Прескочи до съдържание

Колко още нови държави искате да посетите ?

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, saved_ каза:

В различните периоди съм имала различни желания и предпочитания към дестинациите за пътуване. Към момента никоя държава от ЕС не ми представлява интерес. За тази година все още нямам никакви планове (мда...!), но силно желая и търся начини за бюджетни пътувания до:

- Монголия

- Етиопия

- Намибия

- Египет

Това са ми към момента най-желаните места. Ако някой иска да се комбинираме, нека ми пише.

Миналата година бяхме(с магеланци) на една крачка от купуване на билети за Етиопия и още един човек щеше да е ок, та ако пак се окажем пред размисъл, ще ти пиша.

Монголия също ми е полезрението, но без конкретика все още.

• Харесвам 3
Публикувано:
8 hours ago, Mary said:

Миналата година бяхме(с магеланци) на една крачка от купуване на билети за Етиопия и още един човек щеше да е ок, та ако пак се окажем пред размисъл, ще ти пиша.

В случай, че Ви трябват още един или двама може да пишете и нас. 😉

Въпреки, че посетихме скоро Монголия бихме се замислили за Гоби и за Алтай.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 часа, Mary каза:

Моля и на мен. Етиопия ми е голяма мечта, а Монголия много искам да я видя сега. Бях дете, когато я видях -други времена, други тийн интереси и изобщо ще е нова и супер интересна за мен. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз също си търся компания за Монголия, края на юни, началото на юли и за Туркменистан през декември. Намерил съм там човек, които урежда визата и прави обиколка 5 дни, и е доста добра цената. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 10 минути , Stanislav Dimitrov каза:

Аз също си търся компания за Монголия, края на юни, началото на юли и за Туркменистан през декември. Намерил съм там човек, които урежда визата и прави обиколка 5 дни, и е доста добра цената. 

Бих дошъл, но ако тръгването е към края на юли. Докато тече лятната сесия, ми е невъзможно.

Публикувано:
преди 18 минути , Stanislav Dimitrov каза:

Навита съм.

Публикувано:
преди 33 минути , Anna Kalinovska каза:

Навита съм.

За Туркменистан е добре да се следи промото на Търкиш, ако излезе нещо февруари, че билетите са по 670 € , макар че летят всеки ден и полета е 3.5 часа. Иначе плана ми е след 10 декември, до 16-17. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 27 минути , Stanislav Dimitrov каза:

Иначе плана ми е след 10 декември, до 16-17. 

Защо си избрал този период?

Публикувано:
преди 3 минути , Mary каза:

Защо си избрал този период?

И аз мисля, че през октомври е по-удачно.

Публикувано:
преди 41 минути , Anna Kalinovska каза:

И аз мисля, че през октомври е по-удачно.

Аз не знам отговора, затова питам.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 33 минути , Mary каза:

Аз не знам отговора, затова питам.

Защото през октомври имам друго пътуване, а и октомври и ноември са двата месеца, в  които работя основно и ако направя още едно, 2026 ще ям мушмули 🙂

Там принципно не е студено, гледам един пътешественик, дето ми даде координати на гида, той също беше сега декември.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 5 минути , Stanislav Dimitrov каза:

Защото през октомври имам друго пътуване, а и октомври и ноември са двата месеца, в  които работя основно и ако направя още едно, 2026 ще ям мушмули 🙂

Там принципно не е студено, гледам един пътешественик, дето ми даде координати на гида, той също беше сега декември.

Мушмулите са вкусен и витаминозен плод, също засищат. Имам тук едни... 😊

• Смея се 2
Дани Магелани
Публикувано:
преди 30 минути , Stanislav Dimitrov каза:

Аз съм била в Ашхабад в края на ноември. По блузки с къс ръкав се разхождахме. Водиха ни в совхоз, където гроздето не беше обрано, светлокафяв цвят, много сладко и почти станало на стафиди. Влизахме в началото на Каракум, селца  с камили и бедуини.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 6.01.2025 г. в 19:47, Роми каза:

Етиопия ми е голяма мечта

И на мен, и по-специално депресията Данакил. Но има и много други интересни места. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, Stanislav Dimitrov каза:

За Туркменистан е добре да се следи промото на Търкиш, ако излезе нещо февруари, че билетите са по 670 € , макар че летят всеки ден и полета е 3.5 часа. Иначе плана ми е след 10 декември, до 16-17. 

Аз бих се включила. Ако се намерят добри билети, ми се вижда супер. За съжаление началото на юли имам 14 дни в Перуджа служебно пътуване. А и аз съм по по-лежерния начин за пътуване. В Монголия ти ще имаш много за изкачване ;))). А Туркменистан ми се вижда съвсем достижим като маршрут.

• Харесвам 3
  • 4 седмици по-късно ...
Публикувано:
На 25.11.2024 г. в 13:43, Дани Магелани каза:

Да. За 2-10 май всичко е над 550 евро.

Ти намери ли си билети? Защото пак има оферта 

https://travelfree.info/cheap-flights-from-france-to-martinique-guadeloupe/?fbclid=IwY2xjawIJ3vNleHRuA2FlbQIxMAABHQ4XpX9s8e-H54PNHfJ5hoH3W8fj4J9zWnSS9kZdB-ujrcmIHWrcpGkxnA_aem_-PGpyZ13oFB2JM4Kg9q_kA

и например на пръв поглед 02-12 май е под 500 евро. 

image.png.497047f519022f9530ca7dd3aeff150b.png

• Харесвам 3
Публикувано:

В момента работя (само като консултант) съвместно с ваши земни тузове над това да се създаде Световно правителство и глобална държава. И тогава ще ви видя какви нови държави ще посещавате.

• Шок 1
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 2 часа, Брани каза:

В момента работя (само като консултант) съвместно с ваши земни тузове над това да се създаде Световно правителство и глобална държава. И тогава ще ви видя какви нови държави ще посещавате.

Доста си свалил левела🤨.

• Смея се 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 4 часа, Lindt каза:

Ти намери ли си билети? Защото пак има оферта 

https://travelfree.info/cheap-flights-from-france-to-martinique-guadeloupe/?fbclid=IwY2xjawIJ3vNleHRuA2FlbQIxMAABHQ4XpX9s8e-H54PNHfJ5hoH3W8fj4J9zWnSS9kZdB-ujrcmIHWrcpGkxnA_aem_-PGpyZ13oFB2JM4Kg9q_kA

и например на пръв поглед 02-12 май е под 500 евро. 

image.png.497047f519022f9530ca7dd3aeff150b.png

Отказах се. Промениха полетите до Париж и ги анулирах.  За компенсация ще ходя на Бахамите. Мерси!

• Харесвам 1
Публикувано:
5 hours ago, Брани said:

Ще подкараме глобалните държави по другите планети, не ли? 🙂

Публикувано:
преди 14 часа, era123 каза:

Ще подкараме глобалните държави по другите планети, не ли? 🙂

Планети, посетени от @Брани  рядко просъществуват дълго.  Обикновено ги споменаваме с добро или нищо в темата "Кой успял, видял" ...

• Смея се 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.