Delyan Mihov Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари (редактирано) Привет на всички! Търсех информация на моят казус и явно съм попаднал на точното място! От повече от две години съм във връзка с Филипинка и се чувствам прекрасно! 2024 бях в Cebu и такова отношение и поведение от нейната страна ме изненада изключително приятно. Посрещна ме жена която е изключително много държи на семейните ценности и невероятно добре се справя с домакините задължения. Аз съм на 57 тя на 34 тази година и за нея няма абсолютно никакво значение разликата във възрастта. През този месец е имало моменти в които определено съм се чувствал неудобно в някои моменти от толкова много обгрижване и вниние от нейна страна. Животът там е много опростен и няма нищо общо с Европа или Великобритания където живея вече десет години. Та на повода защо Ви пиша! Нямам представа как да боравя с файлове и как се прикачват но ще се радвам някой който е минал по нашият път да ми помогне с информация как да се оженим на Филипините! Понастоящем бъдещата ми съпруга е в Cebu и е студентка там. Оставям моят email ✉️, за контакт и благодаря предварително! ххххх Редактирано 3 януари от Mary Лични данни 1
chandni Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари Отдавна не се беше отварял въпрос относно женитба с ... филипинка ... Прочетете тук, може би ще откриете нещо полезно: 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега