Aliosha77 Публикувано: преди 18 часа Публикувано: преди 18 часа Здравейте, пътешественици! 🙂 Планирам едно семейно пътуване с личен автомобил около Нова година, в което опорните точки ще са Вишеград (Босна и Херцеговина), Сплит и Загреб (Хърватия). Имам едно колебание относно прехода между Вишеград и Адриатическото крайбрежие (тъй като картите и навигациите ми дават много различни варианти). Единият вариант е през Сараево. Опитвам се да го избегна. Вторият вариант - по долината на Дрина и след това през Фоча, Гацко, Мостар и след това към границата с Хърватия (евентуално отбивка през водопадите Кравица). Третият вариант ми го дава Гугъл Мапс като най-удобен път: след Гацко да не отбивам северозапад към Мостар, а да продължа още на югозапад, до с. Кривача, и след това да отклоня на север-северозапад към Чаплина и след това към границата. Проблемът в Босна е, че Google Street Wiew не дава никакви снимки от въпросните пътища и не мога да се ориентирам кой от тези е хубав и кой не. Конкретно - ако някой от вас е минавал по тази отсечка: Гацко-Кривача-Столач-Чаплина - моля да сподели впечатления... 🙂 Вече Хърватия - тя ми е ясна 🙂 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега