lessa Публикувано: 15 декември, 2024 Публикувано: 15 декември, 2024 Здравейте, този форум винаги е бил извор на информация за мен и ще се радвам ако отново може да ми помогне .🙂 Миналата година бяхме за сефте в Тайланд толкова ни хареса👌 че решихме да се преместим в района. Мой приятел е с всички удостоверения за капитан на лодка включително може и да ги ремонтира, аз засега ще служа повече за красота на лодката🫣. Идеята е да купим малка 6 или 8-местна яхта ( може и да е от бързите моторни лодки) и да предлагаме индивидуални круизи. 🤑 Поради малкият ни опит на изток се колебаем между Виетнам, Тайланд и Филипините. Тази година ще посетим отново Тайланд и Виетнам моля за вашите препоръки на кои места е най-добре да се отбием за с оглед на бъдещите ни бизнес планове. Ще съм благодарна за всички съвети на хора които са пропътували повече от половината свят и са попадали в какви ли не ситуация за наемане на какви ли не превозни средства 🙂 1
swimmer Публикувано: 15 декември, 2024 Публикувано: 15 декември, 2024 Най-лесно е установяването в Малайзия и Филипините Тайланд е е една идея по-трудно.На ваше място бих избрал Филипините.Поне когато имах идея да се изнасям натам това беше най-приемливият вариант.Имайте впредвид,че тези хора са родени моряци и конкуренцията ще е убийствена. 1 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега