ДиянаВ Публикувано: 20 януари Автор Публикувано: 20 януари преди 9 минути , blueriver каза: Давай бързо линк за кутийката😉. Пуснах в темата за пазаруване - Черен петък🙂
chandni Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари Виждам, че сама много успешно можеш да си създаваш забавления, тъй че след първото соло пътуване, спокойно може да се впуснеш в следващи. 😄 1
ESK Публикувано: 20 януари Публикувано: 20 януари Страхотна Андалусия ти се е получила. :) И както винаги красиви снимки и незабравими разкази. Благодаря! ... направо пак ми се доходи по тези земи, които не съм посещавала от 2016 г. 1
ДиянаВ Публикувано: 20 януари Автор Публикувано: 20 януари преди 2 часа, chandni каза: Виждам, че сама много успешно можеш да си създаваш забавления, тъй че след първото соло пътуване, спокойно може да се впуснеш в следващи. 😄 Сериозно работя по въпроса😉 Нищо не ми липсваше, даже времето не ми стигаше за писане в Магеланци😛 Накрая не ми се прибираше и като дойде този момент съжалих, че имам още 3 дни почивка, а не си взех обратен билет за по-късна дата. Можеше да събера и Севиля, която продължава да е в мислите ми🙂. Но карай, имам почти 1000 лв. в уиз акаунта си💶, а те трябва да се усвояват за преживявания😃 Може би на есен, като видя колко отпуска ще ми остане, ще погледна по-сериозно пак в тази посока. Да сме здрави🍀 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега