Stanislav Dimitrov Публикувано: 10 януари Публикувано: 10 януари Имам следното питане, ако някой може да ми помогне. Предстои ми ходене до Того и Бенин. Самолета ми каца първо в Того и после отива в Бенин. Пише, че трябва транзитна виза за Того, независимо, че само на летището ( не знам дали е 100 процента така). Транзитната виза е за 7 дни, а аз се връщам сухопътно в този период обратно от Бенин към Того( на път за Гана, която ми е основна цел за гледане на птици ). Питането ми е тази виза, веднъж използвана важи ли пак, след няколко дни или трябва да вадя нова транзитна виза?
Йосиф Милчов Публикувано: 10 януари Публикувано: 10 януари Според Паспорт индекс, имаме право на 15 дневна е-виза, която е мултиентри. Защо направо не си извадиш такава.
Stanislav Dimitrov Публикувано: 10 януари Автор Публикувано: 10 януари преди 1 минута , Йосиф Милчов каза: Според Паспорт индекс, има 15 дневна е-виза, която е милтиентри. Защо направо не си извадиш такава. Ще видя дали е по-изгодно от две транзитни. Тя е 23$. Но ми се иска да мина тънко с една 🙂 Имах опции за други полети без кацане в Ломе, но като време и връзки, защото летя от Лондон, през Милано на отиване, този беше най-добре 1
Йосиф Милчов Публикувано: 10 януари Публикувано: 10 януари @Stanislav DimitrovУспех и дано имаш късмет само с една транзитна. Пътуването ти изглежда много интересно, особено по тези вуду земи. На мен нещо ме влезе много в главата това, заради горилите. Бурунди, Руанда и малко Демократична Република Конго, но и звучи бая скъпо пътуване. 2
Stanislav Dimitrov Публикувано: 10 януари Автор Публикувано: 10 януари преди 22 минути , Йосиф Милчов каза: @Stanislav DimitrovУспех и дано имаш късмет само с една транзитна. Пътуването ти изглежда много интересно, особено по тези вуду земи. На мен нещо ме влезе много в главата това, заради горилите. Бурунди, Руанда и малко Демократична Република Конго, но и звучи бая скъпо пътуване. Септември имаме билети и ще ходим в Бурyнди, Руанда с двама човека от форума, а аз ще се опитам да отида да снимам равнините горили в Конго оттам. Иначе не смятам да се фокусирам на вуду в Западна Африка. По скоро отивам да видя една много рядка птица, останала единствена, без да се е променяла от времето на динозаврите, и я има само на няколко места в гъсти гори, едно от който е Гана. 5 1 2
Stanislav Dimitrov Публикувано: 10 януари Автор Публикувано: 10 януари Не, различна е от китоглавата чапла и доста по-рядка. Води се вид плешива сврака, преведено на БГ- picathartes bird Два подвида са, единият се среща само Либерия, Гана, Кот'Д Ивоар и Сиера Леоне, а другият в Екваториална Гвинея, Цар, Конго, Габон и Камерун. Но са съвсем малко популации и поти не могат да се видят, защото са на недостъпни места по джунглите. 2
Hadzhitodorovi Публикувано: 13 януари Публикувано: 13 януари Ехаа - още един вид за преследване! Много благодаря 🙂
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега