Argentique Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март Хайдеее, пуснаха колибритата в американския TCB 😄 @ДиянаВ Няма да повярвате, първата загадка е expedia 😄 1 6
iMari Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март преди 45 минути , Argentique каза: Няма да повярвате, първата загадка е expedia Аз като ви казвам, че тези не ни оставят на мира! 🤪 Много колибрит излизат, но дават участия за награда. Само Expedia- лакомство. 😍 5
Argentique Публикувано: 10 март Автор Публикувано: 10 март Преди 1 час, bad kid каза: А баннатите от американския само ще четем. За няколко профила ли дават бан? Че аз съм с по два, но повече няма да правя. 😄 1
bad kid Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март Аз имах един много стар американски, няколко години по-късно си направих и UK. В един момент в американския ми даваше грешка при вписване. Писах им няколко пъти , никакъв отговор. По същото време тук в темата и други писаха че не могат да влизат и че са получили отговор, че нямат право да имат в няколко държави. 1 1
Blago Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март Готина е играта, но няма толкова лесно да тръгнат да раздават награди. Аз поразцъках и много удобно ми остава да събера точно по едно от всеки вид за моментния кешбек. Но даже и да отворя такова - получавам съобщението, ама без лакомството 😆 и пак нищо. 1 2
Argentique Публикувано: 10 март Автор Публикувано: 10 март (редактирано) преди 10 минути , Blago каза: Готина е играта, но няма толкова лесно да тръгнат да раздават награди. Аз поразцъках и много удобно ми остава да събера точно по едно от всеки вид за моментния кешбек. Но даже и да отворя такова - получавам съобщението, ама без лакомството 😆 и пак нищо. Пък аз на две лакомства се радвам 😄 Дават на Nike бонбонки също. Ред. всъщност ми дават на всичко колибрита вече, само дето вътре има основно тегления за награда... Редактирано 10 март от Argentique 2
neuromancer Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март преди 26 минути , Blago каза: Готина е играта, но няма толкова лесно да тръгнат да раздават награди. Аз поразцъках и много удобно ми остава да събера точно по едно от всеки вид за моментния кешбек. Но даже и да отворя такова - получавам съобщението, ама без лакомството 😆 и пак нищо. И аз веднъж се полакомих преди, понеже се беше бъгнало и даваше много, стигнах до това положение и повече нито една фигурка не даде, въобще, само prize draw entry. 2
iMari Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март преди 46 минути , Argentique каза: Дават на Nike Мерси, на мен ми даде яйце. 🙂 Някои сайтове дават по-често награди, затова не е зле да се споделят. Skyscаnner даде мече. Яйца намерих и на Lowes и Travelocity( Експидия групата е силна 😉 ). За съжаление са в различни акаунти и не правят награда. @Blago, бая си поцъкал. 😃Успех! 👍 1
ДиянаВ Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март (редактирано) Agoda ми даде мече - второ. Преди това получих първото май от Skyscenner или друг от изброените от @iMari Яйце от Belk и JCPenney. Просто цъкам тук-там и не знам дали има повторяемост в други акаунти. Редактирано 10 март от ДиянаВ 3
Argentique Публикувано: 10 март Автор Публикувано: 10 март На мен 95% от отваряните наред страници ми дават награди. За нула време събрах от всички неща без едно и сега само зелени билети. 3 1
ДиянаВ Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март преди 8 минути , Argentique каза: На мен 95% от отваряните наред страници ми дават награди. За нула време събрах от всички неща без едно и сега само зелени билети. Е поне 0.50$ да беше получила от цялата работа😛 😘, че ме тагна😄 1
Blago Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март И една целувка за 25c не им се свиди… а си мислех, че сме в по-добри отношения 🤔 Като се сетя, че бях готов да се хваля след третото мече… 🙄😒 1
neuromancer Публикувано: 10 март Публикувано: 10 март Мене ако питаш, почнеш ли да играеш настървено те отбелязва за мошеник и няма да ти даде да спечелиш нищо. Вече ми се случи предния път. Не съм наясно къде е лимита, та ще карам по едно на ден.
iMari Публикувано: 11 март Публикувано: 11 март Според мен е нещо по средата - нито да цъкаш постоянно, защото им приличаш на бот, нито да си толкова скромен,че да разчиташ само на дневната награда . 😉 И триеш история и кеш, а най- добре изцяло да почистваш браузъра. На останалите с по едно за линия - има време, играта е до 19.03. 🙂 Сайтове дали лакомство: Columbia Canada Litter Robot Furla Al's Cashback United Maleage plus Ако ви даде лакомство, не цъкайте веднага на следващия.
iMari Публикувано: 11 март Публикувано: 11 март Разгеле! Вече мога да спра с тъпата игра. 🤣 Даде ми тази изстрадана награда на дневната загадка Kiehl's. 1 1 7
Argentique Публикувано: 11 март Автор Публикувано: 11 март На мен ми дадоха бонбон в Zappos и вече съм с цял долар напред. 😄 2 1 4
iMari Публикувано: 14 март Публикувано: 14 март PureVPN е днешната загадка. Обаче това е по-интересно : 🙂 4
ДиянаВ Публикувано: 14 март Публикувано: 14 март Аз стигнах до целувка за 0.25$ и оттам насетне нищо интересно🤑
Ardent Публикувано: 14 март Публикувано: 14 март преди 35 минути , iMari каза: RureVPN е днешната загадка. Всъщност е PureVPN, няколко пъти упорито писах Rur, но получавах нещо дето се римува с рур, преди да открия къде е ключа от палатката. Иначе и аз изкарах 25 ст. и на всички други лакомства ми липсва само по едно, но явно няма да даде повече и се отказах. 1 1 4
iMari Публикувано: 14 март Публикувано: 14 март преди 2 минути , Ardent каза: Всъщност е PureVPN Правилно, грешка при писане, редактирах. Извинявам се. 🙂 Аз обрах малките награди, но няколко дни ми бяха спряли птичките. От вчера пак се появиха. 😂 4
Георги Матеев Публикувано: 14 март Публикувано: 14 март На 11.03.2025 г. в 3:23, Blago каза: бях готов да се хваля след третото мече… 🙄😒 На 11.03.2025 г. в 15:39, Argentique каза: На мен ми дадоха бонбон Преди 1 час, ДиянаВ каза: Аз стигнах до целувка за 0.25$ преди 55 минути , Ardent каза: получавах нещо дето се римува с рур преди 48 минути , iMari каза: няколко дни ми бяха спряли птичките Несъмнено любимата ми тема в момента 🤡 13
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега