tedi123 Публикувано: 8 февруари Публикувано: 8 февруари Здравейте, магеланци!Нова съм в групата,но имам едно питане към вас-търсим си със сестра ми билети до Рим или Барселона за 3-4 дена,началото на май(до към 15 макс да кажем).Разглеждах и esky и opodo,но дава доста високи цени между 80/120 евро.Гледам и за Милано,там излизат към 60евро,което е една идея по-добре.Има ли вероятност да се намерят по-изгодни за този период билети или да резервираме?
Zaro Публикувано: 8 февруари Публикувано: 8 февруари преди 7 минути , tedi123 каза: Здравейте, магеланци!Нова съм в групата,но имам едно питане към вас-търсим си със сестра ми билети до Рим или Барселона за 3-4 дена,началото на май(до към 15 макс да кажем).Разглеждах и esky и opodo,но дава доста високи цени между 80/120 евро.Гледам и за Милано,там излизат към 60евро,което е една идея по-добре.Има ли вероятност да се намерят по-изгодни за този период билети или да резервираме? Май е доста празничен месец и е с по-височки цени, но има време да паднат. Да скочат също. Забрави esky.
tedi123 Публикувано: 8 февруари Автор Публикувано: 8 февруари А какви цени са приемливи за май месец?
bad kid Публикувано: 8 февруари Публикувано: 8 февруари За дати след Гергьовден мисля че има шанс за по-приемливи цени.
neuromancer Публикувано: 8 февруари Публикувано: 8 февруари ако не търсиш билети по празниците 1-6 май, предполагам може да изчакаш, иначе недей винаги има риск да не познаеш обаче "приемливи цени" е изключително субективно понятие 1
kkrastev Публикувано: 9 февруари Публикувано: 9 февруари На 8.02.2025 г. в 18:04, Zaro каза: Забрави esky. Кои са най-добрите търсачки ?
jorocontrola Публикувано: 9 февруари Публикувано: 9 февруари преди 30 минути , kkrastev каза: Кои са най-добрите търсачки ? Искат да ти кажат да не купуваш от там. За търсачка може и да става. Иначе Skyscanner, kiwi и Google flights за търсене.
Alexander Публикувано: 10 февруари Публикувано: 10 февруари Май месец е от най-скъпите за Европа особено Южна. До Бергамо на отиване и на връщане вчера и онзи ден, имаше точно 2-3 празно седалки, хем беше А321. Дори да паднат малко билетите , което е малко вероятно, спането ще скочи със сигурност, а то като цяло е все по-скъпо в Барселона и Рим.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега