tany Публикувано: Неделя в 19:09 Сподели Публикувано: Неделя в 19:09 / ... не пречи да покажем по една-две снимки от различни тазгодишни дестинации, нали? Моята е от Тайланд, храмът на полегналия Буда 33 1 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: Понеделник в 13:27 Сподели Публикувано: Понеделник в 13:27 Ето една снимка от Китай. Много популярна дестинация тази година. 31 1 Връзка към коментар
Популярно мнение krasen_denev Публикувано: Понеделник в 14:06 Популярно мнение Сподели Публикувано: Понеделник в 14:06 Ех! Моите снимки които бях подготвил за календара за тази година са от Чехия. Телч Прага Чески Крумов П.П. Така и не разбрах каква е причината да няма календар?!? 44 1 9 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: Понеделник в 15:04 Сподели Публикувано: Понеделник в 15:04 преди 56 минути , krasen_denev каза: Ех! Моите снимки които бях подготвил за календара за тази година са от Чехия. Телч Прага Чески Крумов П.П. Така и не разбрах каква е причината да няма календар?!? Както винаги нощната снимка ти е фамозна и както винаги нямаше да я изберат... 1 7 2 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: Понеделник в 15:52 Сподели Публикувано: Понеделник в 15:52 преди 48 минути , master_of_germs каза: Както винаги нощната снимка ти е фамозна и както винаги нямаше да я изберат... Аз затова се радвам, че няма календар 5 2 Връзка към коментар
Argentique Публикувано: Понеделник в 15:57 Сподели Публикувано: Понеделник в 15:57 преди 53 минути , master_of_germs каза: Както винаги нощната снимка ти е фамозна и както винаги нямаше да я изберат... Качи някое магаре поне... 😎 7 1 Връзка към коментар
Роми Публикувано: Понеделник в 17:39 Сподели Публикувано: Понеделник в 17:39 Ако е до магаре опряло - ето две 10 1 16 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: Понеделник в 17:42 Сподели Публикувано: Понеделник в 17:42 преди 2 минути , Роми каза: Ако е до магаре опряло - ето две Гласувам! 🙂 Още повече, че малчуганите са в цветовете на родната Добруджа 😉 6 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: Понеделник в 17:55 Сподели Публикувано: Понеделник в 17:55 Тези малчугани как бих ги ударила със същата пръчка 🤯 2 3 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: Понеделник в 18:29 Сподели Публикувано: Понеделник в 18:29 Ето ги моите снимки, които бях подготвила 🙂 Непал, Варена /Италия/ и водопад Полска скакавица 🙂 36 1 8 Връзка към коментар
Роми Публикувано: Понеделник в 18:42 Сподели Публикувано: Понеделник в 18:42 преди 42 минути , Lindt каза: Тези малчугани как бих ги ударила със същата пръчка 🤯 И аз бих дала доста от себе си. Но честно казано на цикъл от 6 снимки тази и още една са най-заплашителните за животинките, а и при двете се разминава само със заплахи, но без удари. Виждала съм далеч по-агресивно поведение към животни от други етноси. преди 13 минути , Eva eva каза: Ето ги моите снимки, които бях подготвила 🙂 Непал, Варена /Италия/ и водопад Полска скакавица 🙂 Прекрасни . Моя избор би бил първата. 1 1 Връзка към коментар
Костов Публикувано: Понеделник в 18:48 Сподели Публикувано: Понеделник в 18:48 Аз, на олимпийския принцип - важно е участието, щях да предложа снимки от Будапеща. 36 1 2 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: Понеделник в 18:54 Сподели Публикувано: Понеделник в 18:54 преди 3 часа, master_of_germs каза: Както винаги нощната снимка ти е фамозна и както винаги нямаше да я изберат... преди 2 часа, Lindt каза: Аз затова се радвам, че няма календар Специално за Мастъра ще кача и тази снимка./ щом е фен на нощните ми снимки/ Марти можеш само да съжаляваш, че няма да има календар, защото няма да можеш да се любуваш на подобни мои кадри. Скромен съм, нали?🤪 39 1 7 1 Връзка към коментар
Kristian Desev Публикувано: Понеделник в 19:54 Сподели Публикувано: Понеделник в 19:54 Като сме тръгнали да показваме, ето я моята гордост 😀 Lower Antelope Canyon, Page, Arizona 29 1 19 Връзка към коментар
