ДиянаВ Публикувано: 16 март, 2025 Публикувано: 16 март, 2025 преди 2 минути , Argentique каза: Днес е MAC Cosmetics Не е. При мен не дава птиче, а и картинката е друга - само с червила. 1
iMari Публикувано: 16 март, 2025 Публикувано: 16 март, 2025 На мен на ultra beauty ми излезе колибри, затова си мисля, че е това. А и картинката е подобна. Някой с нещо над 1$? Много са намалили броя на наградите спрямо последните години. 1
Argentique Публикувано: 16 март, 2025 Автор Публикувано: 16 март, 2025 Аз се чудех коя е загадката и поцъках, та за награда ми дадоха уста от Mac. 😄 Но и от Ulta ми дадоха билетче. Общо имам 1.25$ досега. 😄 1
ДиянаВ Публикувано: 16 март, 2025 Публикувано: 16 март, 2025 преди 3 минути , iMari каза: На мен на ultra beauty ми излезе колибри, затова си мисля, че е това. А и картинката е подобна. Някой с нещо над 1$? Много са намалили броя на наградите спрямо последните години. И Ulta не е. Там в предходни дни ми е излизало птиче. Днес няма. Преди малко се появи на Milk Makeup, но и то не е, явно е случайно. 1
Argentique Публикувано: 16 март, 2025 Автор Публикувано: 16 март, 2025 На мен и на Mac, и на Ulta, и на Milk ми се появиха пиленца 😄 Но вече само билети идват, имам 111. 😄 3
Jorro Публикувано: 16 март, 2025 Публикувано: 16 март, 2025 преди 54 минути , iMari каза: На мен на ultra beauty ми излезе колибри, затова си мисля, че е това. А и картинката е подобна. Някой с нещо над 1$? Много са намалили броя на наградите спрямо последните години. Clinique току що ми даде зеления бонбон за 25$. Пробвай 2 2
Otnesen Публикувано: 16 март, 2025 Публикувано: 16 март, 2025 Pura ми даде 0,50 $ - дотук общо съм с награда 0,75 $. 1
ДиянаВ Публикувано: 16 март, 2025 Публикувано: 16 март, 2025 преди 6 часа, Jorro каза: Clinique току що ми даде зеления бонбон за 25$. Пробвай Да уточним, че зеленият бонбон е вторият от общо четири😄 Тук почти всички сме на последната бройка от лакомствата.
Argentique Публикувано: 16 март, 2025 Автор Публикувано: 16 март, 2025 преди 3 минути , ДиянаВ каза: Тук почти всички сме на последната бройка от лакомствата. Като четох във форума в ТСВ, повечето са на този хал и се оплакват от постоянните зелени билети... 2
bad kid Публикувано: 16 март, 2025 Публикувано: 16 март, 2025 Е, това е редовен номер доколко си спомням от 5-6 такива предизвикателства
ДиянаВ Публикувано: 18 март, 2025 Публикувано: 18 март, 2025 Къде публикуваха отговорите от дневните загадки? Трябват ми от днес и предните 2 дни. Виждала съм отговорите, а сега не мога да ги намеря.
Argentique Публикувано: 18 март, 2025 Автор Публикувано: 18 март, 2025 преди 4 минути , ДиянаВ каза: Къде публикуваха отговорите от дневните загадки? Трябват ми от днес и предните 2 дни. Виждала съм отговорите, а сега не мога да ги намеря. https://www.topcashback.com/blog/sweet-treats-2025/ Днешната е Stanley. Я, станала съм автор на тема. И то каква!!! 😄 2 2
iMari Публикувано: 18 март, 2025 Публикувано: 18 март, 2025 преди 9 минути , Argentique каза: Днешната е Stanley. Ти си гений! Браво! Аз въобще не можах да схвана какво е показно на картинката. 🙂 1
Argentique Публикувано: 18 март, 2025 Автор Публикувано: 18 март, 2025 преди 7 минути , iMari каза: Ти си гений! Браво! Аз въобще не можах да схвана какво е показно на картинката. 🙂 Въобще не съм! 😄 Тръгнах да копирам картинката, за да я потърся в Гугъл, и при запис ми даде следното име на файл: stanleycluebanner__desktopImageURL__1741291830433.png Иначе ми заприлича на сокоизтисквачка 😄 2
ДиянаВ Публикувано: 18 март, 2025 Публикувано: 18 март, 2025 преди 29 минути , Argentique каза: https://www.topcashback.com/blog/sweet-treats-2025/ Днешната е Stanley. Я, станала съм автор на тема. И то каква!!! 😄 А на вчерашната знаеш ли отговора? Пишат, че е samsung, но на мен не ми дава колибри,
Argentique Публикувано: 18 март, 2025 Автор Публикувано: 18 март, 2025 преди 16 минути , ДиянаВ каза: А на вчерашната знаеш ли отговора? Пишат, че е samsung, но на мен не ми дава колибри, Samsung си беше, но някъде гледах в блога, че не дават награди за минали загадки уж. Имам предположения, че колибрита излизат, ако отваряш наред страници от тематиката на деня - вчера отварях техника и ми излизаха колибрита на всяка пета страница някъде. Не че имаше много смисъл... Вече съм със 170 билета. Сега отворих Health & Fitness и ми даде 3 колибрита от различни страници. 1
ДиянаВ Публикувано: 18 март, 2025 Публикувано: 18 март, 2025 преди 5 минути , Argentique каза: Samsung си беше, но някъде гледах в блога, че не дават награди за минали загадки уж. Имам предположения, че колибрита излизат, ако отваряш наред страници от тематиката на деня - вчера отварях техника и ми излизаха колибрита на всяка пета страница някъде. Не че имаше много смисъл... Вече съм със 170 билета. Сега отворих Health & Fitness и ми даде 3 колибрита от различни страници. Тюх, изтървах още един зелен билет към наличните 101😛 И аз така правя, но все билети излизат. 1
neuromancer Публикувано: 18 март, 2025 Публикувано: 18 март, 2025 До утре е, нали? Аз изкарах 25 цента и не мисля, че ще пусне още 1
ДиянаВ Публикувано: 18 март, 2025 Публикувано: 18 март, 2025 преди 25 минути , neuromancer каза: До утре е, нали? Аз изкарах 25 цента и не мисля, че ще пусне още Същото е и при мен, ама на две места😄. В един момент става отегчително с тия птички, даващи все билети. Добре че днес една друга птичка, участничка тук, ми отвори кутия с радостна новина за магеланци🎁🐣 1 1
BulgarBulgar Публикувано: 19 март, 2025 Публикувано: 19 март, 2025 Играта идва и в topcashback.co.uk другата седмица. https://www.topcashback.co.uk/guides/topcashback-sweet-treats/?utm_source=ACEEmail62&utm_medium=email&utm_campaign=TCB Account Emails
ДиянаВ Публикувано: 24 март, 2025 Публикувано: 24 март, 2025 JD Sports ми даде птичка с бонбон, но дали е отговор на загадката, не знам. 1
bad kid Публикувано: 24 март, 2025 Публикувано: 24 март, 2025 Sports direct ми даде сърце JD Sports ми даде билетче Wilko 🍭 Puma 🍭 Явно са в спортните магазини днес 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега