Прескочи до съдържание

Италия/Испания през май

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, магеланци!Нова съм в групата,но имам едно питане към вас-търсим си със сестра ми билети до Рим или Барселона за 3-4 дена,началото на май(до към 15 макс да кажем).Разглеждах и esky и opodo,но дава доста високи цени между 80/120 евро.Гледам и за Милано,там излизат към 60евро,което е една идея по-добре.Има ли вероятност да се намерят по-изгодни за този период билети или да резервираме? 

Публикувано:
преди 7 минути , tedi123 каза:

Здравейте, магеланци!Нова съм в групата,но имам едно питане към вас-търсим си със сестра ми билети до Рим или Барселона за 3-4 дена,началото на май(до към 15 макс да кажем).Разглеждах и esky и opodo,но дава доста високи цени между 80/120 евро.Гледам и за Милано,там излизат към 60евро,което е една идея по-добре.Има ли вероятност да се намерят по-изгодни за този период билети или да резервираме? 

Май е доста празничен месец и е с по-височки цени, но има време да паднат. Да скочат също. 

Забрави esky. 

Публикувано:

ако не търсиш билети по празниците 1-6 май, предполагам може да изчакаш, иначе недей

винаги има риск да не познаеш обаче

"приемливи цени" е изключително субективно понятие

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 30 минути , kkrastev каза:

Кои са най-добрите търсачки ?

Искат да ти кажат да не купуваш от там. За търсачка може и да става.

Иначе Skyscanner, kiwi и Google flights за търсене.

Публикувано:

Май месец е от най-скъпите за Европа особено Южна.

До Бергамо на отиване и на връщане вчера и онзи ден, имаше точно 2-3 празно седалки, хем беше А321.

Дори да паднат малко билетите  , което е малко вероятно, спането ще скочи със сигурност, а то като цяло е все по-скъпо в Барселона и Рим.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.