Роми Публикувано: 19 ноември Публикувано: 19 ноември Аз не бях се организирала да подготвям снимки за календара, Но със сигурност щях да представя тази снимка от Португалия. Малко нарушение си е на правилата за хората, но пък е без лица и ми харесва спокойствието и. 24 1 1
master_of_germs Публикувано: 20 ноември Публикувано: 20 ноември На 18.11.2024 г. в 17:57, Argentique каза: Качи някое магаре поне... 😎 Не щем ний веч магарета!... Искаме магарезаври! 😄 Това щеше да трябва да мине през фотошоп; да сложим на @Lirea тъмна прихлупена качулка на дъждобрана, за да не е в разрез с правилата. Една добавена остра коса също нямаше да навреди. 😉 Ама така и така Календари нЕма да има, оти да се хаАбим. 😄 5 10
Lirea Публикувано: 20 ноември Публикувано: 20 ноември @master_of_germs, нещо такова? Това ми напомня на оня виц: В автобус. Девойка говори по телефона: - Да, аз ще дойда примерно след час... Мисля, че най-добре е да ме посрещнете... Как ще ме познаете? Аз съм висока, стройна. Облечена съм с черно палто, черна пола, с черни ботуши съм, с черна чанта... Цялата съм в черно. И с черна коса... В разговора настъпва дълга пауза. Мълчанието се сгъстява и девойката добавя плахо: - Коса... прическа, имам предвид... 2 1 1 16
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега