Ивелина Станкова Публикувано: преди 18 часа Сподели Публикувано: преди 18 часа Здравейте на всички, вчера направих покупка на самолетни билети, но сгреших една буква в едното име. Билетите са купени от Ryanair и не мога да намеря никакъв номер за връзка. На чат бота ме връща към самата резервация, но аз вече се регистрирах. Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: преди 18 часа Сподели Публикувано: преди 18 часа преди 7 минути , Ивелина Станкова каза: Здравейте на всички, вчера направих покупка на самолетни билети, но сгреших една буква в едното име. Билетите са купени от Ryanair и не мога да намеря никакъв номер за връзка. На чат бота ме връща към самата резервация, но аз вече се регистрирах Сгрешена или липсваща буква не е проблем! Обърнати имена-също! 1 Връзка към коментар
Ивелина Станкова Публикувано: преди 18 часа Автор Сподели Публикувано: преди 18 часа много благодаря, наистина. 1 Връзка към коментар
crazyhorse Публикувано: преди 18 часа Сподели Публикувано: преди 18 часа В момента, Ивелина Станкова каза: много благодаря, наистина. За нищо! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега