Прескочи до съдържание

Вишеград - Сараево - Котор - Тирана - Дурас - дайте съвети

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте,

Планираме пролетта пътуване с автомобил и две кифлички на 2 години екскурзия до Вишеград (1 нощувка) - Сараево (2 нощувки) - Котор (2 нощувки) - Тирана (2 нощувки, като ще отскочим и до Дуръс) - нощувка в Скопие и прибиране в София.

Моля ви за информация как са пътищата по описания маршрут. Някакви познати ми споделят, че им били казали, че в Черна гора и Албания на места пътищата ставали черни. И понеже не вярвам на такива приказки, исках тук да попитам пътувалите. Какви са пътищата, наистина ли на места няма пътища и т.н.

Моля и за всякакви съвети, които считате, че не съм се сетила да проверя.

Благодаря

Публикувано:
На 10.01.2025 г. в 21:35, milenavladova каза:

Някакви познати ми споделят, че им били казали, че в Черна гора и Албания на места пътищата ставали черни.

Не сме попадали на черни пътища в двете държави. За Албания имах притеснения, но всъщност пътищата им бяха много прилични. По-смотани от нашите май има само в Македония. Тъй че не се притеснявайте излишно.

Публикувано:
преди 13 минути , chandni каза:

Не сме попадали на черни пътища в двете държави. За Албания имах притеснения, но всъщност пътищата им бяха много прилични. По-смотани от нашите май има само в Македония. Тъй че не се притеснявайте излишно.

Благодаря много

Публикувано:

Здравейте,

Планираме пролетта пътуване с автомобил и две кифлички на 2 години екскурзия до Вишеград (1 нощувка) - Сараево (2 нощувки) - Котор (2 нощувки) - Тирана (2 нощувки, като ще отскочим и до Дуръс) - нощувка в Скопие и прибиране в София.

Моля ви за информация как са пътищата по описания маршрут. Някакви познати ми споделят, че им били казали, че в Черна гора и Албания на места пътищата ставали черни. И понеже не вярвам на такива приказки, исках тук да попитам пътувалите. Какви са пътищата, наистина ли на места няма пътища и т.н.

Благодаря

Пътувах преди 2 години до Албания. Пътищата, отчасти магистрала, са много прилични, вкл. в Македония по споменатия маршрут. За Котор само нямам представа.

Публикувано:

Здравейте,

Благодаря

Никъде по маршрута няма да попаднете на черни пътища. През Сърбия се минава бавно,защото се минава през градовете и трябва да се съобразяваш с трафика... може да отнеме малко повече отколкото показва на Google maps.Много живописен маршрут - Босна ми стана любима и определено ще отида пак натам. За Дисниленд ( Скопие )  препоръчвам да си намерите нощувка със сигурен паркинг за автомобила.

Публикувано:

Миналата година бях в Босна и останах супер очарован, тази държава е по-красива и от нашата. Пътищата са ок, в Черна гора също, смея да кажа и в Албания, без да имам впечатления от много от тези до крайбрежието им. Няма как да са по-зле от тук, че нашата магистрала дори е на дупки и вълни. Пътувайте спокойно и без притеснения.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.