Прескочи до съдържание

Прехвърляне не билет на друг човек

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ако не съм уцелил правилната тема за питане - съдействайте ми 🙂

Взехме двупосочни билети за Бари 4-ти до 8-ми март, но не ни дадоха отпуски 🙂 🙂 
В кой форум/подфорум/тема тук да ги опиша в детайли всичко и как да ги прехвърлим на някоя по-гъвкава двойка?

Публикувано:
преди 1 минута , kostq каза:

В кой форум/подфорум/тема тук да ги опиша в детайли всичко и как да ги прехвърлим на някоя по-гъвкава двойка?

Трябва да е гъвкава резервацията, а не двойката. Коя е АК? Ако е Уиз, трябва да сте ги купили с флекс. Иначе ще пиете една студена вода, за съжаление!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 18 минути , kostq каза:

Онази тема е за неща, несвързани с пътувания.

Кажи авиокомпанията за по-конкретно отговори, но в най-добрия случай виж в сайта на авиокомпанията какви са таксите за смяна на име. Обикновено са стотина евро на човек и малко не си заслужава.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ryan е, паднах им в капана и аз. София-Бари-София 4-8ми за 2-ма - около 260лв. 

Таксите за смяна на имена са 115еу на човек, почти колкото самите билети.

Сега се разчетох - мислех че смяната на полета по 45еу важи и за външни спрямо резервацията хора и оттам и писах тук...
Смяната към нови дати ставаше още по-скъпо в някои случаи. Ще се пие студена вода и така...

контекст:

Пускайки предния пост се изгубих се във форума и просто видях тема за въпроси, после не видях опция да изтрия поста в темата <засрамено човече>

tl;dr - debug duck,

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.