Прескочи до съдържание

"Boarding completed" и други анонси на екипажа, както и малко за летателната етика...

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 25 минути , randi каза:

Виетнамските авиолинии пък например на А321 не дизармират вратите пред и зад крило, което за мен е покъртително.

Това не го разбрах. При положение, че така или иначе тези врати не се използват при напускане на борда от пътниците, защо да е проблем?

Публикувано:
преди 1 минута , Duke каза:

Това не го разбрах. При положение, че така или иначе тези врати не се използват при напускане на борда от пътниците, защо да е проблем?

Ако мина и отворя вратата още ли няма да е проблем?

Публикувано:
преди 1 минута , randi каза:

Ако мина и отворя вратата още ли няма да е проблем?

Чакай, нещо се обърках. По-горе пишеш "не дизармират" и останах с впечатление, че става дума за дизармиране след кацане. Сега разбирам, че по-скоро имаш предвид "не армират" преди излитане. Или нещо друго?

Публикувано:

Вратите ги оставят в армирано положение на земя, което означава, че ако отвътре вратата бъде отворена пързалката ще се надуе. За мен това е предпоставка за инцидент. Пътник може да отвори вратата и пързалката ще се надуе. Да не говорим, че по правило вратите на земя трябва да са дизармирани! Във Виетнам видях доста плашещи неща, като с Vietjet ме беше леко страх по време на полета, а аз не съм от страхливите, хората които ме познават могат да потвърдят.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 минути , randi каза:

Във Виетнам видях доста плашещи неща, като с Vietjet ме беше леко страх по време на полета, а аз не съм от страхливите, хората които ме познават могат да потвърдят.

Аз имам два полета с Vietnam Airlines и имам само хубави спомени от тях. Спомням си, че при бординг за първи път видях на живо онзи ефект (знам, че има точен термин, но не го помня) при който от климатичната инсталация на самолета въздухът излиза под формата на пара. Също така си спомням, че още при бординг раздадоха мокри хавлиени кърпи за охлаждане на пътниците...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.