Прескочи до съдържание

Размяна на коледни подаръци - сезон 2024

Mary

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 9 минути , jungfraujoch каза:

@ДиянаВ,пак да отидеш в Рибейра Гранде.Сладкото на хазяйката Роксана е чудно.Облизвам доволно малката лъжичка.

Шоколадовото мече на клечка съм си го оставила за някоя мързелива събота в компанията на хубава книга.

Портокаловото и от гуава ми бяха любими. Аз също имам едно в запас за сегашните празници 😋

• Харесвам 8
Публикувано:
На 20.12.2024 г. в 23:41, marycap каза:

не съм сред  участниците тук.

Напротив, след толкова години участие в прекрасната инициатива, правиш изненада и Коледното вълшебство може пак да те намери. Светли празници и успешна Нова година!

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:

Много се чудих в тази тема или в темата Искам да се похваля,  но все пак се спрях на тази, тъй като си е подарък точно за Коледа 😀

Амиии мислех, си че не очаквам вече подаръци от магеланци за тази година, но ето че един магеланец, с който отдавна се запознахме виртуално покрай Куба и тогава той много ми помогна, а в последствие  аз му помогнах малко за Сейшели ми е изпратил  подарък! И то директен внос от Сейшели 😀20241223_142857.jpg.ba542ef52ac1d10ed001c794e06363f7.jpg

@Oldkozel Благодаря  ти много за подаръка от Сейшели, искрено  се зарадвах! Нямаше нужда, но много се зарадвах! Тук в този форум откривам ценни приятятели, които са готови винаги да ти помогнат, точно както си помагаме и с теб. Велико нещо е това пътешественика по душа!

Надявам се да си си изкарал добре на Сейшели 🙂и ти пожелавам Весело изкарване на празниците! Да си най-вече много здрав, за да може да осъществяваш всичките си мечти до близки и далечни дестинации! 

Ии какво съвпадение днес, ще правя едни бонбони с тъмен ром иии какво ами той рома пристигна директно от Сейшели! Амии какво да ви кажа... освен Наздраве! Ии хиляди Благодарности на @Oldkozel!

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
  • Браво 8
Публикувано:

П.С. нямам много време да пиша разкази, но винаги мога да помогна, ако ме питате! Преглеждаде списъка с посетените ми страни и ако я има съм насреща винаги! 

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
  • Браво 3
Публикувано:

Честита Коледа Мили Магеланци ❤️🎄 Специални поздрави и благодарности на @Crazy Horse и цялото му семейство. Трябва да отбележа, че през годините съм си мечтала някой ден да ми се падне той и аз да получа този коледен испански полъх, но не ми се вярваше да стане, умишлено и не бях гледала кой е останал последен с непоказан подарък за да знам, че той ще ми стопли сърцето тази година. И по Коледа стават чудеса. Прекрасна коледна кутия пълна с лакомства, турони, комплект за вино, чаша, канадско магнтитче, разкошно всичко ❤️🎄 И за картичката нямам думи.IMG_20241225_010732.jpg.3630ab33801bc7c3b229fe455caf3fb5.jpgIMG_20241225_020054.jpg.f1595e8b5d2763fb50d3d1cb4f36e87f.jpgIMG_20241225_020428.jpg.ec65acbbbc880c292c71305f1e2d386d.jpgIMG_20241225_020455.jpg.7a247457625f767c6e2a9a4e5dd31617.jpgIMG_20241225_020545.jpg.e9efcd16cfe032914b21186c13846f51.jpg

И сега е моментът да се извиня на @saved_ за забавянето. Много исках да добавя чашата, тъй като е персонализирана, но въпросната чаша остана блокирана една седмица в офис на куриери. Е накрая , не знам как , но успях да я взема 😀 Весели празници ❤️

Благодаря на всички за усмивките и много пътешествия.

• Харесвам 12
  • Благодаря 1
  • Браво 7
Публикувано:

Честито Рождество Христово! 
Светли и благословени празници за Вас и любимите Ви хора! Бъдете здрави и винаги обградени с обич и усмивки. Щедри бъдете в помислите и в сърцата си. 

С показването и на последния подарък в темата, обявявам официално размяната на подаръци 2024-та за успешно приключила. 
Другата година пак ще се съберем, ще се забавляваме и ще си разменяме подаръци. 

IMG_6866.jpeg

• Харесвам 7
  • Благодаря 5
  • Браво 15
Публикувано:

Честита Коледа на всички! Здраве и благоденствие!Благодаря за споделените и изживени мигове с Магеланци и се надявам да има още много и през следващата година!

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Браво 5
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Здравейте,  както знаете ще имам коледен подарък всеки месец, спокойноо няма да досаждам всеки месец тук 😄

Минавам да благодаря отново на @new one за подаръка и да му кажа, че всичко е наред и започват да пристигат всеки месец 😀

Нооо не мога да не се похваля, че януарското издание е посветено на голямата ми мечта Антрактида! Многооо съм щастлива, чета си го на кучешката полянка докато Кайра хапва ябълки и си мечтая за онзиии круиз да е намален следващия януарии оммммм даноооо!

20250106_130927.jpg.f7534e07d85b4ec73e51e79462aeef7c.jpg

Благодарностиии ии лек летен ден от Варнааа, слагаме банските ние!

• Харесвам 10
  • Браво 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.