chandni Публикувано: Понеделник в 21:06 Сподели Публикувано: Понеделник в 21:06 Една от любимите ми снимки от тази година - с тези ушатковци, щракнати в Tsavo East National Park: 34 3 7 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: Понеделник в 21:29 Сподели Публикувано: Понеделник в 21:29 А аз мога да ви зарибя за дестинация с нещо, което не омръзва - Сао Мигел, Азорски острови и честно казано не знам защо я наричат “Пещерата на ада”/ Miradouro da Grota do Inferno Иначе, не в езерата на Сете Сидадес, а в океана на Тенерифе видях синьото и зеленото - илюзия на светлината е, не произхожда от легенди, но е забавно🙂 Roque de las Bodegas 40 3 4 Връзка към коментар
chandni Публикувано: Понеделник в 21:40 Сподели Публикувано: Понеделник в 21:40 преди 7 минути , ДиянаВ каза: А аз мога да ви зарибя за дестинация с нещо, което не омръзва - Сао Мигел, Азорски острови Много красиво! В листата с чакащи дестинации ми е, но кога ще ме отвее натам не знам. С тази 20-дневна отпуска къде по-напред , още повече, че обичайно изгърмяваме 10 работни дни за "дългото" си пътуване за годината. 5 1 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: Понеделник в 21:43 Сподели Публикувано: Понеделник в 21:43 преди 1 минута , chandni каза: Много красиво! В листата с чакащи дестинации ми е, но кога ще ме отвее натам не знам. С тази 20-дневна отпуска къде по-напред , още повече, че обичайно изгърмяваме 10 работни дни за "дългото" си пътуване за годината. Искрено ви го пожелавам💕 2 2 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: Понеделник в 22:02 Сподели Публикувано: Понеделник в 22:02 И аз бях подготвила моите снимки, жалко наистина 😞. Дано да можем да ги ползваме другата година (ако има календар тогава). Прекрасни снимки @ДиянаВ и @krasen_denev! 2 Връзка към коментар
Lindt Публикувано: Вторник в 06:22 Сподели Публикувано: Вторник в 06:22 преди 11 часа, krasen_denev каза: Специално за Мастъра ще кача и тази снимка./ щом е фен на нощните ми снимки/ Марти можеш само да съжаляваш, че няма да има календар, защото няма да можеш да се любуваш на подобни мои кадри. Скромен съм, нали?🤪 Не смятам кадрите ти за взаимозаменяеми, подобни или еднакво добри! И имам толкова отрицателно мнение за класирането им в календара, че наистина точно твоите снимки са ми май най-конкретната причина да не искам тази година календар 😄 За това Абу Даби, разбира се, щях да гласувам. И вероятно щеше да влезе Телч. 1 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: Вторник в 06:27 Сподели Публикувано: Вторник в 06:27 преди 16 часа, krasen_denev каза: П.П. Така и не разбрах каква е причината да няма календар?!? Календарът е една изискваща доста свободно време инициатива. Което време тази година Георги няма. 🙂 4 1 Връзка към коментар
ivailo_radev Публикувано: Вторник в 08:04 Сподели Публикувано: Вторник в 08:04 преди 14 часа, master_of_germs каза: Гласувам! 🙂 Още повече, че малчуганите са в цветовете на родната Добруджа 😉 Този с жълтата тениска е суйчуклия, веднага го познах 😄 1 Връзка към коментар
chandni Публикувано: Вторник в 10:14 Сподели Публикувано: Вторник в 10:14 преди 2 часа, ivailo_radev каза: Този с жълтата тениска е суйчуклия, веднага го познах 😄 Какво ще рече това? Връзка към коментар
ivailo_radev Публикувано: Вторник в 11:35 Сподели Публикувано: Вторник в 11:35 Преди 1 час, chandni каза: Какво ще рече това? Че е от село Суйчук (днес квартал Рилци на Добрич). От там произхожда дядо ми и беше намигване към мастъра, понеже той ще знае израза 🙂 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: Вторник в 12:17 Сподели Публикувано: Вторник в 12:17 То, не че нещо, ама суйчуклиите са известни като "добруджанските габровци" 😄 ... Или, както се изразяваме в този форум: ОР (оптимизатори на разходите) 😄 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега