Росина Публикувано: 2 декември Публикувано: 2 декември Моля, търся къде в Китай мога да гушкам бебе панда ( е може и да не е бебе 🤪) С падането на визите трябва спешно да организира едно пътуване с максимум 7 нощувки и нещото заради което най-много искам да отида е гушкането на панди 🐼 и от там ще намествам останалото каквото мога да видя 🫣
Росина Публикувано: 2 декември Автор Публикувано: 2 декември Да и аз изрових нета, но май след 2020 са преустановили, но все пак имах надежда 😞
Blagovesta78 Публикувано: 2 декември Публикувано: 2 декември И на мен ми е мечта да ги нагушкам. В тикток бях попаднала на видео,където ги гушкат, но къде беше това място така и не разбрах.
Suunto Публикувано: 2 декември Публикувано: 2 декември Градът е Чънду, а мястото Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding. Не знам дали дават да ги гушкаш. Надявам се догодина да мога да кажа от първо лице. 2
karamelina Публикувано: 3 декември Публикувано: 3 декември Не разрешават вече, защото може пандите да се заразят с нещо. Единствената възможнот да се доближи човек до пандите е като panda keeper за ден - хранене, чистене, такива неща. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега