Брани Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари Пожелавам на всички, които са ми симпатични, да са здрави и щастливи през годината! "Пътуващи" няма да добавям, защото е банално. На всички останали пожелавам тази година Дядо Мраз да им донесе повече работа, защото трудът изгражда по-добри характери. А и е крайно време някой да поработи по-сериозно в тази държава на уинбетове, пирамиди и схеми! 🙂 Обявявам и своето завръщане във форума, но го оставих за най-най-накрая за да не изглеждам мелодраматичен ... 9 3 10
stanimir Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари 2 hours ago, Брани said: Пожелавам на всички, които са ми симпатични, да са здрави и щастливи през годината! "Пътуващи" няма да добавям, защото е банално. На всички останали пожелавам тази година Дядо Мраз да им донесе повече работа, защото трудът изгражда по-добри характери. А и е крайно време някой да поработи по-сериозно в тази държава на уинбетове, пирамиди и схеми! 🙂 Обявявам и своето завръщане във форума, но го оставих за най-най-накрая за да не изглеждам мелодраматичен ... За много години и много схеми! 2
Брани Публикувано: 3 януари Автор Публикувано: 3 януари преди 1 минута , stanimir каза: За много години и много схеми! Императорът светкавично измисли поредната си шеговита реплика: Нека Експедията бъде с теб! 2 7
chandni Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари преди 12 минути , Брани каза: Императорът светкавично измисли поредната си шеговита реплика: Нека Експедията бъде с теб! Току що дошъл и вече в крак с актуалните трепети на форума. 😄 Добре завърнал се! 1
Брани Публикувано: 3 януари Автор Публикувано: 3 януари преди 10 минути , chandni каза: Току що дошъл и вече в крак с актуалните трепети на форума. 😄 Добре завърнал се! Няма как човек да не се интересува от това, което вълнува десетки потребители и хиляди профили ... 🙂 4
stanimir Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари Аз знам, Експедийо, аз знам, че друга няма като теб! На колене не би застанала ти в този свят! И в теб се кълнем! 1 1 1
Брани Публикувано: 3 януари Автор Публикувано: 3 януари преди 3 часа, stanimir каза: Аз знам, Експедийо, аз знам, че друга няма като теб! На колене не би застанала ти в този свят! И в теб се кълнем! Имам и аз няколко произведения в процес на реализация. Но сега за малко пак няма да ме има - ще чета и отговарям на хилядите лични съобщения, които са се натрупали докато ме нямаше! 🙂
Брани Публикувано: 24 януари Автор Публикувано: 24 януари На 3.01.2025 г. в 16:47, stanimir каза: Почти съм сигурен от кого нямаш. Чак сега успях да прочета цялата кореспонденция. Няма повече да изчезвам за по-дълъг период от време, че после много работа! 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега