ви, че отделихте време и дойдохте да се видим в последният месец на годината. Да разкажете не разказвани истории, да споделите следващите си планове, да изпием някоя и друга бутилка вино заедно. Останете все такива и за напред.

Накрая ще ви пожелая здраве! Да навъртите или прелетите хиляди километри до мечтани близки и далечни дестинации. Бъдете щедри! И добри! Накъдето и да пътувате не забравяйте, че най-хубаво си е в къщи, и че най-интересното винаги тепърва предстои!  

Весела Коледа и щастлива Нова година! ❤️ 

• Харесвам 19
  • Благодаря 11
  • Браво 6
Публикувано:

Отново прекрасна коледна сбирка с прекрасни хора. Радвам се, че ви има. Бъдете здрави и разбира се пътувайте много. Благодаря @Polina

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Публикувано:

Много весела и вдъхновяваща сбирка, пълна с прекрасни изненади! Сладките на @Lindt, които бяха толкова много и толкова разнообразни и вкусни, чудният сладкиш на @kopche, бонбоните на @Argentique, красивите сладки на @Елчо  и торбата с вълшебни предсказания на @Георги Матеев, всичко това в компанията на прекрасни хора , празнично настроение и куп планове за 2025! Благодаря на @Polina за организацията и весела и щастлива Коледа  на всички! 

• Харесвам 11
  • Благодаря 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.