Polina Публикувано: 30 януари Публикувано: 30 януари Както повелява традицията и през февруари ще се биролее, а може би е по-добре да се винолее. В месеца на виното спазвам обещаното да има среща и то между двата Трифон зарезан-ови дни! 🙂 Бъдете готови като комсолци за физзарядка. Запазената дата е 06.2.2025г, 18ч, ОШипка на ул. Будапеща! Краен срок за записване - 05.2.2025, 16ч. Вие сте! Нека броенето да започне сега 🙂 Спск: 1. Брани 2. Monika_Koko 3. Anna Kalinovska 4. MayaS 5. IvoS 6. desislavna 7. lessa 8. Izida 9. Цвете 10. Ивайла 11. venceremos 12. Dian 13. Roberto Baggio+1 14. violeta +1 ? 15. kopche 16. vladko73 17. zory 18. 4 3 2
Брани Публикувано: 30 януари Публикувано: 30 януари Мда. Пак се записвам под номер 1. Ще седна на централната маса, защото я смятам за най-престижна. 1
MayaS Публикувано: 30 януари Публикувано: 30 януари Записвам се, записвам и @IvoS ще нося книгите на всички заявили.
MayaS Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари Леле какво стана, народа няма ли го та никаква активност за сбирката.
Lindt Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари На 31.01.2025 г. в 15:40, MayaS каза: Леле какво стана, народа няма ли го та никаква активност за сбирката. Разшири Темите за срещи вече не са закачени отгоре с банер, потъват и никой не ги вижда.
neuromancer Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари тя е закачена,ама да си призная чак сега се сетих, че имаше и банери 1
Брани Публикувано: 31 януари Публикувано: 31 януари Ако гоним бройка, винаги мога да доведа няколко десетки щурмовака. Аз и Императора съм канил не един и два пъти, но той важничи, че никой (освен мен) не му бил на нивото … 2
Polina Публикувано: 31 януари Автор Публикувано: 31 януари Говорете ми, че после ви липсвали срещите ;) 1
era123 Публикувано: 1 февруари Публикувано: 1 февруари На 31.01.2025 г. в 21:17, Polina каза: Говорете ми, че после ви липсвали срещите 😉 Разшири Ми то аз като няма да идвам, сигурни ли сте, че има смисъл от тая 😉 3
Captain45 Публикувано: 1 февруари Публикувано: 1 февруари На мен ми се идва, но четвъртъците повечето са ми ангажирани. Ако съвпадне с някой свободен ще ми е приятно да се видим или ако не е четвъртък сбирката.
Брани Публикувано: 1 февруари Публикувано: 1 февруари На 1.02.2025 г. в 0:09, era123 каза: Ми то аз като няма да идвам, сигурни ли сте, че има смисъл от тая 😉 Разшири В такъв случай има дори още по-голям смисъл да има сбирка! 1
venceremos Публикувано: 3 февруари Публикувано: 3 февруари И аз с вас ✌️ Благодаря за организацията, Поли 😘
Polina Публикувано: 5 февруари Автор Публикувано: 5 февруари Хайде, последно повикване за пътниците, опа... Магеланците за утрешната сбирка. Време не остана.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега