Прескочи до съдържание

Препоръки за уикенд в края на Януари

D_Dimitrov

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, търся си сравнително топла дестинация в Европа за 2-3 дни в края на Януари. Засега местата, който съм набелязал са Малта, Сицилия(Катания) или Атина(не сме били на нито едно от тях). Може ли мнения или препоръки за някое от тези места като основната цел е разходка на по-слънчево и топло място сравнение със София. Тъй като и за трите места Януари не е туристически сезон, дали има неработещи забележителности или по малко варианти за публичен транспорт(основно за Малта или Сицилия, предполагам, че за Атина като столица няма такива проблеми). Ако имате и други предложения за места са добре дошли. Благодаря предварително. 

Публикувано:
преди 17 минути , D_Dimitrov каза:

Здравейте, търся си сравнително топла дестинация в Европа за 2-3 дни в края на Януари. Засега местата, който съм набелязал са Малта, Сицилия(Катания) или Атина(не сме били на нито едно от тях). Може ли мнения или препоръки за някое от тези места като основната цел е разходка на по-слънчево и топло място сравнение със София. Тъй като и за трите места Януари не е туристически сезон, дали има неработещи забележителности или по малко варианти за публичен транспорт(основно за Малта или Сицилия, предполагам, че за Атина като столица няма такива проблеми). Ако имате и други предложения за места са добре дошли. Благодаря предварително. 

Може и да има забележителности, които не работят, но за Малта и Сицилия мога да кажа, че такива не видях. Също така по това време пак си има туристи и времето и на двете места е хубаво. За Сицилия тази година бях точно края на януари и температурите през деня бяха над 20 градуса.

Публикувано:

+ вижте опциите за Бари, Неапол, Малага и Валенсия/Аликанте.

Цените на полетите са доста ниски, просто си изберете мястото 😉

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, traveler каза:

Може и да има забележителности, които не работят, но за Малта и Сицилия мога да кажа, че такива не видях. Също така по това време пак си има туристи и времето и на двете места е хубаво. За Сицилия тази година бях точно края на януари и температурите през деня бяха над 20 градуса.

Благодаря за отговора.

преди 1 час, jorocontrola каза:

+ вижте опциите за Бари, Неапол, Малага и Валенсия/Аликанте.

Цените на полетите са доста ниски, просто си изберете мястото 😉

Благодаря за предложенията. Иначе да, намират се доста ниски цени до доста от тези места. Ще разгледам евентуално и цените на хотелите за сравнение.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.