Прескочи до съдържание

Пътуване в Хърватия

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, невероятни пътешественици и изключително полезни помощници! Имам няколко въпроса и реших, че не са подходящи за темата с бързите въпроси. Първо, малко информация за пътуването – ще бъда в Хърватия в края на май месец за 5 дни, като летя до и от Загреб. Ходя много, изморявам се трудно, имам интерес към всичко ;д.

Започвам с въпросите си: Добра идея ли е да пътувам рано сутрин от Загреб до Плитвишките езера с автобус? Не съм сигурен дали е правилно да пиша „Плитвишки“ или „Плитвицки“. Трябва да спомена, че не възнамерявам да наемам кола през целия си престой. Видях, че има автобусен транспорт, но ако е много по-добре да се нощува в Задар, ще резервирам нощувка там. Въпреки това, предпочитам да пътувам с автобус, за да мога да реша на място кой ден да посетя езерата, в зависимост от прогнозата за времето.

Вторият ми въпрос е какво друго да посетя в Хърватия за тези 3 дни, които ще ми останат, ако прекарам един ден в Загреб?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.