Адриан ХН Публикувано: 1 декември, 2024 Публикувано: 1 декември, 2024 Започвам нова тема, защото не видях да има във форума тема за IndiGo. От доста време ми илизат билети до Делхи за по около 350 евро с прикачване през Истанбул , използвайки полетите на Търкиш от София. Днес ми излезе София - Пукет за 506 евро през декември.. Може би нещо като Last minute с две прекачвания Истанбул и Делхи. 7
Argentique Публикувано: 16 септември, 2025 Публикувано: 16 септември, 2025 За авантюристи има по-ниски цени до Банкок и Пукет от Истанбул през октомври. Има и от утре, още по-евтино. 😄 Дългите отсечки летят с Б777, късите с А21. 3
Иван Попов Публикувано: 18 септември, 2025 Публикувано: 18 септември, 2025 Cheap full service flights from Istanbul to SINGAPORE from €282 Route: Istanbul – Singapore – Istanbul Travel dates: September – October 2025 Some examples: 21 – 30 Sep €291 22 – 29 Sep €282 25 Sep – 8 Oct €317 29 Sep – 7 Oct €334 7 – 20 Oct €310 13 – 20 Oct €310 14 – 25 Oct €310 There is a long stopover in Mumbai, India. Where to book? Visit SKYSCANNER Baggage policy: Checked baggage + Hand baggage + meals are included! 2
Иван Попов Публикувано: 2 януари Публикувано: 2 януари HOT! Cheap flights from Athens to BALI (Indonesia) from €395 Travel dates: March 2026 Route: Athens – Denpasar – Athens Some examples: 6 – 26 Feb (411 EUR) 5 – 19 Mar (416 EUR) 7 – 21 Mar (395 EUR) 14 – 28 Mar (416 EUR) 16 – 29 Mar (416 EUR) Travel g NB! There might be a long stopover in New Delhi, India. Where to book: Visit MOMONDO Baggage policy: Indigo: Checked baggage + hand baggage + meals are included! Scoot: Hand baggage is included! 2
Asenster Публикувано: 24 април Публикувано: 24 април IndiGo предлага ексклузивна директна оферта за полет от Атина до Делхи на невероятната цена от 384 € за двупосочен билет. Офертата е с ограничена наличност за периода май – юни 2026 г. на тази цена. Линк: https://www.google.com/travel/flights/booking?tfs=CAIQAhpJEgoyMDI2LTA1LTMwIiAKA0FUSBIKMjAyNi0wNS0zMBoDREVMKgI2RTIEMTkwMmoLCAISBy9tLzBuMnpyDAgCEggvbS8wZGx2MBpJEgoyMDI2LTA2LTA3IiAKA0RFTBIKMjAyNi0wNi0wNxoDQVRIKgI2RTIEMTkwMWoMCAISCC9tLzBkbHYwcgsIAhIHL20vMG4yekABSAFwAYIBCwj___________8BmAEB&source=flre_fli_share&utm_campaign=sharing 2
Иван Попов Публикувано: 30 април Публикувано: 30 април NON STOP flights from Athens to MUMBAI for €347 Travel dates: May – June 2026 Travel & Transportation Route: Athens – Mumbai – Athens Some examples: 20 May – 4 Jun (347 EUR) 22 May – 4 Jun (347 EUR) 27 May – 8 Jun (347 EUR) 29 May – 11 Jun (354 EUR) 5 – 18 Jun (355 EUR) Where to book? Visit MOMONDO Baggage policy: Checked baggage + Hand baggage + meals are included! Luggage 2
КОКО22 Публикувано: 30 април Публикувано: 30 април Предлагате различни полети, а някой дали ги е ползвал все пак??? Аз за малко се разминах с тях миналия месец...
Argentique Публикувано: 30 април Публикувано: 30 април Лошото е, че тия хубостници летят 7.25 часа Атина-Мумбай с Airbus 321 и като си представя и контингента, някак и 3 евро не ми се дава. 🤣 Доскоро имаше по-евтини билети от Истанбул до Сингапур за около 370€ за юни с прекачване в Индия, като полета от Истанбул до Индия в скайсканер го даваха 10:05 часа. Стана ми интересно как така. Ами така - летиш си с Airbus 321 до Джеда, там слизат-качват се и после към Индия. Малко почивка на летището и с друг самолет към Сингапур. Хич и не пуснах тук "прИмоцията", ще прощавате. 🙃 5 1 1
EmoKrastev Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май Да ги похваля Индигоу. Вчера се върнах от Индия, летях Истанбул - Делхи - Пуне и обратно с Индигоу /не ми се даваха 2000+ евро за същия билет с Търкиш, датите ми бяха фиксирани/. Истанбул - Делхи полета е около 6.30 ч. Летят с нов А321. Самолета беше пълен малко над половината на отиване и на връщане, на отиване нямах съседи и трите седалки бяха за мен, на връщане нямах чак такъв късмет - само седалката до мен беше свободна. За разлика от миналата година вече има включена храна в билета и даже бих казал че малко са прекалили. Аз минах през лаунджа в Истанбул и се навечерях, взех си и вода за из път. Излитаме и след 20-ина минути минават и предлагат по нещо за пиене /алкохол няма/, колкото поискаш толкова, след още половин час изненада вечеря /миналата година имаха само някакви сандвичи/ и за още по-голяма изненада вкусна вечеря. Да поясня колко вкусна - аз съм месоядно, а менюто вегетарианско - на мен ми хареса! Около час преди кацане минаха със закуска и кафе/чай - някаква палачинка, също ставаше. Това е за международните полети. Вътрешните полети са си лоукост. @Argentique повдигна въпроса за контингента - всички сте летели с Уиз и Раян, същия е контингента - 50% местни, 50% хора дето търсят да летят за по-малко пари. Билета Истанбул - Делхи - Пуне и обратно излезе 460 евро. 8
stanimir Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май 1 hour ago, EmoKrastev said: Да ги похваля Индигоу. Вчера се върнах от Индия, летях Истанбул - Делхи - Пуне и обратно с Индигоу /не ми се даваха 2000+ евро за същия билет с Търкиш, датите ми бяха фиксирани/. Истанбул - Делхи полета е около 6.30 ч. Летят с нов А321. Самолета беше пълен малко над половината на отиване и на връщане, на отиване нямах съседи и трите седалки бяха за мен, на връщане нямах чак такъв късмет - само седалката до мен беше свободна. За разлика от миналата година вече има включена храна в билета и даже бих казал че малко са прекалили. Аз минах през лаунджа в Истанбул и се навечерях, взех си и вода за из път. Излитаме и след 20-ина минути минават и предлагат по нещо за пиене /алкохол няма/, колкото поискаш толкова, след още половин час изненада вечеря /миналата година имаха само някакви сандвичи/ и за още по-голяма изненада вкусна вечеря. Да поясня колко вкусна - аз съм месоядно, а менюто вегетарианско - на мен ми хареса! Около час преди кацане минаха със закуска и кафе/чай - някаква палачинка, също ставаше. Това е за международните полети. Вътрешните полети са си лоукост. @Argentique повдигна въпроса за контингента - всички сте летели с Уиз и Раян, същия е контингента - 50% местни, 50% хора дето търсят да летят за по-малко пари. Билета Истанбул - Делхи - Пуне и обратно излезе 460 евро. Абе има индийци и в Wizz , ама чак толкова 😞 1 3
Argentique Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май При полети до Индия е очаквано да има индийци. Вероятно тези до Истанбул са идея по-цивилизовани от пътуващите до Залива работници, знам ли. Все се сещам за случаи на върнати самолети заради проблеми с тоалетни и някак все индийци са замесени. Преди 1 час, stanimir каза: Абе има индийци и в Wizz , ама чак толкова 😞 Има и толкова. Този месец летях в изцяло пълен самолет Лутън-Бургас и смея да твърдя, че на 90% беше с хора с тен, основно от мъжки пол. Пред тоалетните постоянно имаше опашки и се викаше, и се пиеше уиски, и въобще цареше една ваканционна атмосфера. Реших, че тоалетна ще ползвам на земята, че накрая при отваряне на вратата ѝ ми се насълзяваха очите на пети ред. 1 4
jorocontrola Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май Преди 1 час, Argentique каза: Реших, че тоалетна ще ползвам на земята, че накрая при отваряне на вратата ѝ ми се насълзяваха очите на пети ред. Ядоха къри в тоалетните… 😱 1
EmoKrastev Публикувано: 24 май Публикувано: 24 май преди 2 часа, stanimir каза: Нямах предвид индийците. Преди две седмици на отиване към Германия 2/3 от самолета бяха мургави сънародници които през целия полет до кацането на самолета не спряха да ходят напред назад и да си разговарят на висок глас на техния си език. Не предлагат алкохол и не разрешават употреба на внесен отвън на борда на Индигоу. Обявяват го със стандартните съобщения. Явно си познават хората. На връщане имаше хора два реда пред мен купили си уиски от магазина на летището, специално ги предупредиха че нямат право да го отварят.
Doctor Who Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Athens, Greece to Hanoi, Vietnam for only €498 roundtrip DEPART: Athens, Greece ARRIVE: Hanoi, Vietnam RETURN: Athens, Greece DATES: Availability from August to September 2026 Example dates: 29th Aug – 12th Sep 29th Aug – 15th Sep 31st Aug – 12th Sep 31st Aug – 15th Sep 3rd-12th Sep 3rd-15th Sep and more… STOPS: Delhi AIRLINES: IndiGo 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега