Прескочи до съдържание

Малдивите за Нова година 2024, с Турски авиолинии.

aleina

Препоръчани мнения

Публикувано:
Здравейте, търся спешно ризорт на Малдивите за Нова година. Закъде съм без вас? Семейството иска от мен - да бъдело много яко (като по филмите 🙂 според децата), и много луксозно (без да купуваме хотела 🙂, според бащата, абе да е неземна красота и пълен релакс според мен. За 10 дни.

Т.е. търсим гарантирано луксозен ризорт с много добра храна, със собствен готин риф, гмуркачи сме, ще се мързелува и плажува, плюс малко екскурзии, но само за най-важното и "задължителното от Малдиви". И тъй като за нас са празници, смятаме бюджетът ни този път да е приличен - ниво над средното, без да се конкурираме с Том Круз. Помагайте, моля, че време не остана! За самолет изчетох доста и директно отивам на Турските авиолинии да запазвам. 
Публикувано:

Влезте в Букинг. Задайте дати. С филтъра посочете хотелски комплекси, ол инклузив и бюджета си. Ще ви излезе списъкът с ризорти, които отговарят. Извън цената, ще имате още и трансфер 400-600+ долара на човек и новогодишна вечеря.

Не се надявайте на ниски цени.

Публикувано:

Аз бих проверила какво се предлага в немските и английски сайтове за пътувания.

Колкото до това да е луксозно и много яко, предполагам ще е, ако вече не сте били там.

Моите критерии за избор са били - голям остров, повечко ресторанти и барове, добър домашен риф, но понеже последните години не съм ходила към Малдивите, не мога да препоръчам конкретен ризорт.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.