Kasper Публикувано: 10 ноември, 2024 Публикувано: 10 ноември, 2024 Безплатна карта Dragon Pass със заплащане на всяко посещение по £19. https://thriftynomads.com/how-to-access-airport-lounges-free-cheap/ By creating a free account with Regus (an office space booking service), you are eligible for a free DragonPass membership, waiving the yearly fee and reducing each lounge booking to a flat rate of £19 ($23 USD). The initial setup only takes about 10 minutes. After that, simply use the free app to browse for the lounge you want, then go to the front desk and show your digital ID within the app. The payment will be processed automatically with the card on your file. Here's how to do it! 1. Create a free account on the MyRegus website. Fill in each step of the form as prompted. When you're finished, the page heading will read “Your registration was successful!”. Click “GO TO LOGIN” and login with the e-mail address and password you just registered with. 2. Go to the “Quick access” section, then click “Partner offers” Click “Go to external site” under the “Airport Lounges” section. A new window will open letting you register for a DragonPass account. 3. Complete the form to register your free DragonPass account Once completed, you will receive a confirmation e-mail with your membership ID and password. 4. Download the free DragonPass app for iOS or Android 5. Log into the app using the membership number and password that was sent in your confirmation e-mail 6. Choose a lounge! After selecting an airport, you can browse available lounges for purchase. Each lounge has photos, amenities, hours, location, and even user reviews. Once you've chosen the lounge you want, just tap the “Member Access” button at the bottom, followed by the “Add Visits” button to pay for access. After paying, simply show your digital membership card with the QR code to the front desk and they will process your visit. Too easy! Also be sure to check out the restaurants section. Your membership automatically gives you discounts at a number of restaurants in the airport, as much as 25% off! 10 2 1
jorocontrola Публикувано: 13 ноември, 2024 Публикувано: 13 ноември, 2024 Поне на мен ми иска по £24...
Георги Матеев Публикувано: 13 ноември, 2024 Публикувано: 13 ноември, 2024 И на мен ми иска по £24 за посещение, но тази схема пак е чудесна оферта, тъй като спестява първоначалните $100 за членство. От моя гледна точка Dragon Pass е безценен като втора карта за достъп до салони, тъй като има по-голямо покритие от Priority Pass. Например, Dragon Pass работи безотказно в Русия, а там лаунджовете определено си заслужават платено посещение. 6
Alexander Публикувано: 13 ноември, 2024 Публикувано: 13 ноември, 2024 На мен ми иска фирма и не ми дава да видя в бързия достъп какво има
Kasper Публикувано: 13 ноември, 2024 Автор Публикувано: 13 ноември, 2024 46 minutes ago, Alexander said: На мен ми иска фирма и не ми дава да видя в бързия достъп какво има В полето фирма може да се попълни произволно име. Не е нужно да е съществуваща фирма, но е необходимо да се попълни нещо за да излезе офертата в бързия достъп. На следващата страница не е необходимо да се попълва информацията за карта. А иначе наистина са увеличили цената на достъпа до £24, но доскоро си беше £19. 4
jorocontrola Публикувано: 13 ноември, 2024 Публикувано: 13 ноември, 2024 преди 3 часа, Alexander каза: На мен ми иска фирма и не ми дава да видя в бързия достъп какво има Каня те в моята е "Sweet Home" 😉 2
Patrick K Публикувано: 16 март Публикувано: 16 март Вместо £24 за £20, но с друг метод. Отваря се този линк https://gourmetsociety.dragonpassuk.com/ , проверява се дали салонът е в списъка(с тези специални промоции никога не се знае), има бутон Purchase малко по-долу, който води до този линк https://gourmetsociety.dragonpassuk.com/Payment , въвеждат се данните(имена, имейл и тел. номер), както и код за отстъпка gourmet17 На следващата страница ще се визуализира поръчката, която е на стойност £20. 5 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега